Ζώδια και αστέρια

Μια γρήγορη αστρολογική ματιά στον κόσμο της showbiz

Ζώδια και αστέρια
ilias-vrettos-mousia

Βαριά κουβέντα το «είναι η γυναίκα της ζωής μου»

Ο Ηλίας Βρεττός ως Παρθένος είναι συγκρατημένος σχετικά με την έκφραση συναισθημάτων. Συνάμα, η γήινη φύση του ζωδίου συμβάλλει ώστε να μην πετά στα σύννεφα αλλά να είναι προσγειωμένος στην πραγματικότητα. Σε ερώτηση λοιπόν που του έγινε όσον αφορά στη σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή, ο τραγουδιστής απάντησε ότι είναι η πιο υγιής σχέση του μέχρι τώρα. Είναι όμως η γυναίκα της ζωής του; «Γυναίκα της ζωής μου θα είναι αυτή που θα παντρευτώ.» είπε ο τραγουδιστής!

0250 PAOLA

Έτοιμη για δεύτερο παιδί

Η Πάολα, η τραγουδίστρια-φαινόμενο της εγχώριας μουσικής σκηνής είναι Καρκίνος. Το όνομά της αποτελεί εγγύηση επιτυχίας και είναι πολύ αγαπητή στο κοινό. Αγαπά το λαϊκό τραγούδι και το εκπροσωπεί επάξια. Συνάμα όμως αγαπά και τα παιδιά και δηλώνει έτοιμη να ξαναγίνει μητέρα. Έχει ήδη μια 11χρονη κόρη, την Παολίνα, και πιστεύει ότι ένα δεύτερο παιδί θα ήταν το καλύτερο δώρο για αυτήν. Το τρίγωνο του Ποσειδώνα με το γενέθλιο Ήλιο της είναι μια θετική ένδειξη για να πραγματοποιήσει το όνειρο της.

1158Maggira1

Δεν είμαι από τις μαμάδες που απολαμβάνουν μόνο τη μητρότητα και σταματούν κάθε άλλη δραστηριότητα

Η Μπέτυ Μαγγίρα ανήκει στην κατηγορία των πολυτάλαντων Διδύμων. Είναι μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια. Η επικοινωνία για αυτή είναι σημαντική για αυτό όπως δηλώνει με το σύντροφο της Δημήτρη Μάζη, συζητά τα πάντα, ακόμα και τη ζήλεια της. Αυτή την εποχή διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και περιμένει να γεννήσει το Δεκέμβριο. Αγαπά τη δουλειά όπως εξομολογήθηκε και δεν μπορεί να κάθεται. Έτσι, στα μελλοντικά της σχέδια είναι να κάνει κάτι στην τηλεόραση ή κάτι εντελώς δικό της.


89534

«Νικ ο' κλοκ»
Πρεμιέρα με Ζέτα Μακρυπούλια έκανε εχτές η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Νικ ο' κλοκ». Σ' ένα αιχμηρό stand up comedy ο γνωστός παρουσιαστής, ως Παρθένος, όχι μόνο παρατηρεί, αλλά και κριτικάρει αυτά που αντιμετωπίζει ο μέσος τηλεθεατής στην καθημερινότητά του. Το νέο ξεκίνημα γίνεται κάτω από θετικές αστρολογικές συγκυρίες για τον παρουσιαστή που όπως φαίνεται μπαίνει σε μια πολύ δημιουργική περίοδο. Καλή επιτυχία!

425 1651

«Είμαι περήφανη για το μποστάνι μου»

Τάφη έφη, Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός είναι Ταύρος, το ζώδιο που σχετίζεται με τη φύση, την αγροτική ζωή και τα οπωροκηπευτικά και είναι λογικό η επαφή με τη φύση να την αναζωογονεί. Ως παιδί της Αφροδίτης, αγαπά την τέχνη, ζητά τον έρωτα, συνάμα όμως φυτεύει και καλλιεργεί μελιτζάνες, ντομάτες και διάφορα ζαρζαβατικά. Όπως η ίδια δήλωσε σε συνέντευξη της όποιος την επισκέπτεται φεύγει με γεμάτες σακούλες! Τυχεροί οι φίλοι της!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved