Ζώδια και αστέρια

Μια γρήγορη αστρολογική ματιά στον κόσμο της showbiz

Ζώδια και αστέρια
spiropoulos-rasta-4

Με ράστα

Πλήρη αλλαγή στο λουκ του έκανε ο Κώστας Σπυρόπουλος. Με τα μαλλιά ράστα εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη και εξέπληξε τους πάντες. Ο ηθοποιός είναι Παρθένος και ο κυβερνήτης του ζωδίου του, ο Ερμής, αυτή την περίοδο βρίσκεται στον μυστηριώδη Σκορπιό. Έτσι, υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από αυτή την επιλογή του. Δεν έχει κάνει ακόμα κάποια δήλωση που να εξηγεί αν ήθελε να κάνει απλά μια αλλαγή ή το έκανε εξαιτίας κάποιου ρόλου.

kalfagiannhs

Υπάρχουν σχέσεις, που δεν τελειώνουν, τις κουβαλάς!

Ο νεαρός ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης έγινε δημοφιλής από γνωστή διαφήμιση για τηλεφωνική εταιρεία. Στο διαφημιστικό σποτ έχει το ρόλο ενός νέου που δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την πρώην του, την Ελενίτσα. Στην πραγματική του ζωή, δηλώνει ότι είναι πιστός και αφοσιώνεται στη σχέση του ενώ πιστεύει ότι ακόμα κι αν μια σχέση τελειώσει τα συναισθήματα παραμένουν. Τι ζώδιο είναι; Σταθερός και επίμονος... Ταύρος!

8wmahapergh

Σε έντονο φλερτ με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη

Η Θωμαή Απέργη ανήκει στη νέα γενιά τραγουδιστών με πολύ καλή φωνή και χροιά που θυμίζει παλιές κλασσικές τραγουδίστριες της τζαζ. Ως Αιγόκερως, είναι αφιερωμένη στη δουλειά της και θέτει στόχους μέχρι να τους πετύχει. Σχετικά με τον έρωτα δήλωσε ότι υψώνει τύχη για να μην πληγώνεται, ωστόσο μπορεί να πέσουν αν την πλησιάσει το σωστό πρόσωπο. Σε αυτή την προσπάθεια φαίνεται να βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης.

dandoulakh

Συνάντηση με την κωμωδία

Η Κάτια Δανδουλάκη ως Ταύρος αγαπά την τέχνη και έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές. Αν και οι ρόλοι που την έχουν καθιερώσει είναι δραματικοί, φέτος το χειμώνα θα τη δούμε στην οικογενειακή κωμωδία «Το Σπίτι της Έμμας». Με τον διελαύνοντα όμως Κρόνο απέναντι από τον Ήλιο της τους επόμενους μήνες η γνωστή ηθοποιός χρειάζεται να φροντίζει να ξεκουράζεται γιατί το ενδεχόμενο της εξάντλησης είναι πιθανό.

spanou 0

Η ιστορία έχει τελειώσει από τον Απρίλιο

Η νεαρή τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού είναι Υδροχόος. Της αρέσει να πειραματίζεται και να δοκιμάζεται σε διαφορετικά πράγματα και έτσι φέτος τη βλέπουμε και σε ένα νέο ρόλο συμμετέχοντας στο «Πρωινό mou». Με κυβερνήτη τον Ουρανό, οι διαφορές και οι ρήξεις είναι μέρος της ζωής της. Για την κόντρα της με την Τόνια Σωτηροπούλου που είχε σχέση με τον πρώην σύντροφο της Δημήτρη Αλεξάνδρου αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή φανερά εκνευρισμένη, λέγοντας «δεν θέλω να αναφέρεται το όνομα μου» (για αυτή την ιστορία).

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved