Η Νένα Χρονοπούλου βρήκε τον αδελφό της!

Είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια της μοίρας που δημιουργούν αίσθηση.

Η Νένα Χρονοπούλου βρήκε τον αδελφό της!

Ύστερα από πολλά χρόνια σιωπής ο τραγουδιστής Στάθης Ξένος αποκάλυψε στην Νένα Χρονοπούλου το μυστικό που φύλαγε στην ψυχή του. Η Νένα και ο Στάθης είναι ετεροθαλή αδέλφια, κάτι που πιστοποιήθηκε ύστερα από την εξέταση του DNA τους!

Ο Στάθης Ξένος είναι Λέων με Σελήνη στον Καρκίνο, δηλαδή αξιοπρεπής, ευαίσθητος και προστατευτικός, κάτι που φάνηκε και σε σχέση με τη χρονική στιγμή που επέλεξε να αποκαλύψει στην αδελφή του την πραγματικότητα. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν ήθελε να της δημιουργήσει προβλήματα κι έτσι είναι. Με μια σύνοδο Ερμή-Κρόνου στην Παρθένο είναι πολύ προσεκτικός στους χειρισμούς του, από την άλλη πλευρά όμως φαίνεται πως ο διελαύνων Κρόνος (σε τετράγωνο με τον Ήλιο του) ήταν κι εκείνος που τον πίεσε να αποκαλύψει αυτήν την κρίσιμη λεπτομέρεια.

Όσο για την Παρθένο Νένα Χρονοπούλου, ο Ουρανός είναι ο βασικός υπαίτιος του θετικού σοκ που υπέστη, αφού αυτήν την περίοδο, ο πλανήτης των εκπλήξεων σχηματίζει μια αντίθεση με τον γενέθλιο Ερμή της στην 5η μοίρα του Ζυγού. Μακάρι να έχει πάντα τέτοιες ευχάριστες εκπλήξεις!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved