Ζώδια και αστέρια

Μια γρήγορη αστρολογική ματιά στον κόσμο της showbiz

Ζώδια και αστέρια
despina-vandi

Συν Αθηνά και χείρα κίνει

Πολλά, ωραία και διαχρονικά τραγούδια έχει τραγουδήσει η Καρκίνα, Δέσποινα Βανδή. Έχουν όμως περάσει χρόνια και η αοιδός φαίνεται πως δεν συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Τα τελευταία χρόνια τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, και καθόλου δεν ξένισε που φέτος η συνεργασία με το Φοίβο έληξε. Ο Δίας το καλοκαίρι, μετά από 12 χρόνια, θα περάσει πάνω από την Ήλιο της. Αν αξιοποιήσει σωστά την τύχη ίσως γεμίσει πάλι τα κέντρα, με το πλήθος να φωνάζει «Δε – Δε- Δέσποινα».

katerina-gkagkaki

Ποιός μάτιασε τη Γκαγκάκη;

Με τον Ήλιο στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, δεν είναι να απορεί κανείς που η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1. Φέτος, ο διελαύνων Ποσειδώνας σε τετράγωνο με το γενέθλιο Ήλιο της προοιώνιζε απροσεξίες και ατυχήματα και το κακό δεν άργησε να συμβεί. Η Κατερίνα Γκαγκάκη στραβοπάτησε και έσπασε το πόδι της. Το γεγονός συνέβη μετά από γεύμα με τους νέο-αφιχθέντες στον Ant1 Λιάγκα – Σκορδά. Λέτε το σύμπαν κάτι να θέλει να της πει; ..Προλήψεις!

kalomoira

Κρατώντας την επαφή με την Ελλάδα

Όταν η νεαρή Καλομοίρα βρισκόταν στο σπίτι του Fame Story ανησυχούσε μήπως μπαίνοντας στο χώρο του τραγουδιού αναγκαστεί να βγάλει τα φρύδια της. Αυτά το 2004, τώρα όχι μόνο δεν ανησυχεί μην την αλλάξει ο κόσμος της showbiz αλλά φροντίζει να μη τη ξεχάσει. Ως Υδροχόος έχει αποκτήσει απόλυτη εξοικείωση με τα social media και συνεχώς ανεβάζει φωτογραφίες με εκείνη ή τα δίδυμα της. Πότε θα έρθει Ελλάδα; Ο Κρόνος αυτήν την εποχή σε τετράγωνο με την Ήλιο της δεν της δίνει αυτή την δυνατότητα. Το καλοκαίρι όμως του 2014 οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές.

Koromila

Μα σε κάθε εκπομπή;

Κάθε φορά που ο Π. Κωστόπουλος και η Ρούλα Κορομηλά συναντιούνται σε εκπομπή η παρουσιάστρια ανασηκώνει το παντελόνι της και εκείνος τη ρωτά «αδυνάτισες;». Το είδαμε στο «Greek idol», στο «Βράδυ» αλλά και προ ημερών στην πρεμιέρα του «Πρωινό mou» στο Mega. Από δύο Υδροχόους που κυβερνήτης τους είναι ο Ουρανός, ο πλανήτης της πρωτοπορίας, θα περιμέναμε αμφότεροι να ξεφύγουν από τα τετριμμένα, να κάνουν μια «ανατροπή» και να φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στην τηλεόραση. Έτσι, για αλλαγή!

laouranargies

Θα την ξεπεράσει ή θα κλέψει την παράσταση;

Η γλυκούλα και τσαχπίνα Λάουρα Νάργες είναι ένα μικρό Λιονταράκι που επιθυμεί να βρει το δρόμο της στην τηλεόραση και την κορώνα της δόξας να δει στο κεφαλάκι της. Φέτος συμμετέχει στο εγχείρημα των Λιάγκα – Σκορδά στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Ant1. Καθώς δεν έχει ξανασυνεργαστεί με κανέναν από τους δυο γεννάται το ερώτημα αν θα δέσει μαζί τους. Με το Λιάγκα θα υπάρχει καλή χημεία. Της Σκορδά όμως ο Ήλιος στον Υδροχόο, βρίσκεται απέναντι από το δικό της, στον Λέοντα. Πολύ πιθανόν λοιπόν η κάθε μιας τους στο πρόσωπο της άλλης να δει μια ανταγωνίστρια.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved