Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Οι προβλέψεις του τριημέρου από 1 έως και 3/2

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Καλό μήνα!! Να είστε όλοι πολύ καλά.

Η Ζωή προχωράει μπροστά και εμείς πρέπει να την ακολουθήσουμε με ένα χορευτικό βήμα για να μπορούμε να είμαστε συνδεδεμένοι με τους κοσμικούς ρυθμούς του σύμπαντος.

ΚΡΙΟΣ

aries

Η Παρασκευή είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας γιατί θα μπείτε στην διαδικασία να μοιραστείτε, να συνεργαστείτε αλλά και να γίνετε πιο ευγενικοί με όλους και με όλα. Όχι ότι δεν είστε αλλά μερικές φορές η διπλωματία λείπει από την ζωή σας και χρειάζεται να την εξασκείτε που και που για να είστε με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στον κοινωνικό χώρο. Οι φίλοι βέβαια είναι πολύ κοντά σας αυτή την περίοδο. Μερικοί από εσάς περνάτε δύσκολα σε κάποια προσωπικά θέματα και κυρίως από σχέση με Ζυγό ή Σκορπιό γιατί έχουν μπει όρια και από τις δυο πλευρές ή από την τρέχουσα κατάσταση που υπάρχει στην ζωή σας. Εσείς βέβαια από το Σάββατο και μετά θα έρθετε πιο κοντά με έναν Σκορπιό ο οποίος σας έχει σαγηνεύσει και δεν μπορείτε εύκολα να ξεκολλήσετε. Κυρίως υπάρχει έντονη σεξουαλική έλξη και μερικές φορές νιώθετε ότι μαζί του κάνετε βουτιά πολύ βαθιά.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είστε πολύ προσεκτικοί στα βήματά σας και γενικά σε αυτά που λέτε και κάνετε γιατί μπορεί να νιώσετε ότι ό τι κάνετε υπάρχει ένας τοίχος που σας εμποδίζει να πάτε παρακάτω. Να θυμάστε ότι η διπλωματία και η πιο ανάλαφρη αντιμετώπιση των πραγμάτων τουλάχιστον μέσα σας θα σας δώσει λύσεις ακόμα και σε αδιέξοδα. Από το Σάββατο οι συνθήκες θα δυσκολέψουν γατί μπορεί αιφνίδια να βγουν στην επιφάνεια μη αναμενόμενα προβλήματα αλλά θα πέσετε στα μαλακά από εδώ και πέρα αφού δεν θα νιώθετε πλέον ανταγωνισμό ή τόση μεγάλη ένταση και τελικά θα μπορέσετε τουλάχιστον να μην αφήσετε τα πράγματα να συμπαρασυρθούν πάρα πολύ. Από την άλλη όμως το Σάββατο και την Κυριακή θα υπάρχουν ακόμα κάποιες εντάσεις και συγκρούσεις με άτομα και καταστάσεις που διαφωνείτε τελείως ως προς την αντιμετώπισή τους. Η δυσκολία με έναν Σκορπιό ή Υδροχόο ή μια ομάδα θα γίνει πιο έντονη και κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Μην αφήσετε το παρελθόν ή η καχυποψία να σας καταβάλλει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Νιώθετε ανάλαφροι από μια συζήτηση ή μια συμφωνία που θα κάνετε και τουλάχιστον για σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεφορτωθείτε από πάνω σας πολύ βάρος και να έχετε συγχρόνως και μια επιτυχία. Η ζωή σας σιγά σιγά αλλάζει και εσείς θα πάρετε την εύνοια που σας αξίζει κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια ικανοποιητική κατάληξη σε οικονομικό η ερωτικό επίπεδο. Από το Σάββατο και μετά θα γίνετε πιο σκεπτικοί και ίσως επιτέλους να γίνετε περισσότερο ερευνητικοί και σταθεροί σε κάποιες αποφάσεις σας. Ένας Σκορπιός θα είναι πολύ κοντά σας και θα καταλάβετε ότι υπάρχει και άλλες πλευρές σε ένα ζήτημα κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο γιατί μπορεί να σας ξέφευγε. Το εξωτερικό, επαφές με τον Νόμο και γενικά οτιδήποτε σας αναπτύσσει και σας κάνει καλύτερους σίγουρα θα κινηθείτε προς τα εκεί αυτές τις ημέρες και θα έχετε και μια θετική απάντηση. Ο Αιγόκερως σας φαντάζει αυστηρός αλλά ίσως να είναι αναγκαίος για την ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σας. Η Παρασκευή θα είναι μια ανάλαφρη ημέρα και κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένας Ζυγός ή ένας Υδροχόος θα έρθουν οι συνθήκες με αυτόν τον τρόπο όπου θα επιτύχετε το ακατόρθωτο. Αρκεί να είστε περισσότερο ευέλικτοι και επικοινωνιακοί γιατί αυτό θα σας βοηθήσει ακόμα και στις υπηρεσίες που θα πρέπει να πάτε για να λύσετε κάποια δικά σας θέματα ή σε θέματα σπιτιού σας που είναι αναγκαία η αρμονία και η ειρήνη σε όλα τα επίπεδα. Από το Σάββατο και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτες ημέρες μπορείτε να γαληνέψετε και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν ή σας κάνουν και νιώθετε όμορφα όπως μια βόλτα στην θάλασσα ή μια καλή επαφή με φίλους στην παραλία. Γενικά θα αρχίσουν τα πράγματα να ηρεμούν γιατί εσείς θα αλλάξετε στάση απέναντι σε πολλά προβλήματα που έχετε αυτή την περίοδο. Η συμπόνια είναι ένα συναίσθημα ανακουφιστικό για σας. Η σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο θα γίνει καλύτερη.

ΛΕΩΝ

leo

Η Παρασκευή θα κυλήσει για σας πολύ καλά αφού θα κάνετε τις κατάλληλες επαφές που θα σας φέρουν την λύση στο πρόβλημά σας. Ακόμα και ένα μικρό παιχνίδι επικοινωνιακό θα σας βγάλει από την μονοτονία και το στρες. Από το Σάββατο και μετά καλό θα είναι να είστε πιο προσεκτικοί και συνετοί με συναισθήματα που μπορεί να σας μπερδεύουν και να σας βγάζουν στην επιφάνεια προβλήματα σε ψυχικό επίπεδο ή προβλήματα με τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να βλέπετε αδιέξοδο μπροστά σας. Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο μπορεί να σας βαρύνει με τις ανάγκες του. Καλό είναι να μην καυγαδίσετε γιατί μπορεί να πείτε ή να πάρετε αποφάσεις που θα πληγώσετε και τον εαυτό σας και τους άλλους. Η εσωτερική μοναξιά δεν θα σας επηρεάσει καθόλου αν δεν χάνετε την δική σας ζεστασιά με σκέψεις ή συναισθήματα που δεν είναι για σας. Η επαφή με Σκορπιό ή Υδροχόο θα σας δυσκολέψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχετε ανάγκη να κάνετε τα χατίρια στον εαυτό σας και αυτό θα σας βγάλει από ένα μικρό αδιέξοδο που νιώθετε μερικές φορές. Αν σταματήσετε πάντως να είστε πολύ επικριτικοί και με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας θα απελευθερωθείτε από μια δύσκολη και εξαναγκαστική ενέργεια και θα νιώσετε πιο ελεύθεροι και δημιουργικοί. Επειδή συζητάτε για κάποια θέματα που σας απασχολούν με πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης σας να προσέξετε να μην σας επηρεάσουν αρνητικά γιατί αυτή την περίοδο θα είστε πολύ ευεπηρέαστοι και ευάλωτοι για αυτό να φροντίσετε να μένετε με τον εαυτό σας και να βγάζετε συμπεράσματα μόνο δια της λογικής οδού. Κυρίως μέσα σε μια συνεργασία που μπορεί να σας προταθεί. Μερικοί από εσάς το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε και με εναλλακτικές θεραπείες ή θα συμμετάσχετε σε ομάδες ψυχολογίας ή θέματα που αφορούν την διατροφή σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

libra

Η Παρασκευή θα είναι για σας μια πολύ καλή ημέρα όπου θα περάστε πολύ όμορφα εν μέσω φίλων και ατόμων που θα σας κάνουν την ζωή εύκολη. Από το Σάββατο το μεσημέρι και μετά θα αλλάξει το σκηνικό και σίγουρα υποθέσεις οικονομικές ή γενικά πράγματα που μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις πως θα οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας και την ζωή σας για να καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα σε οικονομικό επίπεδο είτε με την δουλειά σας είτε σε προσωπικό επίπεδο. Παρόλα αυτά καλό είναι τουλάχιστον την Κυριακή να χαλαρώσετε και να είστε ενδυναμωμένοι για την επόμενη εβδομάδα ή να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Γενικά θα χαλαρώσετε γιατί νιώθετε κουρασμένοι τουλάχιστον την Παρασκευή και μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι και μπορεί να την βγάλετε με φίλους ή με άτομα που δεν σας κουράζουν. Υπάρχει περίπτωση και να σας πιάσουν και οι κλειστές σας και να μην θέλετε να επικοινωνήσετε γιατί με αυτόν τον τρόπο μαζεύετε και πάλι τις δυνάμεις σας. Από το Σάββατο που θα μπει και ο Άρης στους Ιχθύες ένα μέρος της έντασης που νιώθετε θα φύγει από πάνω σας και θα νιώσετε και πάλι περισσότερο δυνατοί αλλά και γαληνεμένοι κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Οι φουρτούνες μάλλον θα ξεφουσκώσουν και θα νιώθετε πιο δυνατοί και κατασταλαγμένοι πάνω σε κάποια θέματα που σας είχαν ζορίσει. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε μια μεγαλύτερη ένταση όσο αφορά την επικοινωνία με τους γύρω σας κυρίως την Κυριακή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Γενικά θα χαλαρώσετε από τις δυσκολίες των προηγούμενων ημερών. Εσείς τις προσπάθειες σας πάντως τις κάνατε και τώρα μπορείτε να απολαύσετε. Μια επαγγελματική πρόταση θα πρέπει να την οργανώσετε πολύ καλά για να έχετε την επιτυχία και τις απολαβές που θέλετε. Τίποτε να μην αφήσετε στην τύχη και κυρίως θέματα που αφορούν το κομμάτι της έρευνας και της οικονομικής εξασφάλισης. Από το Σάββατο και μετά θα νιώσετε μια μεγαλύτερη δυσκολία γιατί τα πράγματα μπορεί να είναι κάπως πιο βαριά από κάποιες συναισθήματα η μνήμες που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σας ζορίσουν. Προσπαθήστε πάντως να αυξήσετε την πίστη σας στον εαυτό σας και στην πίστη που έχετε για ένα συγκεκριμένο θέμα και θα τα καταφέρετε. Ο Παρθένος ή ο Ιχθύς θα είναι μια νέα γνωριμία που μπορεί να κάνετε αυτές τις ημέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Δυσκολεύεστε μερικές φορές να κάνετε τις διπλωματικές κινήσεις που είναι απαραίτητες για να νιώσετε ότι ξεπερνάτε κάποια προβλήματα. Πιστεύετε ότι αν το κάνετε θα φανείτε ψεύτικοι ή υποκριτές και αυτό είναι που σας εμποδίζει να ελιχθείτε και να ξεδιπλώσετε το καλό κομμάτι του εαυτού σας. Το καλό για σας είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος πιο καλή σε επίπεδο επαγγελματικό και γενικά ενεργειακό και θα νιώσετε καλύτερα με το σώμα σας με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας. Τα συναισθήματά που θα νιώσετε για ένα άτομο θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ασφάλεια και αγάπη για ένα θέμα που παλιά ήσασταν πιο φοβισμένοι. Η επικοινωνία χρειάζεται πάντως με τους άλλους παρόλο που μερικές φορές την αποφεύγετε. Από το Σάββατο και μετά μπορεί να σας βγουν στην επιφάνεια μνήμες από το παρελθόν ή ένας θυμός με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά επειδή έχετε προχωρήσει μέσα σας σε πιο βαθιά πράγματα θα το λύσετε στο άψε σβήσε. Ο Σκορπιός πάντως θα παίξει ένα ρόλο αυτές τις ημέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Εκμεταλλευτείτε με την καλή έννοια το καλή ενέργεια που ρέει μέχρι και το Σάββατο γιατί μετά θα βγουν και πάλι θέματα όπως δυσκολίες με το οικονομικό ή θα θέλετε να έχετε και το κοντρόλ και τον έλεγχο και ίσως μπερδευτείτε με τις συμπεριφορές ατόμων γιατί θα νιώσετε ανασφάλεια. Ο Σκορπιός είναι ένα μοιραίο πρόσωπο για σας. Βέβαια στο χέρι σας είναι να ξεπεράσετε και τις δυσκολίες αυτές. Όσο πιο πολύ μπαίνετε βαθιά στον εαυτό σας τόσο λιγότερο διαστρεβλώνονται οι εντυπώσεις σας από τον εξωτερικό χώρο και τους άλλους. Έτσι και αλλιώς είστε άτομα που η ψυχολογία, η αυτογνωσία και γενικά η εξέλιξη της προσωπικότητά σας σάς ενδιαφέρει και πάντα βρίσκετε τρόπο να αναγνωρίζετε την δύναμή σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κοντραριστείτε για κάποια θέματα που αφορούν την δουλειά σας ή συγγενικές σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Η Παρασκευή είναι μια ημέρα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολύ επικοινωνιακή για σας και αυτό μερικές φορές σας κάνει να νιώθετε σαν ψάρι έξω από το νερό. Εσείς έχετε ανάγκη την γυάλα σας για να λειτουργήσετε καλά αφού το συναίσθημα είναι αυτό που σας τροφοδοτεί την ψυχή σας. Από το Σάββατο και μετά που θα μπει και ο Άρης στο ζώδιο σας θα σας δώσει την κατάλληλη τροφή για να ενεργήσετε και να νιώσετε καλύτερα. Το παρελθόν σίγουρα θα σας αναστατώσει και κυρίως αν σχετίζεται με έναν Σκορπιό αλλά θα αναλάβετε εκεί τουλάχιστον την ευθύνη των συναισθημάτων σας και αυτό θα σας κάνει πολύ καλό. Θα έχετε πάντως μια μεγαλύτερη ευκολία να εισπράξετε αυτά που σας ανήκουν ή να πάρετε μέσω τρίτων την στήριξη και την βοήθεια που θέλετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved