Ζώδια και αστέρια

Μια γρήγορη αστρολογική ματιά στον κόσμο της showbiz

Ζώδια και αστέρια
85571bc88809d6bd70a3a732df56e157 L

Χάρη στον έρωτα κατέβηκε η ζυγαριά

Ο πλανήτης του περιορισμού και της στέρησης, ο Κρόνος τετραγώνισε το καλοκαίρι τον Ήλιο της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με αποτέλεσμα η ηθοποιός να εμφανιστεί στην εκπομπή «τα Καρντάσιανς» ιδιαίτερα αδυνατισμένη. Η ερωτευμένη Λέων, ωστόσο έδωσε το δικό της λόγο για το πώς έχασε κιλά και τον πρότεινε και στο Δημήτρη Σταρόβα. «Είσαι ερωτευμένος;» ρώτησε, «όταν ερωτευτείς θα αδυνατίσεις».

ttt 2013 7 8 14 46 33 b2

Είμαι ερωτευμένος με μια τριανταπεντάρα

Είπε ο Κώστας Βουτσάς. Ο καταξιωμένος κωμικός ηθοποιός ως Αιγόκερως, όσο μεγαλώνει τόσο πιο γοητευτικός γίνεται. Τι κι αν είναι 82 χρονών! Η τριανταπεντάχρονη Αλίκη Κατσαβού ερωτεύτηκε το χιούμορ του σε μια εποχή που ένιωθε μόνος. Οι Πλούτωνας και Ουρανός που σχηματίζουν όψεις με τον ισχυρό Ήλιο του αυτό τον καιρό δείχνουν ότι η ζωή του μεταμορφώθηκε ξαφνικά και δεν είναι τυχαίο που λέει ότι μαζί της νιώθει πάλι 40 χρονών.

konstantina

Ρίχνουν το επίπεδο για να έχουν τηλεθέαση

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τους Λίαγκα – Σκορδά δήλωσε η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα. Μετά την αποχώρηση της από το DWTS την κάλεσαν στην εκπομπή «Το πρωινό» κι αν και εκείνη πίστευε ότι θα μιλούσαν για το πώς χόρεψε, τι κριτικές έλαβε και πως ήταν η εμπειρία της στο χορευτικό σόου επικρατούσε ένα κλίμα χαβαλέ και κουτσομπολιού. Η Κωνσταντίνα είναι Ζυγός, ζώδιο που ζητά την αποδοχή από τους άλλους και το γεγονός ότι στην εκπομπή δεν έδειξαν την εμφάνιση της την έκανε να νιώσει ότι για εκείνους δεν έχει σημασία. Σκληρό για ένα Ζυγό.

lakis-gavalas4-310x232

Αυτοί που περπατάνε στα κάρβουνα ή επάνω στα καρφιά... Έχουν αντέξει περισσότερα

Είπε ο Λάκης Γαβαλάς. Μετά την 14μηνη παραμονή του στη φυλακή, στέκεται και πάλι στα πόδια του και κάνει σχέδια για το μέλλον. Ως Αιγόκερως κατάφερε να φτάσει ψηλά σε ένα δύσκολο χώρο της μόδας και να αφήσει τη δική του μοναδική σφραγίδα. Πέφτοντας από τα ψηλά στα χαμηλά, δηλώνει ότι δεν τα παρατά και θα ξεκινήσει από την αρχή. Οι όψεις που έχει τα επόμενα χρόνια, εύκολες... δεν τις λες. Για να ξεπεράσει όμως τις δυσκολίες και να τα καταφέρει πείσμα των καιρών είναι γεννημένος ένας Αιγόκερως.

ddddddddddd

Καζάνι που βράζει...

Η Σάσα Σταμάτη αν και Ζυγός, το ζώδιο της καλοσύνης, θεωρείται το κακό κορίτσι της τηλεόρασης, η γλωσσοκοπάνα που γίνεται συμπαθής χάρη στον τσαμπουκά της και τις άκομψες, αλλά συχνά, αληθινές ατάκες της. Τόσο αυτή την εποχή όσο και του χρόνου ο Ουρανός και ο Πλούτωνας θα «χτυπούν» με δυσαρμονικές όψεις τον Ήλιο της. Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να προσέχει την υγεία της και πως επαγγελματικά σιγοβράζουν προβλήματα που από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να κάνουν «μπουμ».

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved