Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 23/1

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία, όταν γίνονται πράξη.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 23/1

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

aries

Νιώθετε καλά από μια απόφασή σας και αυτό σας βγάζει από τις ενοχές και τα διλλήματα. Σίγουρα είναι μια περίοδος που ότι απόφαση και αν θα πάρετε θα είναι για καλό σας αφού εσείς έχετε το πάνω χέρι. Επαγγελματικά θα πάρετε μια ικανοποίηση η οποία θα είναι καλή και για την μελλοντική σας εξέλιξη. Είναι αναγκαίο να λειτουργήσετε και για το καλό της ομάδας ή γενικά να μην είστε τόσο συγκεντρωτικοί. Αυτό θα σας φέρει ένα άνοιγμα και θα προχωρήσετε παρακάτω ακόμα και υποθέσεις που είχαν κολλήσει. Βαθιά μέσα σας είσαστε κάπως αυστηροί με μια σχέση γιατί επιθυμείτε την δικαίωση και την ισότητα και βλέπετε ότι δεν έχει γίνει από ένα συγκεκριμένο άτομο κυρίως από Ζυγό.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ενώ προσπαθείτε να επιβιώσετε γιατί οι εξωτερικές συνθήκες σας κάνουν και νιώθετε εκνευρισμό μέσα στο σκοτάδι έχετε και το φώς από γύρω σας γιατί έχετε την ικανότητα και κρατάτε σε καλό επίπεδο τις αποστάσεις και την ποιότητα των σχέσεων. Μια ομάδα ατόμων ή ένα φίλος μπορεί να έρθει πιο κοντά σας αλλά να σας δημιουργήσει ένταση ή στρες κυρίως αν είναι Υδροχόος. Πάντως είναι σημαντικό να αποδεχτείτε ιδέες που μπορεί να είναι πιο προχωρημένες από αυτές που μέχρι τώρα ασπαζόσαστε. Τα οικονομικά σας και οι συναλλαγές σας χρειάζονται ευελιξία ή διπλωματία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων και νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε τα πάντα για να κερδίσετε τον χρόνο που χάσατε από εδώ και από εκεί. Σπαταλώντας τον σε θέματα που τελικά δεν ήταν το ζητούμενό σας. Η παρέμβαση ενός Σκορπιού μπορεί να σας δημιουργεί άγχος αλλά αν ανταποκριθείτε κατά την βούλησή του μπορεί να σας κάνει και καλό. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια επιτυχή συνάντηση που αφορά χρήματα η επαγγελματική συνεργασία. Πάντως οι ημέρες προσφέρονται για καλυτέρευση της καριέρας σας και των οικονομικών σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Γενικά νοιώθετε περίεργα αφού αναγκαστικά χρειάζεται να συντονιστείτε περισσότερο με έναν Υδροχόο ή με φίλους η με ομάδες και να σταματήσετε να γκρινιάζετε. Θα χρειαστεί να είστε αισιόδοξοι και ανοικτοί σε καινούργια πράγματα. Μπορεί να κλειστείτε για λίγο μέσα και να νιώθετε κούραση ή εξάντληση. Καλό είναι αν καπνίζετε να κάνετε μια αποτοξίνωση έστω και για λίγο. Βρείτε μεθόδους εναλλακτικές που θα σας δώσουν την ευκαιρία να σταματήσετε τις κακές συνήθειες. Είναι η εποχή που χρειάζεται να είστε πιο ξεκούραστοι και να προσέχετε γενικά την ενέργειά σας και τον εαυτό σας.


ΛΕΩΝ

leo

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια επιτυχή πρόταση για συνεργασία η θα καταφέρετε κάτι που εδώ και πολύ καιρό σας απασχολούσε. Σίγουρα με την βοήθεια και άλλων θα το πετύχετε αλλά τουλάχιστον θα αντιληφθείτε πιο εύκολα ότι και οι συνεργασίες είναι πολύτιμες. Ένας Δίδυμος, Τοξότης ή Υδροχόος θα είναι αυτοί που θα σας στηρίξουν σε πράγματα που έχετε ήδη ξεκινήσει. Ο Σκορπιός και κυρίως αν είναι ηλικιωμένο πρόσωπο μπορεί να έχει ανασφάλειες και εσείς να χρειαστεί να το στηρίξετε παραπάνω. Στο πίσω μέρος του μυαλού σας έχετε απωθήσει μια σχέση που σας προβληματίζει. Κυρίως με έναν Αιγόκερω ή Σκορπιό. Όταν θα είστε έτοιμοι καλό είναι να την αντιμετωπίσετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Κάνετε συνέχεια επαφές και είσαστε σε επικοινωνιακή διάθεση. Μπορεί να σας κουράζει αλλά προσπαθείτε να γίνετε πιο ανοικτοί και όσοι ασχολείστε με διδασκαλίες ή είστε οι ίδιοι φοιτητές ή γενικά παίρνετε μια νέα γνώση για βελτίωση της ήδη υπάρχουσας κατάστασης θα νιώσετε ότι είστε στον σωστό δρόμο. Η βοήθεια από Δίδυμο ή Τοξότη θα είναι πολύτιμη αρκεί να μην τους κρίνετε αυστηρά. Η καθημερινότητάς σας ζητάει και λίγο αλλαγή γιατί μπορεί να βαρεθείτε το να κάνετε συνέχεια τα ίδια πράγματα και η ζωή θέλει και λίγο τρέλα για να έχει αλάτι.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


ΖΥΓΟΣ

libra

Είστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο βήμα και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο όπου θα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τις ιδέες σας ενώ οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δράσετε άμεσα. Μπορεί να ενταχθείτε είτε επαγγελματικά μέσα σε μια ομάδα είτε να συμφιλιωθείτε με πράγματα και καταστάσεις που παλιά σας πίεζαν και δεν μπορούσατε να το αντιμετωπίσετε. Οικονομική εύνοια είτε μέσα από μια δουλειά που μπορεί να προκύψει από το εξωτερικό είτε υπό μορφή βοηθείας σε θέματα σπουδών και επικοινωνίας. Πάντως γίνονται καλά πράγματα για σας τουλάχιστον για σήμερα. Ο Δίδυμος και ο Υδροχόος σας βοηθούν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αναλύετε τα πάντα και βγάζετε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο το οποίο μερικές φορές το εξαφανίζετε από φόβο μην αποκαλύψετε πράγματα για τον εαυτό σας ή για τους άλλους. Η παρέμβαση από ένα Δίδυμο είναι τελικά καταλυτική για την δική σας ψυχική κατάσταση. Γιατί με έναν τρόπο που θα είναι ανώδυνος θα διαπραγματευτείτε πράγματα ακόμα και δύσκολα τα οποία αφορούν χρήματα και συνεργασίες που όμως δεν σας ήταν εύκολο να ανοίξετε τα χαρτιά σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να περνάτε μια ένταση και να νιώθετε ανταγωνιστικοί η να έχετε νεύρα κυρίως με Υδροχόο ή Λιοντάρι.


ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Κάνετε πολλές επαφές που σας βοηθάνε να ανοιχτείτε και να φέρετε τα πράγματα με το μέρος σας. Κυρίως αν συνεργάζεστε με Δίδυμο ή Υδροχόο. Ένα ταξίδι που μπορεί να κάνετε θα σας δώσει την απαραίτητη δύναμη για να συνεργαστείτε με άτομα που είναι μέσα σε ομάδα. Ο Υδροχόος θα σας υποστηρίξει και μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια συγκεκριμένη γνώση. Ασχολείστε με τα οικονομικά σας που μπορεί να έχετε κάποια δυσκολία ή εμπόδια από μια παλιά κατάσταση αλλά με την επιμονή σας θα το λύσετε και θα βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Το θέμα ενός σπιτιού θα λυθεί εύκολα και πολύ ξαφνικά και αυτό θα σας απελευθερώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Κάνετε πολλές κινήσεις και έχετε γίνει πιο επικοινωνιακοί αφού θα μοιραστείτε μαζί με άλλα άτομα τα θέματά σας. Η βοήθεια ενός Διδύμου μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα είναι πολύ σημαντική γιατί θα σας δώσει στοιχεία που είναι αναγκαία και τα οποία μερικές φορές ίσως ασυνείδητα δεν θέλατε να πάρετε. Τώρα όμως κρίνετε ότι είναι απαραίτητα γιατί μπορεί να ξυπνήσετε από έναν λήθαργο και αυτό θα σας κάνει καλό. Η συμβουλή ενός Σκορπιού πάντα είναι απαραίτητη στην ζωή σας και κυρίως αν πρόκειται για θέματα καριέρας. Ακολουθήστε τον γιατί έχει σοφία και πείρα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αναθεωρείτε την απόλυτη στάση σας και διαπιστώνετε ότι όταν ελίσσεστε όλα είναι πολύ διαφορετικά. Για αυτό οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε μια πολύ επιτυχημένη κίνηση η οποία θα σας βγάλει από μεγάλα αδιέξοδα. Μην αφήνετε να σας επηρεάσουν άτομα που είναι δίπλα σας και έχουν εμμονές. Είναι πολύ σημαντικό πάντως να αναγνωρίζετε την αξία σας και να είστε σίγουροι για τον εαυτόν σας. Ένας Καρκίνος που είναι μέσα στον εργασιακό σας χώρο σας ενδιαφέρει αλλά υπάρχουν αποστάσεις που θα νιώθετε ότι μπαίνουν από εξωτερικές συνθήκες. Με τον Δίδυμο έχετε μια καλύτερη επικοινωνία και θα έρθετε πιο κοντά.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είστε επιφορτισμένοι με πολλά πράγματα για αυτό μπορεί να νιώσετε ότι μοιράζεστε σε χίλια κομμάτια. Αυτό από την μια σας βγάζει από τον λήθαργό σας και την αδράνεια αλλά από την άλλη ενεργοποιήστε υπερβολικά. Για αυτό να φροντίσετε να μην μείνετε μόνο σε λόγια αλλά να κάνετε και πράξεις. Η υπόθεση με τον Δίδυμο που σας απασχολεί σίγουρα θα μπει σε ένα πλαίσιο και μπορεί να αντιληφθείτε με πιο τρόπο θα είσαστε κοντά του. Πάντως υπάρχουν άτομα δίπλα σας που θέλουν να σας βοηθήσουν και σας δώσουν ένα χέρι βοηθείας. Το Λιοντάρι με κάποιο τρόπο είναι ενεργό δίπλα σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved