Ζώδια και αστέρια

Ο κόσμος της showbiz με αστρολογική ματιά

Ζώδια και αστέρια
01

Αποχαιρετώντας το DWTS 4

Ο Σάκης Αρσενίου είναι το δεύτερο πρόσωπο που αποχώρησε από το χορευτικό σόου του Ant1 καθώς δεν κατάφερε να παραμείνει παρά το δυναμικό passo doble του. Απογοητευμένος δήλωσε πως δεν περίμενε να φύγει και πως η Ελένη Χατζίδου ήταν η χειρότερη. Ο νεαρός λαϊκός τραγουδιστής ανήκει στον αστερισμό των Ιχθύων και το 2014 με τη βοήθεια του Δία διαφαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει νέο κομμάτι που θα γίνει μεγάλη επιτυχία.

assets LARGE t 1661 53717788

«Πέρασα φάση που δεν είχα χρήματα. Καθόλου. Μηδέν».

Ο Κώστας Κόκλας ως Δίδυμος έχει την ικανότητα να ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και αυτή την περίοδο κάνει εντατικά γυρίσματα τόσο για την καινούργια σειρά του Λάκη Λαζόπουλου «Δια ταύτα» όσο και για τους «Βασιλιάδες» που βγαίνουν πάλι στον αέρα. Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή σε ανάδρομη τροχιά στο Σκορπιό ο ηθοποιός μίλησε τόσο για την κατάθλιψη που πέρασε όσο και για τις οικονομικές δυσκολίες τις όποιες όπως είπε αντιμετώπισε με ψυχραιμία όπως όλος ο κόσμος που ανταπεξέρχεται και είναι ακόμα ζωντανός.

Thanos Kalioras-1

Στόχος του ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα

Ο Θάνος Καληώρας που έχει συμπληρώσει 35 χρόνια ως ηθοποιός με αξιοσημείωτες επιτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση φέτος συμμετέχει στο DWTS 4. Ως Αιγόκερως τόσο στο τάνγκο όσο και στο πάσο ντόμπλε χόρεψε με ύφος σοβαρό, αυστηρό και επιβλητικό. Τις επόμενες τρεις εβδομάδες ο περιοριστικός πλανήτης, Κρόνος επηρεάζει δυσμενώς το ωροσκόπιο του. Πιθανόν κάποιες χορευτικές κινήσεις να τον δυσκολέψουν και να μην καταφέρει να μείνει στο DWTS 4.

eleni xatzidou

Ολική επαναφορά

Η Ελένη Χατζίδου είναι Καρκίνος γεννημένη στις τελευταίες μοίρες του α' δεκαημέρου και ο Ήλιος της τα τελευταία δύο χρόνια δέχεται την επιρροή του Πλούτωνα, του πλανήτη της μεταμόρφωσης. Έτσι, μετά τις αλλαγές στο στήθος, τα μαλλιά και τα δόντια της , η τραγουδίστρια πρόσφατα προχώρησε σε επέμβαση ρινοπλαστικής. Αγνώριστη λένε πολλοί έχει γίνει σε σχέση με το 2003 που πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση αναγνωρίζοντας όμως ότι τα ωραία πόδια που βλέπουμε στο DWTS είναι δικά της εκ φύσεως και άνευ παρεμβάσεων.

600full-eleni-gerasimidou

Ο Λαζόπουλος δεν με θέλει φέτος

Για τους λόγους που δεν συμμετέχει στο «Τσαντίρι» και δεν έχει επικοινωνία με τον Λάκη Λαζόπουλος μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου. Η ηθοποιός υποστήριξε ότι αν και είχε κάνει κάποια τηλεφωνική συμφωνία με τον αδελφό του ηθοποιού που οικονομικά την «έριχνε» τελικά δεν την κάλεσε ποτέ. Η ηθοποιός είναι Τοξότης, το ζώδιο που συμβολίζει τη κοσμοθεωρία που έχει το κάθε άτομο. Η δική της δέχεται επιρροή από το ΚΚΕ του οποίου είναι βουλευτής και πρόσθεσε ότι μεταξύ εκείνης και του Λάκη Λαζόπουλου υποβόσκει πολιτική αντιπαράθεση οπότε καλύτερα που τελικά δεν συνεργάστηκαν.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved