Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η... ασυγκράτητη!

Μια Τοξοτίνα φωτιά και λαύρα

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η... ασυγκράτητη!

Μια Τοξοτίνα φωτιά και λαύρα, αφού δεν αφήνει τίποτε να πέσει χάμω, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να κατακεραυνώσει αδίκους και... δικαίους!

Η πρώτη βουλευτική θητεία της εξελίσσεται σε μια διαρκή μάχη με τα επεισόδια να διαδέχονται το ένα το άλλο και τελευταίο από αυτά την ορμητική τηλεφωνική παρέμβαση της στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ, την Παρασκευή. Στις 6:15 το πρωί, παρακαλώ, «βομβάρδισε» για περίπου 10 λεπτά με τις απόψεις και τις διαμαρτυρίες της τους δύο παρουσιαστές-δημοσιογράφους της εκπομπής αλλά και τους τηλεθεατές, συμβάλλοντας άμεσα στο ζωηρό ξύπνημα τους.
Ακόμη, ως μέλος της επιτροπής διερεύνησης για τη λίστα Λαγκάρντ, η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τον πρόεδρο της επιτροπής να εγκαταλείψει άρον-άρον την αίθουσα των συνεδριάσεων ύστερα από το σφυροκόπημα της με διαδοχικά ερωτήματα προς τον κ Πλασκοβίτη, τα οποία ωστόσο έμειναν μισά.

Ο κ Μαρκογιαννάκης διέκοψε τη συνεδρίαση, προκαλώντας έναν ακόμη γύρο αντιπαράθεσης με την «κόκκινη Ζωή», που βρήκε αιτία κι αφορμή να καταγγείλει μια ακόμη «απόπειρα συγκάλυψης» αλλά και τα σχόλια κάποιων βουλευτών «να συμμαζευτεί, διαφορετικά απειλείται η σωματική της ακεραιότητα».

Από κοντά και ο κ Γεωργιάδης ο οποίος με μια δόση πολιτικής ειρωνείας δήλωσε ότι «αν η κ Κωνσταντοπούλου φοβάται, βάζω ως ασπίδα το κορμί μου...».
Και γράφουμε «ειρωνείας» γιατί με τον Άρη χορηγό στο γενέθλιο χάρτη της, η κόρη του Νίκου Κωνσταντόπουλου θέλει... πέντε σαν τον Άδωνι για να την κάνουν καλά!
Η δυναμική δικηγόρος που δείχνει ιδανική και ως εισαγγελέας έχει μια σύνοδο Ήλιου-Άρη στον Τοξότη (από κοντά κι ο Ποσειδώνας) και με τέτοια αστρολογική προίκα, άντε να την σταματήσεις...

Πάντως, εδώ που τα λέμε, οι ανησυχίες της δεν στερούνται αστρολογικής βάσης. Με τον προοδευμένο Άρη να τετραγωνίζει τον γενέθλιο Ουρανό της στο Σκορπιό, πολλά μπορεί να συμβούν μέσα στη χρονιά, αφού κάτω από τέτοιες συνθήκες οι «κεραυνοί» γίνονται αμφίδρομοι.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώγια να μάθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved