Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 20/5 έως και 24/5;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Έχετε πλέον όλα τα φόντα για να πάτε πολύ καλύτερα. Αυτό σας δίνει το προβάδισμα και όχι μόνο σε ερωτικό επίπεδο αλλά και σε απόλυτα συντροφικό. Εσείς, όσο βρίσκετε έδαφος και επικοινωνείτε, τόσο πιστεύετε ότι όλα είναι καλύτερα μέσα στη σχέση σας. Σιγά σιγά θα γίνετε λιγότερο κτητικοί ή απόλυτοι και αυτό θα σας δώσει το ερέθισμα να ανοίξετε την πόρτα των νέων γνωριμιών. Την επαφή με έναν Δίδυμο μέσα από μια φιλική συγκέντρωση μην την υποτιμήσετε θα σας βγει σε κάτι πολύ καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Παρόλο που παραμένετε στο κέντρο σας και ασχολείστε με την συντήρηση παρά με την δράση, όλο και κάποιος από εσάς καταφεύγει στην μυστικότητα, γιατί πιστεύετε ότι με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσετε κάποια εσωτερικά προβλήματα που υπάρχουν αυτή την περίοδο στην σχέση σας. Επίσης, μερικοί από εσάς δεν έχετε και πολύ διάθεση να φαίνεστε επειδή ζείτε τον έρωτά σας με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Δίδυμος η Τοξότης. Όμως μπορεί τελικά να φέρετε το αντίθετο αποτέλεσμα και να κριθείτε διπλά. Καλό είναι να αδιαφορήσετε αν πουν κάτι για σας και όσο μπορείτε να γίνετε συντροφικοί, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είσαστε πολύ ανοιγμένοι προς όλους και όλα με μια μεγαλύτερη διάθεση για να ζήσετε και να μοιραστείτε με εμπιστοσύνη. Αυτό σίγουρα σας δίνει το προβάδισμα να είστε οι πλέον ευνοούμενοι του ζωδιακού. Γι' αυτό μην αφήνετε μικροπροβλήματα να σκιάζουν τις όμορφες στιγμές και να σας πηγαίνουν πίσω. Γενικά, επειδή θα έχετε τη διάθεση να κάνετε μια νέα γνωριμία και, ακόμα, να γυρίσετε σελίδα με ένα άτομο που σας είχε λίγο παιδέψει, αυτό θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικό και ωφέλιμο για όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχετε αποφασίσει να διεκδικήσετε με έναν πιο ανάλαφρο τρόπο όλες σας τις ερωτικές υποθέσεις και ίσως να απομονωθείτε για λίγο, γιατί είτε θέλετε να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις είτε να κρύψετε ένα πρόσωπο, το οποίο μπορεί να έχει επανέλθει και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Βέβαια, η διπλωματική σας στάση θα αποφορτίσει την κατάσταση και θα φαίνεστε πολύ πιο έτοιμοι για να γνωρίσετε κάτι πολύ καλό. Ένας Σκορπιός που ίσως είναι μεγαλύτερο πρόσωπο θέλει να δημιουργήσει μαζί σας κάτι πιο σταθερό αλλά και απόλυτο. Πρώτα σκεφτείτε αν είστε έτοιμοι να λειτουργήσετε με τόσο μεγάλο πάθος.

ΛΕΩΝ

leo

Οι αποφάσεις σας θα ληφθούν πιο εύκολα και ίσως, από εκεί που δεν θα το καταλάβετε. θα αρχίσετε να λειτουργείτε πιο ανοικτά και επικοινωνιακά . Μέσα από φίλους, παρέες και γενικά καλέσματα και βόλτες θα κάνετε ξαφνικά μια γνωριμία που θα έχει στην αρχή τη χροιά της φιλίας και μετά θα εκδηλωθείτε. Ευτυχώς, θα γίνετε πιο ευέλικτοι και αποφασισμένοι να διατηρήσετε μια σχέση με όλα τα προβλήματά της και αυτό δεν θα σας κουράζει όπως παλιά γιατί εσείς οι ίδιοι είστε περισσότερο άνετοι. Ο σεβασμός και η απόλυτη εμπιστοσύνη που αναζητάτε μπορεί να μην είναι και τόσο μεγάλη απαίτηση μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είσαστε πιο ανάλαφροι χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο ότι θα σας ξεμπλοκάρει από τα προβλήματά σας. Στο χέρι σας είναι αν θέλετε να γυρίσετε σελίδα και να συγχωρήσετε ή να επιστρέψετε σε ένα πρόσωπο που συνεχίζει να σας περιμένει. Το πιο άμεσο που πρέπει να κάνετε είναι να ζητήσετε μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, γιατί δεν έχετε ακόμα ξεκαθαρίσει με πιο τρόπο θα είσαστε μαζί του. Κριός και Δίδυμος είναι συνδυασμοί που σας κάνουν πολύ καλό.

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχετε την τιμητική σας τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα, γιατί έχετε πλέον ξεχάσει όλα τα δύσκολα και βγαίνετε σιγά σιγά από το τούνελ της απομόνωσης. Και πάλι μπορεί να ζητάτε ένα πρόσωπο να καθαρίσει για σας. Ίσως, αν αυτό τελικά γίνει, να μην είναι τόσο θετικό για σας. Προτιμότερο να απελευθερωθείτε και να μην περιμένετε τόσα πολλά από τον σύντροφό σας, κυρίως αν είναι Κριός ή Λιοντάρι, γιατί στο τέλος θα τους κουράσετε. Το παιχνίδι παίζεται αλλιώς. Θα έχει μεγαλύτερη γοητεία αν εσείς στέκεστε στα πόδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Είσαστε πιο χύμα και άνετοι. Αυτό δεν σας απαγορεύει κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο να διεκδικείτε – κυρίως έναν Ταύρο ο οποίος δεν κουνιέται και εύκολα από την θέση του. Ίσως να μην γίνουν τα πράγματα όπως εσείς θέλετε, αλλά τουλάχιστον θα χαλαρώσετε περισσότερο και θα γίνετε πολύ δραστήριοι, ανοικτοί και επικοινωνιακοί. Είναι σημαντικό να βγάλετε στην επιφάνεια μυστικά που τα κρατάτε επειδή φοβόσαστε την έκθεση ενώ το καλύτερο είναι να ξελαφρώσετε. Κυρίως σε Κριό η Υδροχόο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Γίνεστε σιγά-σιγά ανάλαφροι και πιο εύκολοι σε γνωριμίες. Ίσως χρειαστεί να σπάσετε κάποια ταμπού τα οποία μέχρι τώρα σας δημιουργούσαν πολλές αντιστάσεις. Κυρίως οι ελεύθεροι είστε πιο άνετοι και έχετε μεγαλύτερη διάθεση για να παίξετε και να αναζητήσετε την χαμένη σας εφηβεία. Ο Δίδυμος είναι ένα πρόσωπο που σας δείχνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και ίσως αυτό σας βοηθήσει να κερδίσετε μια καλύτερη θέση στην καρδιά του. Η ανάγκη σας όμως να μιλήσετε με ανοιχτά χαρτιά είναι το πιο μεγάλο όπλο για την μελλοντική σας εξασφάλιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Κάνετε φιλότιμες προσπάθειες για να είστε όσο μπορείτε πιο εύκολοι στην επαφή και κυρίως μέσα σε μια σχέση που μπορεί να βρίσκεστε σε απόσταση. Η μεγαλύτερη σας απόλαυση είναι όταν πρέπει να έρθετε συναισθηματικά πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και τελικά καταφέρνετε να το κάνετε να καταλάβει την μεγάλη σας ευαισθησία την οποία μερικές φορές την κρύβετε γιατί δεν θέλετε να ξέρουν οι άλλοι τι τελικά είστε στο βάθος. Η σχέση με έναν Δίδυμο και κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο σίγουρα θα σας δώσει μια νότα φρεσκάδας και δροσιάς και καλό είναι να μην προλάβετε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα που μπορεί να περιλαμβάνουν και λάθος πληροφορίες άλλων. Καλό είναι να αντλήσετε συμπεράσματα από τη δική σας κρίση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ανακουφίζεστε σε μεγάλο βαθμό αφού μπορείτε να κερδίζετε τις εντυπώσεις. Το πιο κύριο προσόν σας είναι ότι είστε πολύ ανοικτοί, φιλικοί και με μεγάλη κατανόηση στα προβλήματα των άλλων. Γι' αυτό, όταν μερικές φορές νιώθετε ότι αδικείστε επειδή όντως δίνετε πολλά, χρειάζεται να μην το παίρνετε τόσο κατάκαρδα. Μερικές φορές είστε τόσο απόλυτοι που δεν διαπραγματεύεστε καν τις καταστάσεις και γι' αυτό συχνά δημιουργούνται τα προβλήματα μέσα στη σχέση. Η γνωριμία με ένα άτομο που μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό δεν είναι απαραίτητο να βιάζεστε να προχωρήσει άμεσα. Εσείς εμπιστεύεστε τους άλλους όταν αυτό συμβεί σιγά-σιγά και σε φιλικό κλίμα.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Γενικά έχετε ξαλαφρώσει από υπερβολές και πιέσεις. Η κρίση σας είναι πιο ελεύθερη και γι' αυτό και μόνο θα είστε τελικά αυτοί που θα αποφασίσετε να κάνετε το πρώτο βήμα. Μερικές φορές, είστε πιο ευαίσθητοι απ' όσο νομίζουν οι άλλοι αλλά αποφεύγετε να το δείχνετε, γιατί δεν σας αρέσει να έχετε αδυναμίες. Ο Δίδυμος σας γοητεύει αλλά ίσως να νιώθετε ανασφάλεια από την συμπεριφορά του. Ίσως όμως να αποφασίσετε να ρισκάρετε γιατί η γοητεία που εξασκεί πάνω σας είναι μεγάλη. Πάντως είναι η εποχή που ετοιμάζεστε σιγά σιγά να κάνετε οικογένεια και αυτό σας αλλάζει ώστε η συμπεριφορά σας να γίνεται πιο ώριμη.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

* Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved