Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 29/1

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία, όταν γίνονται πράξη.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 29/1

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

aries

Κάνετε μικρά ξεκαθαρίσματα και στα σημεία που δεν είχατε απόλυτη καλή επαφή με την πραγματικότητα τώρα θα έρθετε για τα καλά και αυτό θα σας δημιουργήσει την διάθεση να προχωρήσετε παραπέρα και να κάνετε τελείως διαφορετικές κινήσεις από αυτές που είχατε κάνει μέχρι τώρα. Επειδή γενικά υπάρχουν μικρές ευκαιρίες να δείξετε τα ταλέντα σας, κυρίως αν η δουλειά σας είναι ομαδική μπείτε από μόνοι σας σε πειθαρχία και ριχτείτε στην δουλειά. Αν ασχολείστε με τα κοινά, με συλλόγους ή ομάδες θα έχετε την ευκαιρία να πείτε αλλά και να εφαρμόσετε τις απόψεις σας ή τις ιδέες σας. Ένα Λιοντάρι σας δείχνει με ένα φιλικό τρόπο το ενδιαφέρον του. Ο Ζυγός έχει μπει για λίγο στον πάγο από εσάς για να γίνουν τελικά τα πράγματα όπως πρέπει.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Πολύ καλή ημέρα για σας, αφού θα τα καταφέρετε πάνω στις δυσκολίες που υπάρχουν και δεν θα έχετε τόσο μεγάλη κόντρα και αντιπαλότητα. Ακόμα και με τους δικούς σας ανθρώπους διαφωνείτε γιατί βλέπετε ότι οι συνθήκες σας βγάζουν από την σταθερή σας πορεία και γίνονται συνέχεια απρόβλεπτα γεγονότα. Ευτυχώς σήμερα θα ηρεμήσουν τα πνεύματα και θα μπορέσετε όσοι έχετε βάλει το πρόγραμμα να πάρετε κάποια χρήματα χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Η ερωτική σας ή δημιουργική συμπεριφορά θα επηρεάσει και τους γύρω σας και ένα άτομο που εδώ και καιρό σας έχει μεν από κοντά αλλά δεν εκδηλωνόταν τώρα θα εκδηλωθεί και θα σας πει κάποια πράγματα σε σχέση με τα αισθήματά του. Το θέμα ενός παιδιού θα σας ευχαριστήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Βλέπετε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και αυτό ίσως μπορεί να σας ζορίσει λίγο εκτός αν έχετε αποφασίσει ότι χρειάζεται να είστε πιο πρακτικοί και να εφαρμόζετε αυτά που είναι απαραίτητα για σας, άσχετα αν σας ενοχλούν ή όχι όπως πχ καλύτερη διατροφή, κόψιμο μιας κακιάς συνήθειας, περισσότερη σωματική άσκηση ή ένα γενικό συμμάζεμα του σπιτιού σας και των υποθέσεων σας. Αναγκαστικά τουλάχιστον για σήμερα και για να πετύχετε αυτό που κυνηγάτε αυτή την περίοδο θα πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι και σταθεροί στον στόχο σας. Προσέξτε τις αντιδράσεις και τα λόγια σας κυρίως με Παρθένο και Ιχθύ.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Προσγειώνεστε θετικά και έχετε μάλιστα και καλή επαφή με συγγενείς ή κάποια πρόσωπα που είναι μακριά αυτή την στιγμή από εσάς. Γενικά έχετε την δυνατότητα να πείτε πράγματα και να τακτοποιήσετε υποθέσεις όπως συμβόλαια, χαρτιά ή ακόμα και για ένα αυτοκίνητο που μπορεί να σας ταλαιπωρούσε αυτή την περίοδο. Σίγουρα αυτή η τάξη θα σας κάνει καλό στον ψυχισμό σας και θα σας επαναφέρει στην πραγματικότητα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα συνεχίσετε να έχετε εύνοια κυρίως μέσα στην προσωπική σας σχέση παρόλο που μπορεί να έχουν υπάρξει και μικρές ανατροπές. Ο Υδροχόος εξακολουθεί να σας απασχολεί και κατά κάποιο τρόπο τον έχετε κατανοήσει όσο βέβαια μπορείτε.


ΛΕΩΝ

leo

Θα δράσετε σήμερα γιατί θα σας απασχολήσουν μικρές υποθέσεις σε πρακτικό επίπεδο και οικονομικό. Επίσης το θέμα ενός ακινήτου σας έχει κουράσει αρκετά και τώρα θα πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις. Βέβαια συνεχίζετε να λειτουργείτε κάπως περίεργα και ανατρεπτικά και ίσως και ανταγωνιστικά αν νιώσετε ότι σας παραγκωνίζουν. Οι δυνατότητές σας πάντως είναι αρκετά μεγάλες, αρκεί να αντιληφθείτε πως ακριβώς πρέπει να διαχειριστείτε τις σχέσεις σας με τους άλλους και κυρίως με έναν Τοξότη ή έναν Υδροχόο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Επανέρχεστε και πάλι στις δικές σας δυνάμεις γιατί είχατε σπαταλήσει το δυναμικό σας για τους άλλους και για μια ομάδα ή για μια συλλογική δουλειά και αυτό σας κούρασε αλλά σας έκανε πολύ δυνατούς και περισσότερο κοινωνικούς. Σήμερα μπορεί να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή ή για μια συνεργασία που σας απασχολεί και σας βάζει να σκεφτείτε ότι είναι αναγκαίο να φροντίσετε τον εαυτό σας και να τον προστατέψετε. Για αυτό μπορεί να πάρετε απόφαση για καλύτερη διατροφή ή για να φροντίσετε τον εαυτό σας περισσότερο σε θέματα υγείας.

.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


ΖΥΓΟΣ

libra

Έχετε αποφασίσει να λύσετε κάποια θέματά σας και κυρίως για μια δουλειά που σας αφορά άμεσα με έναν πολύ φιλικό τρόπο τουλάχιστον ως προς τους γύρω σας για αυτό έχετε και την δυνατότητα του ελιγμού. Μια σχέση σας που μπορεί να έχει σταματήσει απότομα γιατί ξαφνικά μπορεί να έχουν μπει όρια και από τις δυο πλευρές θα σας προβληματίσει αλλά είναι ωφελιμότερο να είστε απόλυτα σίγουροι τι θέλετε και μετά να προχωρήσετε. Η υπόθεση ενός Παρθένου ή Ιχθύ μπορεί να σας ταλαιπωρήσει γιατί θα υπάρχουν πολλές πρακτικές δυσκολίες να αντιμετωπίσετε οι οποίες όμως είναι αναγκαίες. Αντιμετωπίστε την διατροφή σας με μεγαλύτερη πειθαρχία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Σήμερα θα νιώσετε πολύ καλύτερα, αφού θα αποφορτιστείτε από την ένταση και το στρες. Ίσως να χρειάστηκε να αποδείξετε τον εαυτό σας περισσότερο από όσο αντέχετε και αυτό να σας κούρασε. Για αυτό τώρα μπορείτε να είστε πιο άνετοι και αεράτοι με φίλους και γνωστούς. Μια καλή κίνηση στα θέματα της δουλειάς σας θα σας ανταμείψει και θα δώσετε την ευκαιρία να σας αναγνωρίσουν ακόμα και άτομα που μπορεί να μην τα είχατε πείσει όπως πιστεύατε. Μέσα στο σπίτι σας μπορεί να ζορίζεστε από συνθήκες που δεν σας πηγαίνουν. Ίσως να αναγκαστείτε να είστε πιο φιλικοί και συνεργατικοί με Λέοντα και Υδροχόο. Οικονομικά θα κινηθείτε πολύ καλύτερα και θα έχετε άμεσα αποτελέσματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Μπαίνετε σε φάση πρακτική αλλά και απόδειξης των λεγομένων σας για αυτό μπορεί να κληθείτε από το περιβάλλον της καριέρας σας να κάνετε πράξη μια πρότασή σας και ίσως αυτό να σας ζορίσει γιατί θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερο δουλειά από αυτή που είχατε υπολογίσει. Ο Παρθένος είναι ένα άτομο που όταν επικοινωνείτε μαζί του μερικές φορές δυσκολεύεστε γιατί μπορεί να σας αφαιρεί με τον τρόπο που σκέπτεται την αισιοδοξία σας. Γενικά όμως νιώθετε ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε στα τρέχοντα προβλήματα και κυρίως τα οικονομικά σας. Πάντως μπορεί να πάρετε μια γνώση αυτή την περίοδο που θα σας βγάλει από αδιέξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Γενικά έχετε αρχίσει και νιώθετε πιο καλά γιατί θα γίνει μια καλύτερη προσέγγιση από έναν Παρθένο σε εσάς και ίσως να έχετε και πιθανή πρόταση συνεργασίας. Σίγουρα τα οικονομικά σας και τις ανάγκες σας τις βάζετε σε μια νέα βάση που θα έχει μεγαλύτερη επικοινωνία και μοίρασμα τουλάχιστον από την πλευρά σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνετε μια καλή συνεργασία ή να κλείσετε μια πολύ καλή δουλειά για αυτό να δουλέψετε τώρα πιο εντατικά. Το ενδιαφέρον σας για θέματα κομπιούτερ ή ηλεκτρονικά και γενικά αγορές ακόμα και κινητού τηλεφώνου θα σας βάλει και πάλι σε οργανωτική φάση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Οι τρείς πλανήτες στον Υδροχόο σας δίνουν το προβάδισμα να ενεργοποιηθείτε και να κάνετε πράγματα για σας που τα είχατε ίσως αφήσει λόγω δυσκολιών ή συγκυριών που σας πήγαιναν πίσω. Γενικά είστε σε φάση που θα πάρετε αποφάσεις σημαντικές για κάποια πράγματα οι οποίες θα είναι τελεσίδικες. Η σχέση με ένα Παρθένο θα σας βοηθήσει σε θέματα πρακτικά, εργασιακά ή γενικά σε οτιδήποτε θέλετε να λύσετε και είναι μέσα στην καθημερινότητά σας. Επίσης επειδή αναγκαστικά θα ασχοληθείτε με ένα άτομο που έχετε στενή σχέση ή με έναν συνεργάτη σας που έχετε καθημερινή τριβή θα διαπιστώσετε ότι ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα που έχετε από κοινού με έναν άλλο τρόπο από αυτό που μέχρι τώρα εσείς είχατε μάθει.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Στρέφετε το ενδιαφέρον σας στους άλλους και αυτό σας ενεργοποιεί αρκετά, κυρίως αν συνδέεστε με Παρθένο. Θέματα διατροφής, πρακτικών υποθέσεων και γενικά ένα συμμάζεμα στην ζωή σας θα γίνει αυτές τις ημέρες. Μερικές φορές τα αφήνετε όλα και δεν κάνετε τίποτε και τώρα είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας αφορούν άμεσα. Βέβαια νιώθετε κάποιους φίλους πολύ κοντά σας και αυτό σας κάνει καλό γιατί είστε γενικά σε φάση ξεκαθαρισμάτων και ξυπνήματος όσο αφορά το θέμα φιλίας. Μπορεί να σκεφτείτε ποιοι σας κάνουν και ποιοι όχι και γενικά να κάνετε και πάλι νέες τοποθετήσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Η υπόθεση με ένα Δίδυμο μπορεί να πηγαίνει καλύτερα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved