Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 13/5 έως και 17/5;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Είστε καλύτερα από άλλες φορές γιατί ξεκινάτε μια διαφορετική αντιμετώπιση η οποία θα σας βγάλει από την δυσκολία και την κατήφεια. Σίγουρα όσο είστε λιγότερο κτητικοί και απαιτητικοί τόσο θα ξεμπλοκάρετε από το παρελθόν σας και θα κοιτάτε μπροστά. Ένας Δίδυμος σας έρχεται πιο κοντά σας και σας λέει τα δικά του. Ίσως η επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν σας να σας αναστατώσει αλλά θα είναι ολοκληρωτική.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Μπορεί η Αφροδίτη να έχει φύγει από το ζώδιό σας έχετε όμως ακόμα την λάμψη της. Αλλά σιγά-σιγά θα απλοποιήσετε περισσότερο τις απαιτήσεις σας και θα γίνετε πιο ευέλικτοι. Μπορεί να φαίνεστε στα μάτια σας κατά κάποιο τρόπο πιο ρηχοί αλλά τελικά θα περάσετε όμορφα γιατί θα ξεμπλοκάρετε και θα είστε άνετοι. Ακόμα και η επιλογή ενός πιο νέου ατόμου θα σας επηρεάσει άμεσα. Ο Τοξότης είναι ένα άτομο που μπορεί να έρθει πολύ κοντά σας αλλά επειδή έχετε διάσταση απόψεων μερικές φορές θα χρειαστεί μεγαλύτερη διάθεση και από τις δυο πλευρές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είστε οι μεγάλοι ευνοούμενοι και για αυτό θα βγείτε σιγά-σιγά από την απομόνωση. Όσο περνάει ο καιρός η Αφροδίτη θα περάσει σταδιακά από όλους και αυτό θα σας δώσει μεγαλύτερο μαγνητισμό αλλά και φροντίδα του εαυτού σας. Επειδή θα εκδηλώσετε περισσότερο τα θέλω σας προς τα έξω θα έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που ίσως παλιά είτε να φοβόσαστε, είτε να αποφεύγατε γιατί μπορεί να φοβόσαστε την απόρριψη. Αλλά τώρα έχετε όλα τα φόντα να κερδίσετε γιατί εσείς θα νιώθετε πιο κοντά με τον εαυτό σας. Η προσωπική βελτίωση ακόμα και στην εμφάνισή σας θα φανεί έντονα προς τα έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Νιώθετε ότι χρειάζεστε λίγο μεγαλύτερη απομόνωση είτε να ξεκουραστείτε, είτε να κάνετε πολλά πράγματα τα οποία τα είχατε παραμελήσει λόγω της πίεση που είχατε. Ίσως να έχετε μεγαλύτερη διάθεση ανεξαρτησίας και αυτό θα σας βάλει σε μεγαλύτερους μπελάδες κυρίως εσάς που δεν έχετε ακόμα ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλετε. Η επιρροή ενός Διδύμου θα είναι εμφανής και ίσως να μην καταγράφετε πολύ βαθιά αυτά που σας συμβαίνουν. Αυτό βέβαια θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πιο εύκολα κάποιες διεργασίες συναισθηματικές που παλιά δεν μπορούσατε.

ΛΕΩΝ

leo

Θα γίνετε αναγκαστικά πιο παιχνιδιάρηδες και περισσότερο ανοικτοί στις προκλήσεις. Ίσως να μην πιέζεστε από τάσεις αυταρχισμού και αυτό να σας κάνει πιο ευέλικτους και εύκολους στην επαφή. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε πολλά βλέμματα πάνω σας, αφού θα μαγνητίσετε το κοινό σας. Να θυμάστε ότι όσο χαμογελάτε τόσο θα είστε οι άνθρωποι που θα έχετε επιτυχία. Βέβαια οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο κρατάτε ακόμα πιο απόλυτες θέσεις οι οποίες είτε σας δημιουργούν πίεση είτε δυσκολίες στην επικοινωνία, κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο, Σκορπιό και Υδροχόο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Αναγνωρίζοντας την αξία της επικοινωνίας θα γίνετε πιο ανοικτοί και ίσως και να νιώσετε ότι είστε πολύ επιφανειακοί και επεκτατικοί σε άτομα που δεν σας πηγαίνουν απόλυτα. Βέβαια υπάρχει ένα σταθερό κομμάτι το οποίο κρατάτε σαν κόρη οφθαλμού είτε μέσω επικοινωνίας, είτε μέσω κοινής δημιουργικής προσπάθειας. Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να γίνει πιο ανοικτή και αυτό κάπου θα σας κουράσει γιατί ίσως να χρειαστεί να περιφέρεστε χωρίς καμία ουσία. Αν περνάτε κάποια προσωπική κρίση θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να παίζετε σε δυο ταμπλό. Κυρίως αν σχετίζεστε με Τοξότη ή Ιχθύ.

ΖΥΓΟΣ

libra

Αναγνωρίζετε πλέον την επικοινωνιακή σας δύναμη και αυτό θα σας δώσει μεγάλη ώθηση μέσα στην προσωπική σας σχέση. Αλλά η απελευθέρωσή σας θα γίνει σταδιακά και με αυτόν τον τρόπο θα δείτε ότι κρατάτε ακόμα κάποια πράγματα τα οποία σας συνδέουν είτε με την υποχρέωση, είτε με τα πρέπει και δεν μπορείτε εύκολα να ξεκολλήσετε και να παραμείνετε ο εαυτός σας. Η σχέση με έναν Ταύρο ή έναν Αιγόκερω κάπου σας δοκιμάζει και ίσως θα δείτε κατά πόσο θα έχετε αντοχές να στηρίξετε κάτι πολύ διαφορετικό από την δική σας ψυχοσύνθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Από την μια προσπαθείτε να είστε σταθεροί με τις αξίες σας και τα πιστεύω σας και από την άλλη θα διαπιστώσετε ότι έχετε κατά κάποιο τρόπο εξαρτηθεί από ένα συγκεκριμένο άτομο και ίσως να περιμένετε μια ειδική μεταχείριση προς το πρόσωπό σας. Αν δεν συμβεί αυτό ίσως να δυσκολεύεστε να μετακινηθείτε και να γίνετε πιο ευέλικτοι. Μόνο η επιρροή ενός Διδύμου μπορεί να σας αλλάξει. Πάντως όσο πιο πολύ ανοίγεστε και λέτε τις σκέψεις σας και τα εσώψυχά σας στο άτομο που είστε μαζί τόσο πιο πολύ γεύεστε την συντροφικότητα. Όλα είναι θέμα επιλογών και τώρα είναι σειρά σας να κατανοήσετε τι σημαίνει να είσαι συντροφικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Από την μια υπάρχει ένταση και σταθερότητα σε πράγματα που δεν σας βολεύουν καθόλου αλλά από την άλλη είστε πολύ συγκαταβατικοί και ανεξάρτητοι μέσα στην προσωπική σας σχέση. Μια κρατάτε, μια τραβάτε και πάει λέγοντας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα δείτε ότι είστε πολύ πιο ανοιχτοί και ευέλικτοι και αυτό θα σας βγει σε καλό γιατί θα σπάσει η δυσκολία και η απολυτότητα αλλά εδώ χρειάζεστε να είστε και κάπως πιο ρεαλιστές γιατί μπορεί να γίνουν λάθη είτε από ψευδαισθήσεις, είτε από λύπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Η σταθερότητα αλλά και η ερωτική συμπεριφορά που έχετε προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σίγουρα θα σας έδωσε μέχρι τώρα τα καλύτερα αποτελέσματα. Ίσως να χρειαστεί να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και αυτό από την μια πλευρά να σας φοβίσει γιατί όταν γίνεστε πολύ ανοικτοί σας δημιουργεί μια μικρή ανασφάλεια γιατί βγαίνετε από τον σοβαρό σας ρόλο. Όμως η γνωριμία με έναν Δίδυμο μπορεί να στην αρχή να μην σας κάνει να νιώθετε μεγάλη ασφάλεια αλλά αν τελικά γίνετε ανοικτοί θα κερδίσετε πολύ περισσότερα πράγματα από ότι φανταζόσαστε. Δεν έχετε παρά να πειραματιστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Κρατάτε από την μια τα σκήπτρα της απολυτότητας και από την άλλη κάνετε φιλότιμες προσπάθειες να γίνετε πιο άνετοι και ανοικτοί στην επικοινωνία. Ίσως και περισσότερο ανάλαφροι και αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας γιατί θα σας δώσει ένα μεγάλο σκούντημα για να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία πιθανόν να γίνει μέσα από φιλικό περιβάλλον. Σίγουρα πάντως θα κινηθείτε εξ ενστίκτου περισσότερο ερωτικά και θα αναζητήσετε την καλοπέραση και την σωστή επικοινωνία. Η σχέση με έναν Τοξότη από φιλική μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική. Αν είστε με Ταύρο, Λιοντάρι ή Σκορπιό θα συνεχίσετε να αναζητάτε αξίες και πιθανόν απόλυτες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Προσπαθείτε να κάνετε ότι μπορείτε για να διατηρήσετε μια σταθερή επικοινωνία με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αλλά μέσα σας οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο που δεν έχετε ακόμα βρει κάτι σταθερό θα ψαχτείτε και θα πειραματιστείτε περισσότερο και ίσως τα νερά που θα ψαρέψετε θα είναι θολά γιατί ναι μεν θα υπάρχει διάθεση για επικοινωνία και ανάλαφρη συμπεριφορά αλλά επειδή θα είστε μπερδεμένοι δεν θα μπορέσετε να κάνετε κάτι πολύ σωστό που να είναι στα μέτρα σας και κυρίως αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Παρθένο ή Τοξότη γιατί όλο και κάποιος θα υπεκφεύγει είτε εσείς είτε ο άλλος μη μπορώντας τελικά να μπείτε θετική, ασφαλή και σταθερή κατάσταση. Παρόλο αυτά η γοητεία του εφήμερου θα σας περιτριγυρίζει και εσείς τουλάχιστον φροντίστε να περνάτε καλά.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

* Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved