Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 30/1

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία, όταν γίνονται πράξη.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 30/1

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

aries

Είστε επιφορτισμένοι με το να ξεδιαλύνετε πολλά πράγματα που τα είχατε αφήσει πίσω. Για αυτό θα σηκώσετε τα μανίκια και θα αναλάβετε ακόμα και χοντροδουλειές που σας κουράζουν αλλά είναι αναγκαίες για να τελειώσετε αυτό που έχετε αναλάβει. Ο Παρθένος είναι μέσα στον χώρο της δουλειάς σας και μπορεί να σας ανοίξει τα χαρτιά του και να σας εξομολογηθεί κάπως έμμεσα τα συναισθήματά του. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πάρετε κάποιες αποφάσεις σε σχέση με την προσωπική σας κατάσταση. Ιδιαίτερα η φιλία ενός ατόμου που μπορεί να είναι Υδροχόος θα σας κάνει καλό και σίγουρα θα σας ανοίξει έναν νέο κύκλο γνωριμιών.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Νιώθετε καλύτερα και μπορείτε να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα θέματα των παιδιών σας καθώς επίσης θα είστε πολύ δημιουργικοί σε όλα τα επίπεδα. Η ερωτική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να κάνετε κινήσεις κάπως απρόβλεπτες γιατί το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει. Επίσης σήμερα μπορεί να συζητήσετε για δουλειές εμπορικές οι οποίες θα είναι πολύ καλές και εποικοδομητικές για σας. Γενικά το περιβάλλον σας και η καριέρα σας απαιτεί από εσάς να είστε πιο προοδευτικοί και ανοικτοί και αυτό θα σας βάλει σε ένταση γιατί νιώθετε ότι ξεβολεύεστε από την ασφάλειά σας. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να δέχεστε τις αλλαγές. Αυτό είναι το μήνυμα που χρειάζεται να πάρετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα περάσετε όμορφα ή θα κερδίσετε κάτι πολύ καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Προσπαθώντας να βάλετε τις δουλειές σας σε τάξη κουράζεστε και ίσως εκνευρίζεστε γιατί μπορεί να διαπιστώσετε μια πραγματικότητα που να μην σας αρέσει. Αλλά χρειάζεται να πάτε και στην άλλη όχθη γιατί θα καταλάβετε και κάποια λάθη που κάνετε όλη αυτή την περίοδο χωρίς απαραίτητα να τα βάλετε με τον εαυτό σας. Απλά θα γίνετε πιο γρήγοροι στις αποφάσεις σας και στα θέλω σας. Η σχέση με έναν Δίδυμο, Παρθένο, Τοξότη ή Ιχθύ μπορεί να δοκιμαστεί για λίγο αλλά θα είναι για καλό σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα ενός ακινήτου και γενικά διαχείρισης χρημάτων και κυρίως των λεπτομερειών που θα σας πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία από αυτό που νομίζετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Πολλές μετακινήσεις και επαφές με άτομα που σας βοηθούν στον προγραμματισμό και την εξασφάλιση πόρων ή πρακτικών θεμάτων. Ένα συγγενικό σας πρόσωπο θα βρεθεί στον δρόμο σας και θα σας στηρίξει ή θα σας κάνει μια συζήτηση που θα είναι για σας πολύ διαφωτιστική. Οποιαδήποτε πληροφορία και να πάρετε σήμερα θα είναι για καλό σας για αυτό να είστε πολύ ανοικτοί και θετικοί. Ένα ταξίδι που μπορεί να προγραμματίσετε για το εξωτερικό θα είναι αναζωογονητικό. Επειδή ο έρωτας πάντα περνάει από το στομάχι μπορεί να ενδιαφερθείτε μερικοί από εσάς να κάνετε μαθήματα μαγειρικής ή γενικά να ασχοληθείτε με θέματα διατροφής.


ΛΕΩΝ

leo

Σήμερα δουλεύει η λογική σας και θα βάλετε κάτω πολλά πράγματα για να ξεκαθαρίσετε κυρίως τα οικονομικά σας. Για αυτό μην αφήνετε άλλους να σας επηρεάζουν και να σας κάνουν να χάνετε τον στόχο σας. Τον τελευταίο καιρό είστε ελαφρά θυμωμένοι ή επιθετικοί με τους οικείους σας γιατί νιώθετε ότι σας δεσμεύουν αλλά και σας βάζουν να κάνετε πράγματα τα οποία σας πιέζουν ή ακόμα και σε ακραία περίπτωση σας αδικούν. Για αυτό κρατήστε κάποιες αποστάσεις για να μην χαλάσετε την διάθεση σας αλλά και να είστε έτοιμοι να γίνετε περισσότερο συνεργατικοί και θετικοί. Κυρίως η σχέση με έναν Υδροχόο σας πιέζει γιατί δεν γίνονται τα πράγματα τουλάχιστον από την πλευρά του πολύ διαφορετικά από ότι υπολογίζατε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Νιώθετε γενικά πολύ καλά και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο αφού από μια επαφή που θα κάνετε είτε προσωπική κυρίως ερωτική πιθανόν με έναν Αιγόκερω είτε κοινωνική θα πάρετε πολύ καλά πράγματα. Ίσως να κλείσετε και μια συμφωνία που θα είναι πολύ καλή για σας σε οικονομικό επίπεδο. Για αυτό δεν κάνει να χάσετε το κουράγιο σας και την ελπίδα σας. Γιατί πολλές φορές για το μέλλον σας δουλεύει μόνο η λογική σας. Χρειάζεστε κατά αρχάς να είστε αισιόδοξοι και να βάλετε την τετράγωνη λογική σας μόνο για πρακτικά θέματα. Δώστε στον εαυτό σας το προβάδισμα και την τύχη που του αξίζει. Είναι σημαντική η δική σας στάση ζωής. Γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα έλθει η τύχη στην ζωή σας.

.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


ΖΥΓΟΣ

libra

Προσπαθείτε να είστε πολύ τυπικοί με τους γύρω σας και αυτό σας δημιουργεί ένα μικρό στρες αλλά είναι απαραίτητο να κάνετε τις κινήσεις αυτές γιατί με αυτόν τον τρόπο θα πετύχετε ακόμα και τα μικρά πράγματα που σας έχουν προβληματίσει. Ο Ιχθύς σας προβληματίζει γιατί δεν είναι ξεκάθαρη η συμπεριφορά του αλλά καλό είναι εσείς να είστε σίγουροι και να μην σκαμπανεβάζετε συνεχώς. Γενικά το πλανητικό σας βοηθάει να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα δημιουργίας, παιδιών και το πιο σημαντικό τα ερωτικά σας. Ο Κριός ίσως να σας έχει βάλει κάποια όρια. Μια νέα γνωριμία με έναν Υδροχόο θα σας κάνει πολύ καλό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Νιώθετε ότι τα πράγματα καλυτερεύουν παρόλο που υπάρχουν δυσκολίες που σε μερικούς είναι πολύ έντονες. Θα διαπιστώσετε ότι όσο περνάει ο καιρός και θα ηρεμείτε και θα τα βλέπετε με άλλο μάτι. Ιδιαίτερα με κάποιους συνεργάτες οι οποίοι σας δυσκολεύουν ή δεν υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ σας. Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ αλλά η συμπεριφορά του είναι αλλοπρόσαλλη και αυτό σας μπερδεύει. Για αυτό αν δεν σας νοιάζει για το γόητρο σας κάντε εσείς το πρώτο βήμα. Οικονομικά σας παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες αλλά χρειάζεται να δουλέψετε περισσότερο ομαδικά για να έχετε την υποστήριξη που θέλετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Επικοινωνείτε πιο εύκολα αυτές τις ημέρες γιατί νιώθετε ότι καταλαβαίνουν αυτά που θέλετε να πείτε με τους γύρω σας και γενικά γνωρίζετε ή συναναστρέφεστε με άτομα που είναι πολύ σημαντικά για σας αφού είναι πολύ κοντά στις ιδεολογίες σας. Μπορεί να έχετε την επιθυμία να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σε επίπεδο γνώσης που θα την χρειαστείτε για την μελλοντική σας εξέλιξη. Το Λιοντάρι που σχετίζεται με το εξωτερικό θα σας δώσει ένα χέρι βοηθείας. Γενικά να είστε προσεκτικοί στις επαφές σας με Παρθένους και Ιχθύς γιατί σίγουρα κάτι θα πείτε που θα πάρει ανάποδα ο άλλος και μπορεί να γίνει μπέρδεμα. Ίσως πάνω σε μια συμφωνία να προσγειωθείτε απότομα γιατί αλλιώς εσείς τα είχατε υπολογίσει και αλλιώς θα είναι αλλά τελικά καλύτερα να ξέρετε την αλήθεια παρά να έχετε ψευδαισθήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Γενικά σήμερα θα κινηθείτε πολύ καλά και θα έχετε μια επιτυχία η οποία θα σας φέρει ασφάλεια και μπορεί να είναι από χρήματα τρίτων, ή συντρόφου ή από μια συμφωνία που θα προκύψει. Θέματα ιδιωτικής ασφάλισης, εφορίας ακόμα και κληρονομιάς θα έχουν καλό αποτέλεσμα. Η βοήθεια που θα πάρετε από την οικογένειά σας θα είναι για σας σημαντική. Ο Παρθένος και ο Ιχθύς θα σας δώσει το στίγμα του. Ο Δίδυμος είναι κοντά σας και ίσως να επικοινωνείτε καλύτερα αυτό το διάστημα αλλά μην τον κρίνετε γιατί σκέφτεστε τελείως διαφορετικά από αυτόν με αποτέλεσμα να βγαίνουν λάθος συμπεράσματα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είστε επιφορτισμένοι με πράγματα που δεν σας αρέσουν και σε μερικούς από εσάς φέρνουν και κούραση όλα αυτά. Αλλά αναγκαστικά θα πρέπει να βάλετε ένα πρόγραμμα και να είστε τυπικοί σε θέματα που δεν τα έχετε τελειώσει. Εξετάσεις ρουτίνας που αφορούν την υγεία σας και γενικά οτιδήποτε αφορά την σωματική σας ακεραιότητα θα ασχοληθείτε εξονυχιστικά και με λεπτομέρεια. Αν και βαριέστε γενικά όταν σας βάζουν μέσα στο πλαίσιο αλλά αναγκαστικά έτσι μόνο προχωράτε και από αυτό κάνετε πρόοδο ή συντήρηση καταστάσεων. Θα έρθετε πιο κοντά με έναν Παρθένο και θα πείτε κάποιες αλήθειες που θα βοηθήσουν και τους δυο.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχετε την διάθεση της συνεργασίας και του μοιράσματος για αυτό θα έρθετε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους και κυρίως με έναν Ιχθύ. Πάντως θα νιώσετε την εύνοια από μια ομάδα ή γενικά από φίλους. Μερικοί από εσάς θα κάνετε μια επιτυχή συμφωνία ή θα έχετε ένα αποτέλεσμα πολύ καλό και κυρίως οικονομικό ή ερωτικό κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Μερικοί από εσάς δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας γιατί παραμένετε απομονωμένοι και πιθανόν να είστε πολύ καχύποπτοι με κάποια άτομα και κυρίως με κάποιους συνεργάτες που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα για αυτό αφήστε την διαίσθησή σας να δουλέψει και μετά να βγάλετε αποφάσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved