Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 27/5 έως και 31/5;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Συνεχίζεται ακάθεκτα η κυριαρχία σας. Πολλές ευκαιρίες με νέες γνωριμίες θα απαλύνουν είτε την απογοήτευσή σας είτε την γενική στασιμότητα που νιώθετε από μια σχέση που ήδη δεν είναι στα μέτρα σας. Για αυτό μην αφήνετε να σας επηρεάζουν οι εσωτερικές σας ανησυχίες. Καλύτερα να είστε πιο ελεύθεροι και θετικοί απέναντι σε κάθε τι καινούργιο. Έτσι και αλλιώς απελευθερώνεστε αυτή την περίοδο ακόμα και από σχέσεις που σας κρατάνε δέσμιους σε μια κατάσταση η οποία δεν σας πηγαίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Συνεχίζετε κατά κάποιο τρόπο να φλερτάρετε στα κρυφά γιατί φοβάστε είτε να κάνετε το βήμα και να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας είτε από τις συνθήκες δεν μπορείτε να παραβείτε τους κανόνες. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες είστε πολύ δραστήριοι γιατί ο Άρης είναι ακόμα στο ζώδιο σας και ίσως να σας δημιουργεί μεγαλύτερη επιθυμία για δράση μέσα στην σχέση. Επειδή μερικές φορές γίνεστε απόλυτοι, τώρα έχετε την ευελιξία να συζητήσετε και να κάνετε πράγματα που παλιά ούτε που τα είχατε σκεφτεί. Η σχέση με έναν Τοξότη ή με έναν Ιχθύ μπορεί να εξελιχτεί ξαφνικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Οι τέσσερις πλανήτες στο ζώδιο σας σηματοδοτούν σίγουρα μια μεγάλη κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα γιατί τώρα έχετε βγει περισσότερο έξω από τον εαυτό σας και εκδηλώνεστε χωρίς να φοβόσαστε την δική σας ατομική ενέργεια. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε σε πλήρη δράση, αφού προσπαθείτε να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα όσο καλύτερα μπορείτε και κυρίως από τις 29 έως και τις 30/5 γιατί εκεί θα γίνει κάτι πολύ καλό. Ακόμα και πρόταση γάμου μπορεί να δεχτείτε ή να κάνετε εσείς οι ίδιοι γιατί θα νιώσετε ένα άνοιγμα που θα σας κάνει να πιστέψετε σε μια καλύτερη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Παραμένετε στο περιθώριο γιατί πιστεύετε ότι η εποχή αυτή δεν είναι και πολύ κατάλληλη για σας να κάνετε κινήσεις ή να εκδηλωθείτε για αυτό προτιμάτε να κινείτε τα νήματα χωρίς να φαίνεστε. Υπάρχει βέβαια και μια τάση για να παίξετε σε διπλό ταμπλό και να μην εκτεθείτε, κυρίως με έναν Δίδυμο ή Υδροχόο. Επειδή είστε πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, ίσως να μην βρίσκετε αυτή την στιγμή την ανταπόκριση που περιμένατε και κάπως να είστε απομονωμένοι. Αν κρατήσετε εσείς μέσα στην καρδιά σας αυτό που νιώθετε να είστε σίγουροι ότι τίποτε δεν χάνεται μέσα στον χρόνο.

ΛΕΩΝ

leo

Είστε ιδιαίτερα ενεργοποιημένοι και κυρίως μέσα σε φίλους και άτομα που κατά κάποιο τρόπο έχετε μια ιδιαίτερη επικοινωνία μαζί τους. Είναι σημαντικό για σας το να επικοινωνείτε και να νιώθετε ελεύθεροι γιατί μερικές φορές είστε αρκετά μπλοκαρισμένοι χωρίς να είστε ο εαυτός σας. Τώρα το νιώθετε πιο εύκολο για αυτό εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο γιατί θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες και να ανοιχτείτε στο δικό σας πρόσωπο και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα αλλά και να κάνετε μια νέα γνωριμία στα μέτρα σας. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε ιδιαίτερα οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες να μην σας πιάσουν τίποτε ζήλειες και ανακατέψετε τα πάντα, κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο ή Σκορπιό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ανακατεύεστε πάρα πολύ με πολλά άτομα και πρόσωπα και ίσως να μην ξέρετε ακόμα και ποιον θα διαλέξετε. Η ζωή σας κατά κάποιο τρόπο έχει αλλάξει και προσπαθείτε να ανοιχτείτε περισσότερο, κάτι που δεν κάνατε παλιά. Ο Δίδυμος συνεχίζει να παίζει ρόλο στην καρδιά σας, χωρίς όμως να έχει γίνει σε μερικούς από εσάς κάτι το ιδιαίτερο γιατί όλα δείχνουν ότι είναι στον αέρα. Επειδή εσείς φοβόσαστε να ανοιχτείτε, ίσως και να κάνετε λάθη τα οποία σας απομονώνουν από την επικοινωνία μαζί του. Η επαφή επίσης με τον Υδροχόο έχει αλλάξει γιατί εσείς έχετε γίνει πιο αεράτοι και ανοικτοί. Μακάρι να παραμένατε έτσι, χωρίς γκρίνια και κριτική, και τα πάντα θα άλλαζαν γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

libra

Είστε σε καλή φάση, αφού προσπαθείτε να κάνετε κάτι, ώστε να βελτιώσετε την θέση σας και την επαφή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να έχει έρθει στην ζωή σας και να νιώθετε πολύ δυνατοί, επειδή επικοινωνείτε πιο εύκολα. Η σχέση με έναν Κριό σίγουρα έχει περάσει σε καλύτερο επίπεδο και μέσα από αυτό θα νιώσετε και εσείς ότι έχουν σταματήσει να υπάρχουν τα όρια που έμπαιναν παλιά. Αλλά φροντίστε να μην χαθεί γιατί με το παραμικρό φύσημα του αέρα χαλάνε οι ισορροπίες σας και αυτό είναι που σας εξαντλεί. Καλό είναι πάντως τώρα που έχετε την δυνατότητα να θέσετε πράγματα που φοβόσαστε να πείτε ή να ομολογήσετε γιατί θα κερδίσετε τουλάχιστον μια καλύτερη ποιοτικά σχέση. Μπορεί από το εξωτερικό να κάνετε μια νέα γνωριμία ή πάνω σε ένα ταξίδι κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Είστε αρκετά ανοικτοί και σας κάνει καλό που μοιράζεστε πράγματα που παλιά δεν υπήρχε περίπτωση να τα πείτε αλλά ούτε και να τα σκεφτείτε καν. Τώρα διεκδικείτε μια θέση στην καρδιά ενός ατόμου που μπορεί να μην συμφωνείτε απόλυτα με τον τρόπο που επικοινωνεί και κινείται γιατί ίσως δεν έχει το πάθος και το βάθος ή το μυστήριο που εσείς θέλετε αλλά τουλάχιστον έχετε την άνεση να του λέτε ό, τι θέλετε και αυτό κάπως σας ξεμπλοκάρει αφού απελευθερώνεστε από τα πολλά ταμπού που έχετε ή νιώθετε μέσα σας. Είναι σημαντική η επικοινωνία με έναν Δίδυμο, εφόσον πέσουν τα πρώτα πέπλα και νιώσετε ασφάλεια από την συμπεριφορά του η οποία μερικές φορές σας δημιουργεί ανησυχία γιατί δεν σας ανήκει ολοκληρωτικά και μπορείτε να έρθετε πιο κοντά. Επίσης οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα κάνετε μια νέα γνωριμία με έναν Ταύρο που θα έρθει για να μείνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είστε αρκετά ανοικτοί σε κάθε ευκαιρία κι αν κρατάτε μια ανησυχία μέσα σας μπορείτε να την κατευνάσετε γιατί νιώθετε καλύτεροι και δυνατοί. Η ευελιξία αλλά και τα πολλά ταμπλό ίσως να φαίνονται ότι για λίγο θα σας κάνουν πολύ καλό αλλά αυτό μπορεί και να σας ξεσηκώνει για να κάνετε τρέλες παιδικές. Σίγουρα η ερωτική συμπεριφορά σας θα είναι περισσότερο ανάλαφρη και ίσως και περισσότερο διχασμένη γιατί μπορεί να είστε μεταξύ δυο ατόμων και να μην ξέρετε με ποιο πρόσωπο θα παραμείνετε. Η σωστή λύση είναι μόνο μία και όταν καταλαγιάσετε θα δείτε μέσα σας βαθιά ποιο είναι τελικά το άτομο που πραγματικά σας ενδιαφέρει. Μην αφήνετε λάσκα τα περιθώρια σε κάποια άλλα άτομα που σας διεκδικούν γιατί μπορεί να δίνετε λάθος ελπίδες. Η επαφή με Δίδυμο σας ενδιαφέρει αλλά προσπαθήστε να είστε όσο μπορείτε πιο ξεκάθαροι κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Έχετε αφεθεί κατά κάποιον τρόπο και ίσως και να σχολιάζετε ποικιλοτρόπως την συμπεριφορά ενός ατόμου που μπορεί να μην σας κάνει γιατί δεν παίρνετε συναίσθημα. Το ζητούμενο είναι να σταματήσετε να έχετε την τάση να είναι όλα αυτά που κάνετε αποδεκτά από το κοινωνικό σας σύνολο γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα διαλέξετε το πρόσωπο που μπορεί να σας ενδιαφέρει με σωστά κριτήρια. Μόνο η καρδιά παίζει ρόλο και όλα τα άλλα έρχονται για να γίνετε τουλάχιστον ευτυχείς και γεμάτοι από πληρότητα και συντροφική επαφή. Η σχέση με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι «φιλική» ίσως να μετατραπεί σε ερωτική από εκεί που δεν το περιμένατε. Το καλό είναι ότι συζητάτε μαζί του και αυτό σας βοηθάει να εκφράζετε πιο εύκολα τον εσωστρεφή χαρακτήρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είστε στα μέσα και στα έξω γιατί νιώθετε ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες από αυτές που μέχρι τώρα υπήρχαν. Τον τελευταίο καιρό κάτι κινείται περισσότερο και ίσως να σας έχει δημιουργηθεί και εσάς η εμπιστοσύνη μέσα σας ότι θα τα καταφέρετε περισσότερο αφού εκφράζεστε πιο ελεύθερα και δεν είστε περιορισμένοι ή κλειστοί. Το να δίνετε πιο πολλά από αυτά που παίρνετε μερικές φορές δεν είναι και τόσο κακό όσο νομίζετε, απλά να το έχετε αποφασίσει συνειδητά γιατί μετά αν το μετανιώσετε επειδή δεν θα πάρετε αυτά που θέλετε, νιώθετε αδικημένοι. Η ζωή προχωράει μπροστά και εσείς έχετε έναν ιδιαίτερο τρόπο να σχετίζεστε και αυτό να μην το υποτιμήσετε ποτέ. Απλά βρείτε τα με τον εαυτό σας και μόνο τότε θα νιώσετε ασφαλείς σε οποιαδήποτε σχέση επιλέξετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είστε σαν τις μικρές πεταλούδες που πετάτε από λουλούδι σε λουλούδι και τελειωμό δεν έχετε. Υποσχέσεις πολλές αλλά δεν αποφασίζετε να εστιάσετε σε ένα πρόσωπο ή τουλάχιστον δεν υπάρχουν δείγματα κατά την γνώμη σας ότι μπορούν να κάτσουν έτσι τα πράγματα, ώστε να είναι τόσο σωστά που να γίνουν αυτά που θέλετε πραγματικότητα. Υποσχέσεις πολλές, χαμόγελα, τηλέφωνα αλλά τίποτε το ουσιώδες και αυτό από την μια σας αρέσει γιατί δεν σας δεσμεύει και κυρίως τους ελεύθερους και ωραίους αλλά από την άλλη νιώθετε και την ανασφάλεια ότι δεν γίνεται τελικά τίποτε. Χαλαρώστε και μην παρασύρεστε από εδώ και από εκεί και η αλήθεια τελικά θα βγει στην επιφάνεια. Πάντως Δίδυμος και Τοξότης προσπαθούν να είναι κοντά σας και είναι έντονη η έλξη αλλά μερικές φορές νιώθετε ότι δεν μπορείτε να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη και αυτό σας τρομάζει ή σας κάνει να οπισθοχωρείτε.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

* Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved