Ζώδια και αστέρια

Μια γρήγορη αστρολογική ματιά στον κόσμο της showbiz

Ζώδια και αστέρια
20120821 096

"Once upon a time... with Klelia"

Είναι η φράση που διακοσμεί την πλάτη της Κλέλια Πανταζή που είναι Ιχθύες και σημαίνει «Μια φορά κι έναν καιρό με τη Κλέλια». Ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης του ζωδίου της αγαπά τα παραμύθια, το χορό και τη θάλασσα. Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής είναι υποπλοίαρχος στο Ναυτικό και φέτος διαγωνίζεται στο DWTS κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της. Έχει στόφα νικήτριας, ωστόσο ο Κρόνος το Δεκέμβρη 2012 και το Γενάρη 2013 της φέρνει δυσκολίες και εμπόδια.

diakopes-se-oli-tin-ellada

Είναι ο άνθρωπος της ζωής µου

Η όμορφη ηθοποιός Φαίη Ξυλά είναι Ταύρος και για αυτό επενδύει πολύ συναισθηματικά στις προσωπικές τις σχέσεις. Η σχέση της με τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο έχει αντέξει στο χρόνο κι όπως είπε η ίδια «Το ότι είμαστε μαζί τόσα χρόνια δεν είναι τυχαίο». Ο Κρόνος απέναντι από τον Ήλιο της από τα τέλη του μήνα θα ορθώσει δυσκολίες προμηνύοντας μια πιεστική περίοδο για την ηθοποιό που ίσως τεσταριστεί και η σχέση της. Αν είναι βασισμένη σε γερά θεμέλια, όχι μόνο δεν θα χάσει τη σταθερότητά της αλλά θα έρθουν ακόμα πιο κοντά.

xatzigiannis1

Δίνοντας ευκαιρία στη θηλυκή εκδοχή του… Melina Mammas

Αυτή την εποχή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει το χρίσμα σε μια νεαρή τραγουδίστρια τη Μελίνα, όπως έκανε για κείνον πριν από 15 χρόνια ο Γιώργος Χατζηνάσιος. «Love, love, love» είναι το τραγούδι που τραγουδούν μαζί. Όπως τότε το «άγγιγμα ψυχής» αγαπήθηκε για τη μαγεία της μουσικής και των στίχων του έτσι και τώρα αυτό το μελωδικό τραγούδι αγάπης συγκινεί και συζητιέται. Ο Κρόνος αυτή την εποχή είναι σε σύνοδο με το γενέθλιο Ήλιο του τραγουδιστή δείχνοντας ότι το υπέροχο αποτέλεσμα είναι προϊόν σκληρής δουλειάς και ότι ο απαιτητικός Σκορπιός, Μιχάλης Χατζηγιάννης, επέλεξε ένα αυθεντικό ταλέντο, όπως είναι κι ο ίδιος.

pegasus LARGE t 209761 105662909

Ελπίζω η τηλεόραση να ξαναέρθει στη ζωή μου»!

Τάδε έφη ο Πέτρος Λαγούτης στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" που ήταν καλεσμένος ανήμερα του Αγίου Δημητρίου. Επί τη ευκαιρία ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον πατέρα και το γιό του. Ο ηθοποιός που πήρε το βάπτισμα του παρουσιαστή στην εκπομπή «ΠΕΔΕΣ» όπως δηλώνει θα ήθελε να ακολουθήσει το παράδειγμα του Βλάσση Μπονάτσου και μαζί με την υποκριτική να συνδυάσει και την παρουσίαση. Γιατί όχι; Η μεταβλητή, υδάτινη και διττή φύση των Ιχθύων, που έχει τον ήλιο του, είναι θετική για διπλή επαγγελματική δραστηριότητα.

b7yskl

Η Ζέτα ήταν το μισό dancing

Είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να εκφράσει τις αντιρρήσεις του. «Έχουμε μάθει τώρα τελευταία να λέμε πολύ εύκολα την κακία – με τη μία!» είπε ο παρουσιαστής του Star. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής είναι Παρθένος και ο κυβερνήτης του ζωδίου του, ο Ερμής, αυτή την εποχή είναι ανάδρομος στο Σκορπιό. Θέση που δείχνει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις και μια τάση τόσο εκείνου όσο και γενικότερα του καθενός να υπερασπιστεί, μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, με πάθος την άποψη του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved