Η χαρούμενη Αφροδίτη στον Τοξότη και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Θα υπάρχει ένα κύμα νεανικότητας, ανοίγματος, τύχης αλλά και παιδικής αφέλειας.

Η χαρούμενη Αφροδίτη στον Τοξότη και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη στον Τοξότη μπήκε την Δευτέρα το βράδυ και θα παραμείνει μέχρι και τις 4.11, οπότε θα δώσει μια νότα δροσιάς και αισιοδοξίας. Γενικά, επειδή σαν πλανήτης εκφράζει την χαρά, την κοινωνική άνεση και την δυνατότητα το να κάνετε σχέσεις. Θα διαπιστώσετε και κυρίως οι Κριοί, Λιοντάρια, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι ότι θα έχετε διάθεση να διαχειριστείτε πιο εύκολα όλες σας τις υποθέσεις. Τα υπόλοιπα ζώδια δεν θα τα αφήσει ανέγγιχτα αλλά δεν θα δημιουργήσει κάτι το πολύ θετικό. Απλά θα χαλαρώσετε περισσότερο και θα υπάρχει ένα κύμα νεανικότητας, ανοίγματος, τύχης αλλά και παιδικής αφέλειας.

ΚΡΙΟΣ

Σίγουρα θα σας ανοίξει πόρτες προς πολλές κατευθύνσεις. Νέες γνωριμίες κυρίως με έναν Δίδυμο μέσα σε φάση διασκέδασης ή ακόμα και από ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η αυτονομία σας βέβαια θα είναι ένα σημαντικό δείγμα στο να πατήσετε καλά στα πόδια σας. Ίσως να έχετε διάθεση να γίνετε περισσότερο φιλικοί και εκδηλωτικοί. Η πιθανή αλλαγή εργασίας θα γίνει με ένα πιο εύκολο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Επειδή η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που σας εκφράζει για αυτό με ένα ξεχωριστό τρόπο θα σας δημιουργήσει ευκαιρίες. Αλλά για να τις λάβετε πιο εύκολα θα χρειαστεί να απελευθερωθείτε από προσωπικές φοβίες και να γίνετε πιο ανεξάρτητοι. Ο καρμικός Τοξότης θα σας δημιουργήσει ένταση γιατί διαχειρίζεται αλλιώς κάποιες υποθέσεις κι ίσως θα πρέπει να κάνετε προσπάθεια να αντιληφθείτε την νοοτροπία του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για σας γιατί θα μπορείτε να ελαφρύνετε κάπως τα θέματά σας και να τα δείτε με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Χρειάζεται όμως να έχετε κατά κάποιο τρόπο συμπεριφορά που θα προστατεύει τους γύρω σας και ίσως να σας κάνει να αλλάξετε. Η φιλικότητα θα σας βοηθήσει να κάνετε μια καλύτερη επαφή και θα γίνετε κατά κάποιο τρόπο περισσότερο αληθινοί. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με κάποιες φανταστικές προβολές και γενικά με ρηχές ή επιφανειακές συναισθηματικές επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή δυσκολεύεστε να βγείτε από το καβούκι σας και να συμπεριφερθείτε με μεγάλη ελευθερία κινήσεων ίσως τώρα από τις εξωτερικές συνθήκες να ζορίζεστε να φερθείτε κάπως διαφορετικά από τα δικά μέτρα και σταθμά. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο αλλά η καθημερινότητά σας ζητάει να είστε περισσότερο προοδευτικοί και να μην έχετε τόσα πολλά στεγανά. Η γεφύρωση της παράδοσης με την μια εναλλακτική θεραπεία ή ακόμα και τεχνική θα είναι δύσκολη. Αλλά αν το πετύχετε και κυρίως με συνεργάτες θα δείτε ότι θα τα καταφέρετε.

ΛΕΩΝ

Είστε στα πάνω σας αφού θα έχετε έντονη βοήθεια και ανταπόκριση από κάποια άτομα τα οποία και σας ανεβάζουν την διάθεση αλλά και σας γοητεύουν με κάποιο τρόπο. Η ερωτική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να φτιάξετε κάτι καινούργιο είτε με την σχέση σας είτε με επαγγελματική υπόθεση που θέλει όμως ρίσκο. Σίγουρα έχετε όλα τα φόντα να πετύχετε γιατί ίσως να μην έχετε τόσο μεγάλο άγχος και προβληματισμό και όταν λειτουργείτε χαλαρά τότε γίνονται τα καλά πράγματα στην ζωή σας. Το ότι θα έχετε μεγαλύτερο κέφι να βγαίνετε με φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη διάθεση για την ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουρα θα κάνετε υπερβολές. Μπορεί να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και να ανοίξετε το σπίτι σας σε άτομα που είναι φίλοι των φίλων σας. Ίσως να κάνετε σπατάλες είτε για να αγοράσετε κάτι που σας αρέσει αλλά ομορφαίνει και τον χώρο σας είτε θα κάνετε υπερβολές και έξοδα σε θέματα διασκέδασης. Για λίγο θα νιώσετε πολύ δυνατοί και ιδιαίτεροι και ίσως να κάνετε μικρές κραιπάλες που δεν είστε τόσο συνηθισμένοι. Θα κοντράρεστε μεταξύ λογικής και αισιοδοξίας. Και ανάλογα των ημερών μια θα κερδίζει η λογική και την άλλη θα κάνετε ανοίγματα. Η σχέση με έναν Τοξότη θα σας ανανεώσει.

ΖΥΓΟΣ

Θα περάσετε μια καλή εποχή και κυρίως στον τομέα των επικοινωνιών σας αλλά και της γνώσης που θα εδραιώσετε μαζί με μπόλικες κοινωνικές επαφές. Ίσως μικρά και χαρούμενα ταξίδια να σας αλλάξουν τα δεδομένα και να νιώσετε πιο ελεύθεροι. Η γνωριμία με ένα πρόσωπο που σας αρέσει μπορεί να γίνει πιο εύκολα από άλλες φορές. Και θα επιβεβαιώσει την χαρισματική σας προσωπικότητα η οποία θα μπει σε δράση κυρίως με τον τρόπο που χειρίζεστε όλες τις γνωριμίες και τις επαφές. Ίσως μια συνεργασία από πολύ μακριά να έρθει και να σας δημιουργήσει μια ξαφνική ευκαιρία για κέρδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τάση σας για κατανάλωση θα αυξηθεί. Πιθανόν οι επιθυμίες σας να είναι περισσότερο εναλλακτικές και μοντέρνες αλλά το πάθος θα είναι μεγαλύτερο από άλλη φορά. Ταξίδια και νέες εμπειρίες θα σας σπρώξουν να κάνετε πολλά πράγματα συγχρόνως. Θα ανοιχτείτε περισσότερο και θα είστε εσείς που θα κάνετε την αρχή για κάποιες συνεργασίες που θεωρούνται περισσότερο απελευθερωμένες από παλιά ταμπού ή ακόμα και πολύ προχωρημένες σε συνθήκες αλλά και στο τρόπο που θέλετε να λειτουργήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφού η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να ανοιχτείτε και να εκφράσετε τον εαυτό σας πιο εύκολα. Σίγουρα θα έχετε μια δική σας προσωπική γοητεία η οποία δεν θα περάσει απαρατήρητη. Ίσως να αγοράσετε καινούργια ρούχα ή να αλλάξετε το στυλ στα μαλλιά σας και γενική στην εμφάνιση γιατί θα έχετε την επιθυμία να αποκτήσετε ένα νεανικό στυλ που θα είναι ανάλαφρο και λιγότερο βαρύ από τα προηγούμενα. Για να επιτύχει η ενέργεια της Αφροδίτης η καρδιά σας θα χρειαστεί να ανοίξει και να βάλει μέσα ακόμα και τους πιο δύσκολους ανθρώπους που ίσως να μην τα έχετε βρει ακόμα. Μάλλον θα χρειαστεί να βάψετε με άλλα χρώματα κάποιες πράξεις ατόμων που σας έχουν ενοχλήσει. Μπορεί να γίνετε δημοφιλείς μέσα σε μικρό χρονικά διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μάλλον θα λειτουργήσει το παρασκήνιο και θα επικοινωνήσετε με έναν Δίδυμο που αρκετές φορές σας δημιουργεί προβλήματα με την επιφανειακή του στάση απέναντι στα διάφορα προβλήματα υπάρχουν. Κυρίως αν είναι σύντροφος σας ή συνεργάζεται μαζί σας και είναι για σας κάτι το σοβαρό. Η οικειότητα που θα νιώσετε για κάποια πρόσωπα που δεν έχετε και πολύ καλά γνωρίσει, θα βοηθήσει ώστε να τελειώσετε κάτι που έχετε ξεκινήσει πολύ γρήγορα και χωρίς πολλές αναβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φιλία για σας είναι πολύ ιερή και σίγουρα θα κληθείτε να κρατήσετε μια ηθική και ίσως και πνευματική στάση. Επίσης θα έχετε την ευχέρεια να δείξετε καλύτερα δείγματα κοινωνικής συμπεριφοράς και να αποκτήσετε περισσότερους φίλους. Το καλό είναι ότι θα είστε αποδεκτοί από μια ομάδα που θα έχετε κοινές ιδέες και ίσως να παλεύουν για τα κοινά ή για ένα σκοπό που σας αναπτύσσει σαν άτομα μέσα στον κοινωνικό περίγυρο. Ένα πρόσωπο που από ανοικτή και φιλική συμπεριφορά ξαφνικά μπορεί να σας δείξει κάτι άλλο, θα είναι ένα καλό γύρισμα της τύχης πάνω στην προσωπική σας σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Αναστατώνεστε και εσείς αλλά κάνετε και τους άλλους άνω κάτω με την ζωντάνια αλλά και τις υπερβολές σας. Σίγουρα δεν θα σταματήσετε να πηγαίνετε από εδώ και από εκεί και δεν θα μπορέσετε να ηρεμήσετε εύκολα γιατί θα είστε συνέχεια με πολύ κόσμο. Θα σας καλούν και δεν θα μπορείτε να λέτε όχι. Κάποια πρόταση για δουλειά που ενώ την περιμένατε εδώ και πολύ καιρό τώρα ξαφνικά ανοίγει και ίσως να δουν τους όρους σας ή ακόμα και τα προσόντα σας με μια καλά αξιολογημένη ματιά. Το ότι θα είστε πάρα πολύ ανοικτοί αυτό έχει και την δύσκολη πλευρά γιατί μπορεί να ξεσηκωθείτε με μια σχέση και να κάνετε τελικά λάθη από γρήγορο και ξαφνικό ενθουσιασμό.

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σας, πατήστε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved