Ζώδια και αστέρια

Μια γρήγορη αστρολογική ματιά στον κόσμο της showbiz

Ζώδια και αστέρια
NATALIA-GERMANOY

Σε νέα στέγη η Ναταλία Γερμανού!
Η γνωστή παρουσιάστρια μετά την πολύχρονη πορεία της στον Alpha και την εκπομπή «Μες την καλή χαρά» βρίσκεται πάλι στον Ant1. Η Καρκίνος παρουσιάστρια είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και επαγγελματικά φέτος θα ήθελα να κινηθεί στα χνάρια του. Επιθυμία της είναι να κάνει μια εκπομπή με συνεντεύξεις στο στυλ του «αλάτι και πιπέρι». Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δείχνει ότι ο Σεπτέμβριος τη βρίσκει πέρα από full in love και με κλειστά ακόμα χαρτιά όσον αφορά επαγγελματικές συνεργασίες.

arnaoutoglou

Με το καλό!
Ο μέλλον μπαμπάς Γρηγόρης Αρναούτογλου πέρασε το καλοκαίρι του στο beach Bar που διατηρεί στη Νάξο και τώρα ετοιμάζεται για ένα ακόμα νέο άνοιγμα. Αυτή τη φορά πρόκειται για μια καφετέρια στην κεντρική πλατεία των Βριλησσίων. Ο Τοξότης παρουσιαστής έχει κυβερνήτη το χουβαρντά Δία. Η παρουσία τυχερού πλανήτη φέτος στο ζώδιο του Καρκίνου που σχετίζεται με την οικογένεια και τους χώρους εστίασης αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευνοϊκή.

giorgos-liagkas

Έκανε φτερά!
Ο Γιώργος Λιάγκας έχει έρωτα για τα ταξίδια με σκάφος. Με το νέο το φουσκωτό ταξίδεψε μαζί με τη Φαίη Σκορδά στην μαγευτική Κεφαλλονιά. Μια δυσάρεστη όμως έκπληξη τον περίμενε όταν επέστρεψε στο σκάφος που είχε αράξει στο Φισκάρδο. Ο Ήλιος του τετραγωνίζεται από τον διευλάνοντα αετονύχη Ποσειδώνα και όπως αποκαλύφθηκε σύγχρονοι πειρατές το «βούτηξαν». Ευτυχώς όπως είπε από την ραδιοφωνική του εκπομπή προ ημερών, το σκάφος αν και «ξηλωμένο», βρέθηκε.

lampiri

«Εxcellent»!
Η Χριστίνα Λαμπίρη με τον κυβερνήτη του ζωδίου της, το Δία στον Καρκίνο επέστρεψε στον πρώην τηλεοπτικό της σπίτι, τον ΣΚΑΪ». To διαζύγιο της με το Star ήταν ένα «Excel! End» όπως είναι και ο τίτλος του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο που θα παρουσιάζει από τις 23 Σεπτεμβρίου. Ο Άρης στον Λέοντα «παίζει» με το μέρος της το Σεπτέμβριο, δίνοντάς της τη δύναμη να ανταγωνιστεί τις αντίπαλες παρουσιάστριες της μεσημεριανής ζώνης Ελένη Μενεγάκη και Ελεωνόρα Μελέτη.

tatianastefanidou

Σε νέα ώρα!
Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μίλα» έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 16/9. Αντί για το μεσημέρι, από φέτος προβάλλεται το απόγευμα. Η γνωστή παρουσιάστρια ως Κριός είναι ικανότατη στο να δημιουργεί «θόρυβο». Με καλεσμένο τον Λάκη Γαβαλά στην πρώτη της φετινή εκπομπή ξεκίνησε δυναμικά και με κυβερνήτη τον Άρη διεκδικεί την πρωτιά στην αρένα της απογευματινής ζώνης.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved