Ας υποδεχτεί κάθε ζώδιο το Πάσχα με το χέρι στην καρδιά

Το Πάσχα είναι μια μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας που μας δίνει αυτή την ευκαιρία έμπρακτα να κάνουμε αυτό τον απολογισμό και να βρούμε τελικά μέσα μας το μήνυμα της αγάπης

Ας υποδεχτεί κάθε ζώδιο το Πάσχα με το χέρι στην καρδιά

Τώρα που έφτασε η Μεγάλη Εβδομάδα είναι ευκαιρία να κάνουμε τον απολογισμό μας, χωρίς απαραίτητα να κρίνουμε τον εαυτό μας με τάσεις ενοχών ή κατάκρισης. Απλά καλό είναι να σταθούμε κάπου με το χέρι στην καρδιά και να δούμε την δική μας εσωτερική στάση απέναντι στην προσωπική μας σχέση ή ακόμα και όσοι δεν έχετε δημιουργήσει ακόμα σχέση τους λόγους που η καρδιά φοβάται να εμπιστευτεί ή να αφεθεί. Το εγώ μας παίζει πολλά παιχνίδια και αυτό καλό είναι να το αντιληφθούμε έγκαιρα για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας αλλά και την ζωή μας

Ο κάθε άνθρωπος που είναι φορέας ενός ζωδίου αναζητά την λύτρωση κάποια στιγμή από τα φαντάσματα και τις σκιές της ψυχής του. Το Πάσχα είναι μια μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας που μας δίνει αυτή την ευκαιρία έμπρακτα να κάνουμε αυτό τον απολογισμό και να βρούμε τελικά μέσα μας το μήνυμα της αγάπης.

Κριός

Επειδή κουβαλάτε μερικές φορές το βάρος της απώλειας και του φόβου της στασιμότητας, συνήθως βιάζεστε και δεν προλαβαίνετε να αντιληφθείτε εύκολα την πραγματική αξία του ατόμου που έχετε δίπλα σας. Είναι λοιπόν πολύ απαραίτητο για να προχωρήσετε και να δημιουργήσετε μια πολύ καλή σχέση να είστε περισσότερο κοντινοί στις ανάγκες του άλλου και να μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα μέσα από τα δικά σας θέλω. Η ευγένεια και η αρμονία είναι το ζητούμενο και μαζί με το πνεύμα της συνεργασίας και της ανοικτής καρδιάς θα φτάσετε στο δικό σας μήνυμα αγάπης. Επίσης, το να αξιολογήσετε σωστά το πρόσωπο που είναι δίπλα σας είναι ένα ακόμα σημαντικό βήμα.

Ταύρος

Η καρδιά σας μερικές φορές κλείνει, αν δεν πάρετε αυτό που θέλετε ακόμα και σε υλικό επίπεδο και πολλές φορές ακυρώνετε άτομα ή καταστάσεις στην ζωή σας, επειδή δεν σας προσφέρουν υλική ασφάλεια. Όταν γίνεστε ρεαλιστές και προσγειωμένοι ναι μεν σας εξυπηρετεί πάρα πολύ στα προσωπικά σας σχέδια και την εσωτερική σας ασφάλεια αλλά δεν πλησιάζει καθόλου το μήνυμα της αγάπης γιατί χάνεστε μέσα στους υλικούς υπολογισμούς και φοβίες. Μόνο αν πετάξετε από πάνω σας το φόβο της μοναξιάς, του θανάτου και της υλικής ασφάλειας θα μπορέσετε να φτάσετε στο πάτο της καρδιάς σας και να κάνετε μια αληθινή σχέση που θα σας βγάλει στο φώς. Για αυτό τολμήστε να ρισκάρετε.

Δίδυμοι

Είστε πολλές φορές μπερδεμένοι και χαμένοι σε δαιδαλώδεις σκέψεις και επιφανειακές συμπεριφορές. Αρκετά πληγωμένοι και προδομένοι, αποφεύγετε να δείτε καθαρά το πρόσωπό σας και πολλές φορές φταίνε οι άλλοι είτε που είστε μόνοι σας είτε που δεν έχετε την σχέση που ονειρεύεστε. Υπάρχει μέσα σας μια εσωτερική μοναξιά την οποία την καλύπτετε με το δυνατό μυαλό σας και σπάνια ακούτε το βάθος σας. Τώρα αυτή την εβδομάδα είναι ευκαιρία να συναντήσετε αυτόν τον εαυτό να τον βάλετε απέναντι και να του ζητήσετε να σας πάρει από το χέρι να σας δείξει το μέρος της καρδιάς. Δεν σας αρέσει η μοναξιά για αυτό πολλές φορές χάνεστε σε ανούσιες συζητήσεις και επαφές. Μόλις αποφασίσετε να ενώσετε την διπλή σας φύση σε μια και προβάλετε το αληθινό σας πρόσωπο σε όλες τις καταστάσεις είτε από την μια μεριά είτε από την άλλη, τότε η καρδιά σας θα ανοίξει σαν το λουλούδι και θα υποδεχτεί την χαρά.

Καρκίνος

Το πιο σημαντικό για ένα Καρκίνο είναι η ευαισθησία που κουβαλάει και μόνιμα διαπραγματεύεται μέσα του είτε σε μια σχέση είτε είναι εκτός με ποιο τρόπο καλύπτεται συναισθηματικά από τους άλλους. Τις πιο πολλές φορές νιώθει πληγωμένος και κρατάει μέσα του μνησικακία ή ακόμα και βάζει πολλά όρια και αποστάσεις. Αυτό βέβαια τον απομακρύνει τελείως από την καρδιά του και γίνετε πολύ απόμακρος. Για αυτό τις ημέρες αυτές καλό είναι να κάνετε έναν απολογισμό πρώτα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας και αν κρατάτε κάτι μέσας σας πείστε τον εαυτό σας ότι δεν σας εξυπηρετεί να το κρατάτε γιατί αυτή η συμπεριφορά δεν σας οδηγεί πουθενά. Από την άλλη αν γίνετε πιο δραστήριοι συναισθηματικά και αφεθείτε στην μαγεία των καλών σας συναισθημάτων άμεσα θα κάνετε μια νέα επαφή. Για αυτό είναι σημαντικό την Μεγάλη Εβδομάδα να δουλέψετε περισσότερο με τον εαυτό σας για να είστε ικανοί να αγαπήσετε τα δύσκολα σας κομμάτια.

Λέων

Έχετε έντονο εγώ και παρόλο που η καρδιά σας είναι μεγάλη, μερικές φορές μπλοκάρετε στο πως σας φέρονται, αν, δηλαδή, υπάρχει σεβασμός ή όχι στο πρόσωπό σας και από εκεί και μετά γίνεστε άλλοι άνθρωποι. Χρειάζεται να θυμηθείτε ότι με αυτόν τον τρόπο χαλάτε όλη την θετική ροή της ενέργειας που είναι να μπει στην ζωή σας από τους άλλους και γίνεστε δογματικοί. Το ζητούμενο είναι να μειώσετε τον ρόλο του εγώ που σας παίζει παιχνίδια και να βάλετε το χέρι στην καρδιά και με αυτόν τον τρόπο να δοκιμάσετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας αγαπάει. Έτσι θα βελτιώσετε την ζωή σας και θα νιώσετε την αγάπη να ρέει πολύ πιο εύκολα από παλιά. Όσοι είστε μοναχικοί δεν υπάρχει περίπτωση αν πάρετε απόφαση να είστε με κάποιο πρόσωπο να μην βρεθεί γιατί εκπέμπετε μεγάλο μαγνητισμό, αρκεί να κατεβάσετε τον πήχη που έχετε μέσα σας ή να απομονώσετε τα κομμάτια που σας περιορίζουν.

Παρθένος

Είστε άτομα που έχετε βαθιά ευαισθησία μέσα σας αλλά επειδή σας δυσκολεύει πολλές φορές στην ζωή σας, τελικά εκλογικεύετε τα πάντα και προτιμάτε να ζείτε με αυτούς τους ρυθμούς. Πολλές φορές αυτός ο ρόλος σας φέρνει μοναξιά και απομόνωση και αυτό είναι που χρειάζεται να εντοπίσετε για να βάλετε το χέρι στην καρδιά και να αλλάξετε τα πάντα μέσα σας και έξω. Η κριτική και η εκλογίκευση χρειάζεται να σταματήσει τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα για να πάψουν οι φωνές. Μόλις πάψουν θα βρείτε τον δρόμο για την καρδιά σας και θα τον δείξετε άμεσα στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν πάλι είστε χωρισμένοι και μόνοι άμα σταματήσετε να σκέφτεστε ότι θα είστε μόνοι και δεν θα βρείτε κάποιον να σας συντροφεύει, τότε θα γίνει η αλλαγή και αυτή την εβδομάδα που είναι η εβδομάδα των θαυμάτων και γίνονται αλλαγές σίγουρα θα έρθει κάτι καλό στην ζωή σας.

Ζυγός

Είστε τα άτομα της αρμονίας και της ομορφιάς. Σπάνια είστε μόνοι σας αλλά μερικές φορές δεν είστε και πολύ καλά μέσα σε μια σχέση ή συμβιβάζεστε από τον φόβο της μοναξιάς ή είστε κάπου και τελικά σκέφτεστε ένα άλλο πρόσωπο. Για να ξεκαθαρίσουν αυτά τελείως μέσα σας θα χρειαστεί να δυναμώσετε εσωτερικά και να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας. Η καρδιά σας θα γίνει πιο συντροφική και όχι απαραίτητα συμβιβαστική. Δεν είναι ο ρόλος σας να συμβιβάζεστε αλλά να είστε συνεργάσιμοι και ευέλικτοι μέσα στην σχέση σας. Η αρμονία είναι απαραίτητη για να γίνουν πρώτα οι αλλαγές μέσα σας και μετά να βγει και προς τα έξω. Συνήθως έχετε πολύ όμορφη προσωπικότητα και η ζωή σας είναι γεμάτη. Επειδή μερικές φορές υπάρχει ένα μπλέξιμο μέσα σας χρειάζεται αυτό να το αναγνωρίσετε και να είστε σαφείς και ξεκάθαροι. Για τις τραυματισμένες καρδιές θα γίνουν αλλαγές. Αυτονομηθείτε και θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο.

Σκορπιός

Είστε άτομα που αγαπάτε με πάθος αλλά θέλετε τον απόλυτο σεβασμό, έλεγχο και είστε πολύ κτητικοί. Αυτά όλα σας δημιουργούν μεγάλες εντάσεις μέσα στην σχέση και μερικές φορές μεγάλη μοναξιά. Είστε όμως πολύ δυνατοί και πείσμονες και συνήθως καταφέρνετε τον στόχο σας. Δεν κολλάτε πουθενά και αν θέλετε κάτι, το κατακτάτε. Η καρδιά σας χρειάζεται να γίνει πιο μαλακή και να είστε περισσότερο ευέλικτοι και εύκαμπτοι. Όταν θυμώνετε, αλλάζετε πολύ και γίνεστε ιδιαίτερα σκοτεινοί και εκδικητικοί. Το μεγαλύτερο κακό το κάνετε στον εαυτό σας και για αυτό τον λόγο αγαπήστε περισσότερο εσάς και μετά όλα με ένα μαγικό τρόπο θα ανοίξουν. Το κλειδί της καρδιάς σας είναι η συμπόνια και η κατανόηση. Όσοι είστε μόνοι ή τραυματισμένοι φύγετε από τις θέσεις τις απόλυτες. Διαλέξτε την ευτυχία αντί την δικαίωση και θα δείτε την προσωπική σας Ανάσταση.

Τοξότης

Η πίστη και η σταθερότητα είναι το ζητούμενο για να είστε ευτυχείς. Πεταλούδες του αγρού πολλές φορές ξεμυαλίζεστε γρήγορα και ενώ είχατε τάξει αιώνια πίστη ξαφνικά από μια πιθανή απαγόρευση της ελευθερίας σας πνιγείστε ξαφνικά και τότε θέλετε να πάρετε δρόμο. Σπάνια είστε μόνοι και πάντα σχεδόν συντροφεύεστε. Γενικά είστε μεγαλόκαρδοι και δίνετε πολλά. Το πρόβλημά σας είναι ότι χρειάζεται να δείχνετε τα συναισθήματά σας και να μην είστε φευγάτοι ή απρόβλεπτοι. Το χάος που μερικές φορές επικρατεί μέσα σας είναι αυτό που θα χρειαστεί να γαληνέψετε για να είστε σίγουροι ότι έχετε μια καλή επαφή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σταματήστε την έριδα, τον θυμό και τα νεύρα και όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως

Εδώ, μερικές φορές αντί να βγει το έντονο συναίσθημα που έχετε μέσα σας, το κρατάτε για τους τύπους και μπορεί αυτός που είναι δίπλα σας να σας κατηγορήσει για έλλειψη ευαισθησίας ή διάθεσης για συντροφικότητα. Άνθρωποι του καθήκοντος μερικές φορές τραβάτε τα όρια σας και δεν χαίρεστε, αν υπάρχουν υποχρεώσεις. Μερικές φορές μελαγχολείτε γιατί η ζωή σας δεν είναι σωστά στημένη μέσα σε πλαίσιο, νόμους ή κανόνες και αυτό το μεταφέρετε στην σχέση σας. Αφεθείτε και λίγο και ζήστε την στιγμή. Συγχωρείστε αν ο σύντροφός σας δεν είναι τόσο τέλειος όσο τον θέλετε. Βρείτε το προσωπικό σας στίγμα και δείξετε μεγαλοκαρδία. Η συγχώρεση είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε για να βρείτε την αγάπη που μερικές φορές σας φεύγει από το παράθυρο.

Υδροχόος

Έχετε δυσκολίες το να είστε καλά μέσα σε μια σχέση. Πρέπει να τα έχετε βρει πολύ με τον εαυτό σας για να είστε ευέλικτοι και συντροφικοί. Έχετε ιδιορρυθμίες και ζητάτε από τον άλλο πρώτα να είστε φίλοι και μετά σύντροφοι. Το πιο σημαντικό είναι να μην παγώνει η καρδιά σας γιατί δείχνετε μερικές φορές ότι δεν έχετε ανάγκη από συναισθήματα ενώ δεν είναι αλήθεια. Η συμπεριφορά σας είναι παγωμένη και αυτό σας απομακρύνει από τους γύρω σας. Το σημαντικό είναι να δείξετε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας, αφού δεν κινδυνεύετε από αυτό. Όσο πιο πολύ εκφράζεστε, τόσο πιο πολύ θα δείχνετε την επιθυμία σας για αγάπη και για σχέση. Αφήστε την μοναξιά μαζί με την αδιαλλαξία να πετάξει από το παράθυρο και τότε θα δείτε θαύματα.

Ιχθύες

Είστε έτσι και αλλιώς πολύ συναισθηματικοί και σπάνια είστε μόνοι σας. Το ζητούμενο σε εσάς δεν είναι να βρείτε σχέση. Το ζητούμενο είναι να αλλάξετε ιδέα για τον εαυτό σας και να σταματήσετε να νομίζετε μόνιμα ότι βασανίζεστε από τους άλλους. Αυτό είναι το ζητούμενο μέσα σε μια σχέση. Να σηκώσετε το ανάστημά σας και να δείξετε την παρουσία σας όπως εσείς πραγματικά θέλετε. Έπειτα επειδή είστε οι περισσότεροι μπερδεμένοι με σχέσεις και δεν είστε σχεδόν ποτέ ξεκάθαροι γιατί μέσα σας δεν είστε πολύ σίγουροι για τα συναισθήματά σας δημιουργούνται προβλήματα και εντάσεις. Το πιο σημαντικό είναι να είστε μέσα σε μια σχέση να έχετε το ανάστημά σας και τότε θα ακουμπήσετε με μεγάλη αγάπη το χέρι στην καρδιά. Γιατί την έχετε μέσα σας και χρειάζεται να την απλώσετε παντού και σε όλους. Αυτή θα είναι η λύτρωσή σας.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

* Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved