Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 22/4 έως και 26/4

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Αναπτύσσετε άμυνες για να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα η έλλειψης επικοινωνίας. Επειδή τον προηγούμενο διάστημα είχατε βγει πολύ έξω από τα όρια σας και ίσως μερικοί να φάγατε τα μούτρα σας τώρα είστε εξ ενστίκτου περισσότερο προφυλαγμένοι και προσεκτικοί. Δεν θα ανεχτείτε να γίνει κάτι το οποίο μετά θα πρέπει να το κουκουλώσετε. Όσο πιο τίμιοι είσαστε με τον εαυτόν σας και τον φροντίζετε με αγάπη τόσο ποιο εύκολα θα αποκτήσετε αυτό που ψάχνετε. Μην αφήνετε πάντως να σας διακατέχει ο ρόλος του θύματος γιατί εσάς ειδικά δεν σας πηγαίνει καθόλου. Η κρυφή επαφή με έναν Ταύρο η Σκορπιό αντί να σας δυναμώσει μπορεί να σας κάνει να έχετε μέσα σας ένα κρυφό πάθος το οποίο δεν μπορείτε εύκολα να κουμαντάρετε. Μόνο με την απόλυτη αποδοχή και την αγάπη θα μπορέσετε να ισορροπήσετε μέσα σας και ένα κομμάτι ζήλιας η παραλογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Τα πράγματα εδώ είναι πολύ περίεργα γιατί από την μια υπάρχει η Αφροδίτη που κατορθώνει και διορθώνει η απαλύνει καταστάσεις και ελλείψεις και από την άλλη ξεκινάει ο Άρης την πορεία του στο ζώδιο σας οπότε αναγκαστικά θα παλέψετε με δύο αρχές. Την αγάπη, την καλοπέραση και την συγχώρηση και από την άλλη ο θυμός η δράση και οι πρωτοβουλίες. Ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο πως κινείστε πάνω στα θέματα των σχέσεων θα δράσετε. Χρειάζεται όμως παρόλο την πλανητική δραστηριότητα να είστε όσο μπορείτε περισσότερο προσεκτικοί κυρίως από τις 24.4 έως και 25 πάνω στην Πανσέληνο που θα γίνει μαζί με την έκλειψη στον άξονα σας γιατί εκεί μπορεί να βγουν κομμάτια από το ασυνείδητό σας που κρύβατε πολύ καλά μέσα σας και να βρεθείτε σε θέση ανασφάλειας είτε από τρέχοντα γεγονότα είτε από εσωτερική κακή διάθεση. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστείτε ένα εξαίσιο χειρισμό όλων σας των συναισθημάτων γιατί θα προβείτε σίγουρα σε εσφαλμένες εντυπώσεις και λάθη τα οποία μπορεί μετά να μην διορθώνονται. Όσο αγαπάτε τόσο λιγότερο κινδυνεύετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Νιώθετε περίεργα και πολλοί από εσάς ίσως να πιστεύετε τώρα ποιο έντονα από ποτέ ότι υπάρχει μοίρα. Γιατί είτε θα περάσετε στην σφαίρα της φαντασία σας μια προσωπική σχέση που για ένα διάστημα είσαστε μαζί και τώρα κάτω από τις νέες συνθήκες έχει σταματήσει είτε θα απομονωθείτε γιατί οι συνθήκες δεν σας το επιτρέπουν να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας αβίαστα. Το καλό είναι ότι έχετε ακόμα το περιθώριο της προσωπικής γνώμης και μπορείτε να ξεκαθαρίζετε μέσα ακόμα και από μεγάλα σκοτάδια με την λογική σας το σωστό από το λάθος. Η αλήθεια αν την επιθυμείτε σας παρουσιάζετε σαν βιβλίο ανοικτό και εσείς όσο μπορείτε είσαστε ρεαλιστές. Η επαφή με έναν Σκορπιό που είναι μια παλιά υπόθεση πολύ παρωχημένη θα σας βγάλει και πάλι στην επιφάνεια μνήμες βαθιά συναισθηματικές και ίσως και πονεμένες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Γοητεύεστε και γοητεύετε. Έχετε μια προσωπική λάμψη που αναγκαστικά θα την προσέξουν και οι υπόλοιποι. Μέσα στον χώρο των φίλων σας θα είσαστε μια ευχάριστη νότα αφού εσείς θα έχετε πολύ κέφι για το οτιδήποτε κάνετε και θα ανοίγετε εσείς τις πόρτες για κάθε τι καινούργιο. Όσοι είσαστε μόνοι και ελεύθεροι αρκετοί είστε από επιλογή. Όμως οι ενέργειες αλλάζουν και τώρα εξ ορισμού θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας έρθει από εκεί που δεν το περιμένατε γιατί μπορεί να είναι και ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον. Παρόλο που υπάρχει κρίση γύρω σας καλό είναι να μην παραδοθείτε στο αρνητικό κλίμα και να βιώσετε όσο μπορείτε την αγάπη και την ομορφιά. Η εμφάνισή σας σίγουρα θα σας αλλάξει την διάθεση για αυτό ξεκινήστε από τα απλά πράγματα για να διορθώνετε ώστε το κέφι σας να ανέβει. Η ήδη υπάρχουσα σχέση σας θα βελτιωθεί γιατί θα μπει το θέμα της ποιότητας και της σωστής αξιολόγησης. Όσοι είσαστε σε απόσταση επειδή ήδη μέσα σας θα αρχίσετε να κάνετε υπαναχωρήσεις χωρίς να το καταλάβετε θα ξεκινήσει πάλι από την αρχή πάνω σε νέα βάση. Η σεληνιακή έκλειψη που γίνετε στις 25.4 λόγω της Σελήνης που έχετε σαν κυβερνήτη στο ωροσκόπιο σας σας επηρεάζει. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας γιατί θα βρεθούν λύσεις.

ΛΕΩΝ

leo

Είστε κατά κάποιο τρόπο υποταγμένοι σε μια κατάσταση η οποία μάλλον σας υποχρεώνει να κάνετε πράγματα τα οποία δεν είναι και πολύ του χαρακτήρα σας. Δηλαδή σας αρέσει να είστε γενναιόδωροι και ανοικτοί και αυτό σας δυσκολεύει τουλάχιστον για τώρα. Από την άλλη οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο επειδή θα διαπιστώσετε διάφορα πράγματα τα οποία δεν σας πολυαρέσουν με το άτομο που σχετίζεστε και ίσως να κρατάτε και κάποια πικρία για τον τρόπο που φέρετε η δεν σας δείχνει τον ανάλογο σεβασμό η δεν φέρετε όπως σας αξίζει κατά την γνώμη σας μπορεί να έχετε μια πιθανή σύγκρουση και να σας χαλάσει τελείως το κέφι. Θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας και τα έχετε από κοινού μπορεί να σας χαλάσουν την σχέση. Χρειάζεται λεπτός χειρισμός από την δική σας τουλάχιστον πλευρά για να μην υπάρξουν μεγάλες αποκλίσεις και εντάσεις. Κυρίως αν είσαστε μαζί με Ταύρο, Σκορπιό Υδροχόο. Η 25.4 θα είναι μια ημέρα που θα πρέπει να κρατήσετε τα νεύρα σας η την έντασή σας γιατί μπορεί να γίνουν παρατράγουδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Μπαίνετε σε μια εποχή ανταμοιβής και ηρεμίας. Η επανάσταση τελείωσε όποια παρορμητική κίνηση κάνατε τώρα θα πρέπει να την μαζέψετε και να προσγειωθείτε στο εδώ και τώρα. Απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές γεμάτες με αγάπη και αρμονία. Σίγουρα δείξατε τις δυνάμεις σας και κατά κάποιο τρόπο χαράξετε μια δική σας πολιτική η οποία μπορεί να μην άρεσε αλλά τουλάχιστον κάνατε την ανατροπή σε κάτι το οποίο σας έτρωγε την ενέργεια η σας καθήλωνε σε μια συμπεριφορά που δεν σας άξιζε. Από εδώ και πέρα θα είσαστε περισσότερο ισορροπημένοι και θα αναζητήσετε την ποιότητα και την πρακτική εφαρμογή πολλών υποσχέσεων που έχετε ανταλλάξει με το άλλο πρόσωπο. Ταύρος, Καρκίνος, Αιγόκερως και Ιχθείς είναι τα φαβορί που δεν σας ζορίζουν αλλά ούτε και σας δημιουργούν μεγάλες εντάσεις. Αλλά επειδή κάπου βαθιά μέσα σας κρύβετε και ένα επαναστάτη για αυτό μερικές φορές σας συγκινούν τα άτομα που πάνε κόντρα με την λογική σας και ίσως να σας συγκινήσει ένας Κριός η ένας Τοξότης.

ΖΥΓΟΣ

libra

Νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε κάτι πολύ σταθερό. Ίσως να γυρίσετε για λίγο στο παρελθόν για να αναζητήσετε εμπειρίες που θα σας βγάλουν όμως κάποια απωθημένα. Τώρα μπορεί να ζητήσετε μεγαλύτερες αποδείξεις τις οποίες θα πιέσετε για να τις πάρετε. Ίσως να νιώσετε κάπως ξεκρέμαστοι η ανασφαλείς. Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για σας αφού θα πρέπει να κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες να πείσετε η να πειστείτε ότι υπάρχει αξία για να παλέψετε μέσα σε μια σχέση. Η σταθερότητα και η ποιότητα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για σας. Είναι πάντως μια ευκαιρία να παραμερίσετε κάποιες διαφορές που υπάρχουν για να πάτε στο βάθος της καρδιάς σας και να διαπιστώσετε τι συμβαίνει εκεί. Αν το κατορθώσετε και δεν θα το μπλοκάρετε με αρνητικά συναισθήματα και απαιτήσεις θα δημιουργηθεί για σας κάτι πολύ καλό. Επειδή τώρα οποιαδήποτε γνωριμία που κάνετε είναι πολύ μοιραία αν γνωρίσετε τώρα ένα άτομο μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Τα μηνύματα είναι διφορούμενα για σας αφού θα είσαστε σε μια φάση επιθετική και συγχρόνως αμυντική και επειδή θα έχετε ανάγκη την επιβεβαίωση και την επιβράβευση από τους γύρω σας ίσως να παραδώσετε ποιο εύκολα τα ηνία της σχέσης σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα περάσετε την Έκλειψη της Σελήνης που γίνεται στον άξονα σας στις 25.4 και θα χρειαστεί να είσαστε πολύ προσεκτικοί γιατί θα γίνουν λάθη, παρεξηγήσεις, θα υπάρχει θυμός και αντιδράσεις περίεργες. Επειδή θα νιώσετε αδικία και πιθανή μοναξιά θα μεταφράσετε λάθος τα μηνύματα ενός ατόμου που είναι πολύ κοντά σας. Όσο μπορείτε μην μπείτε σε κανένα παιχνίδι και παρατηρείστε τον εαυτόν σας με ψυχραιμία και προσοχή. Επανεξετάστε τα συμπεράσματά σας δυο και τρεις φορές και κρατήστε την υπομονή σας. Αν υπάρχει αγάπη τότε θα τα λύσετε όλα πιο ψύχραιμα και με μεγαλύτερη σοφία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ξεκινάει μια περίοδος στην οποία χρειάζεται να αποδείξετε και στον εαυτόν σας και μέσα στην σχέση σας ότι αυτά που νιώθετε δεν θα εξανεμιστούν όταν θα χρειαστεί να κάνετε εφαρμογή τις ιδέες σας περί αγάπης και συντροφικότητας. Το οικονομικό θέμα μπορεί να χαλάσει την σχέση σας και αν υπάρχουν προβλήματα από το παρελθόν αυτή την εβδομάδα ίσως να παρουσιαστούν ποιο έντονα και να γίνουν πολλές παρεξηγήσεις. Αν κρατήσετε την αγάπη στην καρδιά σας και χαίρεστε μόνο με απλά πράγματα και όχι με σύνθετα η με κάτι που έχετε βάλει εσείς σαν ιδανικό θα ξεπεράσετε τα εξωτερικά προβλήματα. Μια νέα γνωριμία μέσα από τον χώρο της δουλειάς σας είτε με έναν Ταύρο είτε με ένα πρόσωπο που είχατε ξαναβρεθεί στο παρελθόν σίγουρα δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είναι μια καλή εποχή για να πιάσετε και πάλι από την αρχή την σχέση σας και να κάνετε αναθεωρήσεις ποιότητας ανταλλάσοντας και πάλι λόγια αγάπης. Ο ρομαντισμός θα βοηθήσει στο να αναπτύξετε κάτι πολύ καλύτερο από ότι είχατε. Αν υπήρχαν προβλήματα στο παρελθόν τώρα θα φερθείτε σαν να έχουν σβήσει γιατί αν τα βγάλετε και πάλι στην επιφάνεια θα σας πάνε πολύ πίσω. Βέβαια επειδή δεν κρατιέστε τα λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό θα σας δημιουργήσει κάποιες εντάσεις κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό, Ζυγό. Αλλά τουλάχιστον θα αρχίσει να φαίνετε στον ορίζοντα κάτι το διαφορετικό. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα έχετε μεγαλύτερο πάθος για τα πράγματα οπότε θα το μεταδώσετε και στον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι από τον ίδιο σας τον εαυτό. Έχετε κάποιες ιδέες που μπορεί να βάζετε τρικλοποδιά στον εαυτόν σας και να παραμένετε είτε απόλυτοι όπως λέτε και αξιοπρεπείς είτε απόμακροι. Χρειάζεται πάντως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο από τις 24.4 έως και 25.4 γιατί μπορεί να βγουν απωθημένα τα οποία να μην μπορείτε να τα συγκρατήσετε. Περισσότερο με Λιοντάρι, Ταύρο και Σκορπιό όπου θα βρεθείτε εκτεθειμένοι ξαφνικά σε μια κατάσταση που δεν την περιμένατε. Σύγκρουση αξιών, αναγκών και κρίσεις ζήλειας ίσως να είναι τα προβλήματα. Ίσως να νιώσετε ότι είσαστε πολύ εξαρτημένοι και δεν μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. Γενικά όσο περισσότερο ψύχραιμοι είσαστε και δεν δουλεύει το αρνητικό εγώ σας τόσο καλύτερα θα νιώθετε. Οι πιο τολμηροί θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας βγάλει αμέσως το πάθος στην επιφάνεια. Ταύρος η Σκορπιός ο πιθανός υποψήφιος.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είσαστε έτοιμοι για κάθε θετική αλλαγή. Παρόλο που υπάρχουν εμπόδια εσείς μέσα σας νιώθετε πολύ χαρούμενοι και ευδιάθετοι. Για αυτό θα επικοινωνήσετε πιο ανοικτά και περισσότερο εύκολα από παλιά. Μπορεί να το κάνετε με έναν υπερβολικό τρόπο αλλά θα δείτε ότι είναι αναγκαίο να επικοινωνήσετε ποιο έντονα από ότι παλιά. Η μουσική και γενικά η τέχνη θα σας φέρει πιο κοντά με τα άτομα που σχετίζεστε. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε ταλέντα και μαζί με τις θετικές σκέψεις θα φτάσετε την σχέση στο επίπεδο που την θέλετε εσείς. Η επικοινωνία σας θα ανοίξει περισσότερο και θα εκφράζεστε πιο εύκολα και αυτό θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο άμεσοι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πολλές φορές δεν εκφράζεστε και αυτό σας δημιουργεί αποστάσεις. Ο καλός λόγος θα είναι ένα εργαλείο στα χέρια σας. Ταύρος, Παρθένος και κυρίως Καρκίνος θα σας γοητεύσουν. Πάντως έχετε όλα τα φόντα να περάσετε καλά αρκεί να είστε πολύ συγκεκριμένοι και πρακτικοί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved