Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 28/1

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία, όταν γίνονται πράξη.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 28/1

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

aries

Μπαίνετε σε μια δυναμική φάση και πλέον είστε πάρα πολύ ενεργοί και με φίλους αλλά και με ομάδες που πιθανόν να έχετε αναλάβει πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας φέρουν και πάλι στο προσκήνιο. Εσείς έτσι νιώθετε καλά όταν είστε παρορμητικοί και κάνετε ξαφνικές κινήσεις και όταν ηγείστε η προηγείστε των καταστάσεων και των καιρών. Παρόλα αυτά συνεχίζετε να είστε προβληματισμένοι με μια σχέση και μερικοί έχετε σοβαρέψει υπερβολικά σκεφτόμενοι και το μέλλον κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο η Αιγόκερω. Η ερωτική συνάντηση με ένα Λιοντάρι θα σας βγάλει από τα σκοτάδια αφού θα σας επιβεβαιώσει τα αισθήματά του.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είναι μια εποχή που στρεσάρεστε αρκετά γιατί προσπαθείτε να φανείτε αντάξιοι των υποχρεώσεων σας και αυτό σας δημιουργεί και πίεση αλλά και μερικές φορές ένταση. Μερικοί από εσάς ασχολείστε συνέχεια με τις υποθέσεις ενός Λιονταριού το οποίο σας έχει απορροφήσει με την ενέργεια που έχει ανάγκη να του δίνετε. Ο Υδροχόος που μπορεί να είναι είτε παιδί σας είτε φίλος σας είτε σύντροφος σας βάζει σε καινούργιες περιπέτειες με τις ιδέες του και τα πρωτοποριακά του συστήματα. Γενικά είναι η περίοδος που θα εξελιχτείτε αλλά μπορεί να ξεβολεύεστε και αυτό δεν σας αρέσει καθόλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Νιώθετε και πάλι ο εαυτός σας. Οι παλιές δυνάμεις ξαναγυρνάνε σε εσάς αφού έχετε γίνει και πάλι επικοινωνιακοί και ανοικτοί. Η εμπιστοσύνη είναι αυτό που θα σας κάνει να κερδίσετε μια δουλειά η οποία έχει για σας μεγάλη σημασία και θα είναι αυτή που θα σας προχωρήσει πολύ μπροστά. Η ομαδική εργασία και οι αλλαγές των ιδεών σας από παλιές σε νέες θα σας δώσουν το προβάδισμα μέσα στον εργασιακό σας χώρο και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Μερικοί από εσάς μπορεί να προτιμήσετε το εξωτερικό και άλλοι θα ηγηθείτε μέσα στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Είναι μια περίοδος που μπορεί να κερδίσετε χρήματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Νιώθετε περίεργα γιατί αυτή την περίοδο είστε ένα ψάρι έξω από το νερό γιατί χρειάζεται να κάνετε ιδιαίτερη προσπάθεια και να ξεκινήσετε από την αρχή και από άποψη πρακτικών θεμάτων που βλέπετε ότι τα πάντα μεταβάλλονται αλλά και από άποψη γενικής ιδεολογίας που απαιτούνται οι προσωπικές σας περιστάσεις να βγείτε έξω από εκεί που είσαστε και να δεχτείτε κάτι καινούργιο για να αναπτυχθείτε και να μεγαλώσετε. Κυρίως αν συνεργάζεστε η σχετίζεστε στενά με έναν Υδροχόο θα διαπιστώσετε ότι αυτός θέλει να σας μάθει κάποια πράγματα τα οποία εσείς δυσκολεύεστε να δεχτείτε και όμως αν τα δεχτείτε θα βελτιωθείτε και στα οικονομικά σας αλλά και σαν άνθρωποι. Υπάρχει βέβαια ένας Αιγόκερως η άτομα στον χώρο σας που σας στηρίζουν και σας σέβονται υπερβολικά και αυτό σας ανεβάζει τις μετοχές σας.


ΛΕΩΝ

leo

Γενικά νιώθετε ότι ασχολείστε περισσότερο αυτή την εποχή με τους άλλους και δεν είστε το επίκεντρο όπως θα θέλατε αλλά και αυτό σας κάνει καλό γιατί σας βγάζει έξω από το μικρό σας εγώ και σας δίνει περιθώρια ανάπτυξης. Η ζωή σας γενικά έχει αλλάξει και μερικοί από εσάς έχετε χάσει την βάση σας η κάτι σταθερό που είχατε μέχρι τώρα. Όμως αν αφεθείτε στο καινούργιο θα διαπιστώσετε ότι και εκεί νιώθετε καλά αρκεί να δεχτείτε τις αλλαγές όσο δύσκολες και αν είναι. Ο Σκορπιός κυρίως αν είναι ηλικιωμένο άτομο μπορεί να σας ταλαιπωρεί αλλά έχετε και υποχρεώσεις τις οποίες δεν πρέπει να αμελείτε. Γενικά μέσα στον χώρο της εργασίας σας προσπαθείτε να κρατήσετε μια τάξη για να είναι όλα τακτοποιημένα και καλά. Η στήριξη από έναν Αιγόκερω και κυρίως μέσα στην καθημερινότητά σας είναι πολύ ωφέλιμη.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Νιώθετε μια μικρή κούραση γιατί ίσως να έχετε κάνει πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που ίσως είχατε προγραμματίσει για σας. Σίγουρα με την βοήθεια της ομάδας η ατόμων που είναι φιλικοί προς εσάς νιώθετε πολύ καλύτερα για αυτό για σήμερα τουλάχιστον θα βρεθείτε και στον χώρο της δουλειάς σας μέσα σε συνεχόμενες συζητήσεις η ακόμα και διαφωνίες οι οποίες όμως να είναι δημιουργικές τουλάχιστον για σας. Ένας Υδροχόος μπορεί να σας απασχολήσει ιδιαίτερα και με τον τρόπο του να σας δείξει και ένα άλλο τρόπο σκέψης. Είσαστε σε φάση που θέλετε να αλλάξετε και να βελτιώσετε πάντως τα οικονομικά σας η και γενικά τις συνθήκες μέσα στην δουλειά σας και δεν θα κάτσετε με χέρια σταυρωμένα.

.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


ΖΥΓΟΣ

libra

Οι διαθέσεις σας είναι πολύ δυναμικές και αφού θα έχετε να κάνετε με θέματα δημιουργικά και έντονα ίσως να απαιτήσετε με τον τρόπο σας να σας σεβαστούν και να λάβουν υπόψη σας τις δικές σας επιθυμίες. Μπορεί να βρεθείτε σε ένα χώρο κοινό με φίλους και να απαιτήσετε να ακουστούν τα αιτήματά σας. Γενικά οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο δεν θα δράσετε μόνο για τις δικές σας επιθυμίες αλλά θα δουλέψετε για το καλό μιας ομάδας. Ένας φίλος θα έχει μεγάλη ταύτιση με εσάς και γενικά θα καταφέρετε να κερδίσετε χρόνο αλλά και χρήμα μέσα από μια συνεργασία η επαφή που θα την κάνετε αυτές τις ημέρες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Είστε κάπως ερεθισμένοι η εκνευρισμένοι με την στάση κάποιων ατόμων που ίσως να είναι πολύ κοντά σας και αυτό θα σας ενοχλήσει ακόμα περισσότερο γιατί προσπαθούν να σας πάνε κόντρα για να έχουν αυτοί τον έλεγχο. Περισσότερο αν είναι Λιοντάρι η Υδροχόος και κυρίως όσοι είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Ψυχραιμία μην χάνετε την ενέργειά σας θυμωμένοι η χωρίς να εκφράζεστε. Γλυκύτητα έχετε μέσα σας αλλά και ενδιαφέρον για τους ανθρώπους έχετε οπότε καλό είναι να είστε πιο ήρεμοι μέσα σας και να αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε τρικυμία έρχεται από έξω σας με σοφία και όχι με πανικό.


ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Γενικά νιώθετε ανεβασμένοι αφού καταφέρνετε τους στόχους σας. Δεν πρέπει πάντως να ξεχνάτε ότι για φτιάξουν πράγματα στην ζωή σας που ακόμα δεν έχουν τακτοποιηθεί χρειάζεται να ενεργοποιήσετε περισσότερο την πίστη σας και την δύναμη του καλού οραματισμού. Το ζώδιο του Τοξότη γενικά είναι άμεσα συνδεδεμένο με την πίστη και την φιλοσοφία και η δύναμή σας προέρχεται από την ενδυνάμωσή τους. Επειδή είναι περίοδος που μπορεί να καταφέρετε να βγείτε από αδιέξοδα καλό θα είναι να είστε πιο σταθεροί στις αποφάσεις σας και στους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Γενικά έχετε αρχίσει και πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε σε τομείς που παλιά ούτε που είχατε σκεφτεί να ασχοληθείτε. Τώρα όμως έχετε γίνει περισσότερο ευέλικτοι και δραστήριοι οπότε θα ανταποκριθείτε πιο εύκολα στα καινούργια και στα πρωτοποριακά θέματα που αναγκαστικά ασχολείστε. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να είναι στον Αιγόκερω και να επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη της συγχώρεσης και της κατανόησης για συμπεριφορές ατόμων αυτή θα είναι η ευεργεσία της Αφροδίτης μαζί με έναν ισχυρό μαγνητισμό και πιθανή οικονομική εύνοια.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Θέλετε δεν θέλετε ασχολείστε με τα πολύ κοντινά σας άτομα. Όσοι περιμένετε χρήματα από μια δουλειά θα τα πάρετε αλλά μπορεί να είναι κάπως μειωμένα. Χρειάζεται να γίνεται περισσότερο δημιουργικοί και ασφαλείς και κυρίως αν σχετίζεστε με ένα Λιοντάρι. Το οποίο κατά εποχές σας ζητάει την ιδιαίτερη προσοχή σας και το ενδιαφέρον σας στραμμένο πάνω του. Θα βελτιώσετε την κατάσταση αν το κάνετε αυτό και αν είναι συνεργάτης σας θα δουλέψετε καλύτερα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και πιθανώς να γίνετε αρκετά ηγετικοί μέσα σε μια ομάδα. Αποφύγετε όμως τις εντάσεις γιατί θα δημιουργήσετε αντιπάλους.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είστε επιφορτισμένοι να δημιουργήσετε μια καλύτερη κατάσταση με τους γύρω σας γιατί έχετε συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικές είναι οι κοινωνικές σχέσεις αυτή την περίοδο στην ζωή σας. Μερικοί βέβαια από εσάς αδρανείτε γιατί νιώθετε ευάλωτοι και αδύναμοι η πιθανόν να νιώθετε ασθενείς η να θέλετε να ασχοληθείτε με άτομα η με καταστάσεις που είναι εκτός παιχνιδιού. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε άμεσα είναι να ξεκαθαρίσετε τα μπερδεμένα συναισθήματά σας για ένα Λιοντάρι γιατί υπάρχουν σκαμπανεβάσματα τα οποία δεν σας βοηθούνε να πάρετε αποφάσεις. Με τον Δίδυμο έχουν περισσότερο σταθεροποιηθεί προς το παρόν τα πράγματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved