Η παθιασμένη Αφροδίτη στον Σκορπιό και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Οι Σκορπιοί έχετε την τιμητική σας και όλο το διάστημα που θα παραμείνει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας

Η παθιασμένη Αφροδίτη στον Σκορπιό και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Μετά το ρομαντικό πέρασμα από τον Ζυγό η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό από τις 11.9 και θα παραμείνει έως και 7.10. Θα γίνουν όλα περισσότερο έντονα γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερο πάθος. Η ατμόσφαιρα ίσως να γίνει περισσότερο μυστική και θα υπάρξει μεγαλύτερη ένταση σε θέματα οικονομικά. Τα οποία όμως θα λυθούν αλλά όχι με τους καλύτερους όρους. Οι Σκορπιοί έχετε την τιμητική σας και όλο το διάστημα που θα παραμείνει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Τα πάντα στην ζωή σας θα χρωματιστούν με μαγνητισμό, μυστικισμό, περισσότερο πάθος αλλά και δραματική έκφραση. Περιορίστε την ζήλεια σας γιατί μπορεί να κάνετε υπερβολικές σκηνές και καλύτερα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας θέματα.

ΚΡΙΟΣ

Σίγουρα θα γίνετε περισσότερο μυστικοπαθείς αλλά και ερωτικοί. Μπορεί να υπάρχουν οφέλη μέσα από κληρονομιά ή από έναν συνεταιρισμό. Οι σεξουαλικές σας ανάγκες θα βγουν έντονα στην επιφάνεια και θα διεκδικήσετε ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο. Θα έχετε όμως την διάθεση να δουλέψετε με τις αισθήσεις σας και αυτό θα σας βοηθήσει στο να δημιουργήσετε μια καλύτερη ατμόσφαιρα. Σίγουρα ο Σκορπιός θα είναι ένα άτομο που θα σας γοητεύσει και θα σας βάλει να κολυμπήσετε στα βαθιά νερά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε την άνεση και την ευλογία να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον με τους γύρω σας και κυρίως με το πρόσωπο που σχετίζεστε πολύ στενά. Μπορεί να γίνετε δημοφιλείς στο κοινό ή να κάνετε κάποιον εμπορικό συνεταιρισμό ο οποίος θα σας φέρει οικονομικά οφέλη. Η τάση σας να έχετε έντονη ισορροπία αρμονία και δικαιοσύνη θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας γιατί θα έρθετε πιο κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μάλλον θα βάλετε τα μεγάλα μέσα για να γίνετε περισσότερο ποθητοί και έτοιμοι για κατακτήσεις. Για αυτό θα ασχοληθείτε πιο επιμελώς με το θέμα της διατροφής σας αλλά και γενικά της εμφάνισής σας. Ίσως να βρεθεί ένα πρόσωπο μέσα στον χώρο της δουλειάς σας όπου θα σας βάλει σε πειρασμό να είστε μαζί αλλά μπορεί να υπάρξουν στην αρχή κάποια εμπόδια γιατί δεν έχετε διάθεση να φανεί αυτό προς τα έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αναζητήσετε και πάλι την χαρά της ζωής και με αυτόν τον τρόπο θα κινηθείτε περισσότερο ερωτικά αλλά και δημιουργικά με στόχο να ανασυνταχθείτε γιατί οι περισσότεροι έχετε γίνει αρκετά αυστηροί και απόλυτοι με τα προσωπικά σας και τώρα αλλάζει για λίγο το τοπίο και θα βιώσετε μεγαλύτερη ελευθερία και διάθεση για χαρά και παιχνίδι. Ίσως να σας τραβήξει ένα ωριμότερο πρόσωπο ή πιο μεγάλο και αυτό να είναι μια αφορμή για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

ΛΕΩΝ

Το ότι θα αλλάξετε στάση απέναντι στο κοντινό σας περιβάλλον αυτό θα σας βοηθήσει να περάσετε πιο καλά και να ρίξετε τους τόνους. Ίσως η επαφή με έναν γηραιότερο πρόσωπο να σας έχει κουράσει και τώρα να κερδίσετε λίγο χρόνο ξεκούρασης και καλύτερης διάθεσης. Το περιβάλλον για σας είναι σημαντικό οπότε με τον τρόπο σας θα προσπαθήσετε να το ομορφύνετε και να το κάνετε καταλληλότερο στα δικά σας μέτρα. Ίσως η σεξουαλικότητά σας να είναι πιο έντονη και να κερδίζετε με την εμφάνισή σας. Όμως προσπαθήστε να μην σας υπερνικήσει το συναίσθημα της ζήλειας γιατί θα έχετε προστριβές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπαίνετε σε καλή φάση, αφού θα είστε ανοικτοί σε νέες επικοινωνίες. Η επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν σας θα σας δυναμώσει και κάπου επιτέλους θα σας δικαιώσει. Η ανασκόπηση όλων των συναισθημάτων σας ίσως να σας δώσει και μια διαφορετική διάσταση σε κάποια πράγματα τα οποία παλιά δεν δίνατε σημασία ή δεν μπορούσατε να τα εκφράσετε. Επιτέλους θα βγείτε για λίγο έξω από την ρουτίνα και θα προσπαθήσετε να ομορφύνετε το περιβάλλον σας με ωραία λόγια αλλά και με ένα διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας. Η τέχνη και τα ταξίδια θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη έχει αλλάξει ζώδιο αλλά δεν σημαίνει ότι δεν επηρεάζεστε και εσείς ιδιαίτερα από την ενέργεια της. Ίσως να γίνετε περισσότερο κτητικοί και απαιτητικοί σε θέματα οικονομικών ή ακόμα και προσωπικών σχέσεων. Μπορεί να σας πιάσει η μανία της διεκδίκησης και να χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια. Για αυτό να είστε όσο μπορείτε ισορροπημένοι και αρμονικοί. Η επιχειρηματική σας διάθεση μπορεί να σας δημιουργήσει έντονη τάση για να κερδίσετε χρήματα κι ίσως να χρησιμοποιήσετε στρατηγική η οποία δεν σας πηγαίνει και πολύ. Μην μπερδέψετε την οικονομική ασφάλεια με την συναισθηματική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γοητεία σας θα είναι δεδομένη αφού θα έχετε αισθησιακό μαγνητισμό. Η ενασχόληση με το σώμα σας και την εμφάνισή σας θα σας δημιουργήσει προσωπική χάρη και πολλούς θαυμαστές. Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί και θα γίνετε περισσότερο ευχάριστοι και ανοικτοί με όλους. Ίσως να σας πιάσει το μεράκι της ηθοποιίας και μερικοί που ψάχνεστε επαγγελματικά να θέλετε να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι. Η εξωστρέφεια σας θα βοηθήσει την κλειστή προσωπικότητά σας και αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε περισσότερα άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα αναλάβετε ρόλο συμπονετικό και κυρίως φιλάνθρωπο. Επειδή όμως χρειάζεστε χρόνο για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας ίσως αυτό να σας κάνει να παραμείνετε για λίγο στην αφάνεια. Μια κρυφή σχέση ίσως να κάνει την εμφάνισή της και εσείς κάπως να μπερδέψετε ένα πρόσωπο με τη μη ξεκάθαρη συμπεριφορά σας. Να προσέξετε γιατί μπορεί να ξεκινήσετε κάτι από αστείο και μετά να μεταβληθεί σε κάτι πιο βαθύ που δεν θα είναι εύκολο να ξεκολλήσετε. Χρήματα ίσως να φανερωθούν από εκεί που δεν το περιμένατε και να κλείσετε κάποιες τρύπες πιο εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσοι είχατε κάποιες αμφιβολίες για πρόσωπα ότι μπορεί να μην είναι φίλοι σας ή να σας έχουν εξαπατήσει, τώρα θα απαντηθούν τελείως όλα τα ερωτηματικά σας και ο λόγος είναι ότι θα ξεδιαλυθούν πιο εύκολα όλα τα σκοτεινά σημεία που υπάρχουν. Αν δουλέψετε με ομάδες ή με πνεύμα ομαδικό θα διαπιστώσετε ότι πιο εύκολα ρέει η κατάστασή σας και μέσα από αυτό θα έχετε περιθώρια να κάνετε ανοίγματα με επιτυχία. Η υπόθεση που αφορά το θέμα ενός παιδιού θα έχει καλύτερες εξελίξεις. Μια φιλία μπορεί να αλλάξει και να γίνει απόλυτα ερωτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε φιλοδοξίες και έντονες κοινωνικές ανησυχίες και θα συμμετάσχετε σε περισσότερες εκδηλώσεις από παλιά. Μια οικονομική συμφωνία μπορεί να σας φανεί κάπως ασύμφορη γιατί δεν θα γίνει με τους δικούς σας όρους αλλά στην πορεία θα είστε περισσότερο διασφαλισμένοι αφού θα γυρίσει κάτι υπέρ σας. Για αυτό μην δυσανασχετήσετε αν δείτε ότι κάτι δεν γίνεται με τα δικά σας θέλω. Ίσως να έχετε βοήθεια από τους γονείς σας ή από στενό οικογενειακό κύκλο. Ίσως η κοινωνική σας επιτυχία να μπαίνει πάνω ακόμα και από κάποιες ιδεολογικές σας αντιλήψεις και αυτό σίγουρα θα κοντράρει τον ιδεολόγο χαρακτήρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε την τύχη με το μέρος σας γιατί οι προοπτικές είναι αρκετά μεγάλες. Η ποιότητα της ζωής σας θα ανέβει και θα ζήσετε καλύτερες στιγμές με τον/ την σύντροφό σας. Ο τομέας των οικονομικών ή κάποιων νομικών θεμάτων θα ανοίξει πιο εύκολα και μάλλον θα κερδίσετε μια μάχη αφού βέβαια συνηγορούν και άλλες συνθήκες. Η διαίσθησή σας που συνδέεται με άνωθεν καταστάσεις θα σας οδηγήσει στον σωστό δρόμο αλλά και σε ένα πρόσωπο που θα ζει στο εξωτερικό. Η φιλοσοφία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κάποιες προσωπικές ανησυχίες.

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σας, πατήστε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved