Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 31/1

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία, όταν γίνονται πράξη.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 31/1

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

aries

Είσαστε αποφασισμένοι να γίνετε πιο συνεργάσιμοι και ανεχτικοί ακόμα και σε άτομα που πιστεύετε ότι σας πάνε κόντρα. Σίγουρα η κατανόηση θα βοηθήσει και θα εξαλείψει τυχόν αμφιβολίες σας. Οι φίλοι θα είναι στήριγμα για σας αφού θα τους έχετε στο πλευρό σας. Η υπόθεση με έναν Υδροχόο μπορεί να ξαναβγεί στην επιφάνεια και να σας αναστατώσει αλλά με την καλή έννοια. Οι γεννημένοι στις 30 και 31 Μαρτίου θα έχετε την έντονη επιρροή ενός Σκορπιού στην ζωή σας. Ένας Ζυγός που μπορεί να είχατε μια κόντρα σίγουρα τώρα θα έρθει πιο κοντά σας αλλά με όρους. Οικονομική επιτυχία μέσα από μια δουλειά που είναι ομαδική ή ακόμα και μια συνεργασία που θα σας ενθουσιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Περνάτε σε μια φάση που θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί για αυτό θα αναζητήσετε ισορροπίες με τους γύρω σας, κυρίως μέσα στον χώρο της δουλειάς σας και της καθημερινότητάς σας. Θέματα ομορφιάς και διατροφής θα σας απασχολήσουν και μερικοί από εσάς θα πάρετε απόφαση για δίαιτα. Η εναρμόνιση πάνω σε καταστάσεις που σας δεσμεύουν και σας δημιουργούν εντάσεις είναι απαραίτητη και για την σωματική σας ισορροπία και για την ψυχική σας. Οι γεννημένοι τις τρείς τελευταίες ημέρες θα έχετε ακόμα μια εύνοια σε οικονομικό και ερωτικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Τώρα μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα από ότι τις προηγούμενες ημέρες για αυτό σηκώστε τα μανίκια και δουλέψτε όσο μπορείτε διορθώνοντας καταστάσεις που είχαν χαλάσει τις προηγούμενες ημέρες. Κυρίως θα υπάρξει μια ερωτική συμφωνία και αυτό θα σας ικανοποιήσει περισσότερο από όλα. Γενικά είστε άτομα που σας αρέσει να επικοινωνείτε και όταν σταματάει αυτό τότε νιώθετε δυστυχείς. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να γίνουν όλα όπως τα θέλετε και από την άλλη να κερδίσετε και εσείς και χρήματα αλλά και τον χαμένο σας χρόνο. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε γενικά σήμερα μια καλή τύχη. Για αυτό αν θέλετε να ρισκάρετε σήμερα μην το φοβηθείτε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Σήμερα είναι η ημέρα που δεν θα γκρινιάξετε για την ζωή σας και τους γύρω σας και θα επιδιώξετε να έχετε ηρεμία και ισορροπία. Κυρίως μέσα στον χώρο του σπιτιού σας αλλά με τις σχέσεις σας. Ένας Ζυγός που μερικές φορές κοντράρεστε μαζί του για θέματα γοήτρου και διαφορετικών απόψεων θα έρθει πιο κοντά σας και θα δείξει τουλάχιστον από την πλευρά του ότι συνεργάζεται μαζί σας. Τουλάχιστον για σήμερα να είστε πολύ ευγενικοί και έτοιμοι να κάνετε ακόμα και συμβιβασμούς. Η διακόσμηση και γενικά η διαφοροποίηση του χώρου που είστε ακόμα και με ένα μικρό λουλούδι θα σας φτιάξει την διάθεση. Είναι ευκαιρία τουλάχιστον σήμερα να πλησιάσετε τον Υδροχόο.


ΛΕΩΝ

leo

Νιώθετε πολύ καλύτερα σήμερα γιατί θα ξεκινήσουν όλα τα θέματα που σας απασχολούν να μπαίνουν και πάλι στην θέση τους και αυτό θα σας ευχαριστήσει υπερβολικά. Κυρίως θέματα οικονομικά αλλά και με έναν συνεργάτη που είχατε προβλήματα τώρα αρχίζουν και υποχωρούν και την θέση τους παίρνει η επίτευξη στόχων μέσω ισορροπίας αλλά και σωστής επικοινωνίας. Πάντως είναι καλή ημέρα για να κάνετε συζητήσεις ή να ασχοληθείτε με συγγενικά σας πρόσωπα και να τα βάλετε όλα αυτά που σας δημιουργούν τις διαφορές επί τάπητος για να τα λύσετε με ειρηνικό τρόπο. Η μεγάλη κόντρα μπορεί να σταματήσει σιγά σιγά. Είναι καλή ημέρα επίσης να στείλετε βιογραφικά, να υπογράψετε συμβόλαια ή να πάτε ένα ταξίδι επαγγελματικό ή να αποφασίσετε για κάποιες έξτρα σπουδές ή γνώσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Σήμερα θα ασχοληθείτε με το να καλύψετε κάποιες ανάγκες σας που μπορεί να αφορούν και θέματα διακόσμησης του σπιτιού σας ή θέματα προσωπικού καλλωπισμού ή ακόμα και γενικά να προσπαθήσετε να καλύψετε κάποιες πολύ προσωπικές σας ανάγκες που σχετίζονται όμως με την συναισθηματική σας κατάσταση και κυρίως με την σχέση σας με έναν Κριό. Ο Υδροχόος επίσης είναι μέσα στις επιλογές σας αυτό το διάστημα και μπορείτε να έρθετε πιο κοντά αφού θα γίνετε και εσείς πιο επικοινωνιακοί και ανοικτοί σε θέματα που παλιά είχατε ταμπού και κλειστά αυτιά. Η σχέση με έναν Αιγόκερω ή με την οικογένεια σας θα καλυτερεύσει.

.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


ΖΥΓΟΣ

libra

Ενώ εσείς είσαστε έτοιμοι να κάνετε την βουτιά στα βαθιά νιώθετε ότι δεν σας αφήνουν κάποια άτομα να λειτουργήσετε αυτόβουλα και σας πάνε πίσω. Αλλά τελικά όσο προχωράει η ημέρα εσείς γίνεστε περισσότερο αποφασιστικοί για να κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και θα τις κάνετε αφού θα αναλάβετε δυναμικές πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας δυναμώσουν και θα σας φέρουν ακόμα και τύχη. Αφού θα αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργείτε θα απελευθερωθείτε και θα πετύχετε κάτι πολύ καλό κυρίως σε θέματα συνεργασίας και οικονομικών.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ημέρα ηρεμίας για σας σήμερα αφού τα θέματα που σας δημιουργούσαν το στρες και τα προβλήματα δείχνουν να ισορροπούν και να μην υπάρχουν τόσες πολλές εντάσεις και διαφορές απόψεων. Σίγουρα είστε πιο πρακτικοί και έχετε εύνοια οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Αφού θα έχετε και την στήριξη κάποιων ατόμων μπορεί και από το συγγενικό σας περιβάλλον. Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο με το οποίο ταιριάζετε αρκετά και ακόμα αν μιλήσετε για συνεργασία θα βγει κάτι καλό από αυτό. Οι φίλοι που θα τους βοηθήσετε σε πρακτικά θέματα θα είναι το κύριο μέλημά σας. Παραμένετε πάντως απόλυτοι στο θέμα ενός ακινήτου. Ο Υδροχόος συνεχίζει να είναι κοντά σας με τον δικό του τρόπο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Παραμένετε αγχωμένοι αλλά όχι για πολύ με τα θέματα καριέρα σας και μάλιστα μερικοί από εσάς αναρωτιέστε αν θα τα καταφέρετε σε κάτι που θέλετε να αναλάβετε καινούργιο. Όχι ότι δεν ξέρετε τι θέλετε απλά νιώθετε ότι κολυμπάτε στα βαθιά και θα πρέπει να είστε σίγουροι για τα βήματά σας. Από την άλλη όμως σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να κάνετε πράξεις θεωρίες και ιδέες που είχατε εδώ και καιρό. Ο Δίας που γύρισε είναι πλέον σε ορθή πορεία σας δίνει τις ευκαιρίες και κυρίως για σας που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μέσα βέβαια από συνεργασίες και άτομα που σας εκτιμούν και ξέρουν την δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Νιώθετε περισσότερο δυνατοί και ανεξάρτητοι για αυτό μπορεί να πάρετε και κάποιες αποφάσεις οι οποίες αφορούν την προσωπική σας ζωή. Μάλλον όμως θα βιαστείτε γιατί ίσως να μην βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα έχετε ακόμα για πολύ λίγο την σημαντική εύνοια της Αφροδίτης. Τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν μπορεί να σας δώσουν μεγαλύτερη δημιουργικότητα πάνω σε τομείς που έχουν πρωτοπορία και πρωτοτυπία. Είναι σημαντικό πάντως αυτή την περίοδο να δουλεύετε πιο πολύ με πνεύμα ομαδικότητας και φιλίας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Οι γεννημένοι στις 30 και 31 νιώθετε ένα βάρος από μια υποχρέωση που έχετε αναλάβει η οποία μπορεί να σας αφαιρεί για λίγο και την πολυπόθητη ελευθερία σας. Αυτό που ζορίζει περισσότερο εσάς τους Υδροχόους είναι όταν πρέπει να μπείτε σε καλούπι ακόμα και για πολύ προσωπικά σας θέματα και κυρίως δεν σας αρέσει να επιβάλλεται από τρίτους εσείς οι ίδιοι μπορείτε πιο εύκολα για χάρη ενός στόχου να κάνετε τις υποχωρήσεις σας. Όσο προχωράει η ημέρα θα αλλάζουν προς το καλύτερο τα πάντα. Οπότε μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας προς τους τρίτους αλλά και πάρετε χρήματα από συνεργάτες και σύντροφο. Επίσης μια νομική υπόθεση που ίσως να σας απασχολεί θα έχει πολύ ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ο Ζυγός είναι πολύ κοντά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Νιώθετε ότι πρέπει να κινηθείτε πάνω σε λεπτές ισορροπίες και να κάνετε πράγματα τα οποία μπορεί και να μην σας αρέσουν. Αλλά τουλάχιστον θα βγείτε από την αδράνεια γιατί θα σας βγει και πάλι το δημιουργικό σας ταλέντο και αυτό είναι πολύ καλό για σας γιατί είσαστε σε πολλά θέματα αυτή την περίοδο ήξεις αφήξεις επειδή επηρεάζεστε από τους εξωτερικούς παράγοντες οπότε τώρα θα είσαστε πιο σίγουροι για τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Σε αυτό μπορεί να παίξει ρόλο και ένας Ζυγός με τον οποίο μερικές φορές κοντράρεστε γιατί υπάρχουν διλήμματα τα οποία δεν σας τα λύνει αλλά υπάρχει εκεί το θέμα μιας καρμικής σχέσης οπότε χρειάζεται να βρείτε λύσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved