Ζώδια και αστέρια

Μια γρήγορη αστρολογική ματιά στον κόσμο της showbiz

Ζώδια και αστέρια
nikolouli 4

Πρεμιέρα με νέο λουκ

Η Αγγελική Νικολούλη ως Υδροχόος αγαπά τις ανατροπές και τις αλλαγές. Δεν της αρέσει να μπαίνει σε ένα συγκεκριμένο καλούπι κι αν αυτό συμβεί με κυβερνήτη του ζωδίου της τον Ουρανό αιφνιδίως θα το αποτινάξει. Κάπως έτσι, άφησε το μακρύ καρέ και υιοθέτησε ένα ασύμμετρο κοντό, εκπλήσσοντας ευχάριστα. Εχτές, 18/10 η εκπομπή, «Φως στο τούνελ» έκανε πρεμιέρα για 18η σεζόν και η Αγγελική Νικολούλη ήταν πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Zaxaratos 1

«Έχω να μαχαιρωθώ έτσι ψυχολογικά από το θάνατο της μητέρας μου»

Ο πολυτάλαντος perfomer Τάκης Ζαχαράτος είναι ένας Δίδυμος που έχει κάνει πολλές και πετυχημένες μιμήσεις. Με πολλούς γνωστούς που μιμείται είναι φίλοι. Λατρεμένος του φίλος ήταν ο Μιχάλη Ασλάνης τον οποίο είχε κατά καιρούς μιμηθεί. Ο γνωστός μίμος συνήθως χρησιμοποιεί τις λέξεις για να κάνει χιούμορ και να διασκεδάσει τους άλλους. Σε συνέντευξη όμως που έδωσε στην εκπομπή «Το πρωινό» ήταν βαθιά λυπημένες για το χαμό του αγαπητού σχεδιαστή και δημιούργησαν πολύ έντονη συγκίνηση.

showarticleimage2

Τι εμπνέει τον μάγειρα;

Ο 29χρονος Άκης Πετρετζίκης είναι Ιχθύς και με κυβερνήτη του ζωδίου του τον Ποσειδώνα η μουσική και η έμπνευση παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Διατηρεί σχέση με τη νέα τραγουδίστρια Demy και πρόσφατα δήλωσε ότι «η γυναίκα αποτελεί πάντα την έμπνευση για να δημιουργήσεις». Άραγε η τραγουδίστρια Demy πέρα από σύντροφός του είναι κι η μούσα για τις μαγειρικές του δημιουργίες; Πολύ πιθανόν!


mh

Έπαθα τρελή κατάθλιψη

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την αρρώστια και το θάνατο της μητέρας της μίλησε σε συνέντευξη της η Μαρία Ηλιάκη. Όπως εξομολογήθηκε πέρασε μια περίοδο βαθιάς θλίψης και ως Καρκίνος ένιωσε την ανάγκη να κλειστεί στο καβούκι της. Τα περασμένα χρόνια τόσο ο Ουρανός όσο και ο Πλούτωνας την ταλαιπώρησαν πολύ. Όμως ο Ποσειδώνας έως το Δεκέμβριο του 2015 θα τριγωνίζει τον Ήλιο της και τα καλύτερα έρχονται.

100613194927 7412

Δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε

Η Βίκυ Καγιά με τον Νίκο Κριθαριώτη παντρεύτηκαν στις 10 Οκτωβρίου του 2010. Όμως σε συνέντευξη που έδωσε προ ημερών στο ζεύγος Λίαγκα – Σκορδά, το μοντέλο δεν μίλησε για επέτειο αλλά για το διαζύγιο της. Η Βίκυ Καγιά είναι Δίδυμος και με τον κυβερνήτη του ζωδίου της τον Ερμή αυτή την εποχή στο Σκορπιό, το ζώδιο της μυστικότητας, είπε ότι χώρισαν αλλά δεν αποκάλυψε για ποιο ακριβώς λόγο. Τελεία έβαλε στα ερωτήματα λέγοντας «Το πώς και τι είναι ψιλά γράμματα».

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved