Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 22/1

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία, όταν γίνονται πράξη.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 22/1

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

aries

Σήμερα είναι μια ημέρα που θα τα καταφέρετε πάρα πολύ σε οτιδήποτε αναλάβετε. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Ένα ταξίδι θα σας φέρει μια πολύ καλή συνεργασία και θα δείτε και με αυτόν τον τρόπο και την δύναμη που έχετε στο γύρω περιβάλλον σας. Επειδή είστε γενικά πιο ανοικτοί αλλά και περισσότερο ευγενικοί και επικοινωνιακοί θα μπορέσετε να κάνετε μια συζήτηση με το άτομο ή με μια ομάδα που σας ενδιαφέρει χωρίς να υπάρχουν συγκρούσεις και προβλήματα. Εξακολουθείτε όμως να κρατάτε τους τύπους μέσα στην οικογένεια και να είστε κάπως αυστηροί με ένα άτομο που σας έχει πληγώσει συναισθηματικά. Η πρωτοτυπία γενικά σας ευνοεί αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Τα οικονομικά σας είναι το κυρίαρχο θέμα σας για σήμερα. Όχι ότι δεν ασχολείστε άλλες ημέρες απλά σήμερα θα είστε πιο σίγουροι και περισσότερο ευέλικτοι και διπλωμάτες σε συναλλαγές σας. Γενικά είναι μια περίοδος που ζορίζεστε γιατί όλο καινούργια θέματα βγαίνουν στην επιφάνεια που μέσα από αυτά εσείς χρειάζεται να ανανεωθείτε σε ιδέες και συμπεριφορές και αυτό σας ενοχλεί. Πάντως έχετε μια εύνοια στο ερωτικό κομμάτι και κυρίως από έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω. Η επαφή με τον Τοξότη θα σας κάνει καλό αφού σας δίνει πληροφορίες που τις χρειάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είναι μια πολύ καλή ημέρα σήμερα για σας. Θα το καταλάβετε γιατί θα νιώσετε δυνατοί και κοντά στον εαυτό σας. Με αυτά που θα πείτε και θα κάνετε θα εκφράσετε με όσο τον δυνατόν καλύτερο τρόπο αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας και θέλετε να τα κάνετε πραγματικότητα. Επειδή συνήθως είστε πολύ θεωρητικοί, όταν σας παρουσιάζονται ευκαιρίες όπως τώρα να κάνετε πράξεις τις ιδέες σας δεν πρέπει να χάνετε καθόλου χρόνο. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε και προσωπική εύνοια αλλά και οικονομική και το βασικό είναι ότι θα νιώσετε αισιοδοξία για το μέλλον και για τους ανθρώπους. Ένα νομικό θέμα θα έχει αίσιο τέλος για σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είναι αναγκαίο να δείτε την ζωή σας μέσα από άλλο πρίσμα. Αν θα το καταφέρετε θα δείτε να αλλάζουν γύρω σας πολλά πράγματα. Σίγουρα όμως θα πρέπει να αποχωριστείτε το υπερβολικό σας συναίσθημα και να αντλήσετε δύναμη από πράγματα που μέχρι τώρα δεν τα λαμβάνετε υπόψη. Είναι αναγκαίο να γνωρίσετε τον εαυτό σας πως λειτουργείτε μέσα στην ομάδα και τι στάση έχετε απέναντι σε μοντέρνες ή πρωτοποριακές ιδέες που αφορούν τον τρόπο διαχείρισης συναισθηματικών προβλημάτων. Η φιλικότητα και η ομάδα θα παίξει ρόλο μεγαλύτερο από ότι άλλες φορές. Το ότι θέλετε για λίγο να αποσυρθείτε μπορεί να σας κάνει και καλό γιατί μερικές φορές κουράζεστε υπερβολικά.


ΛΕΩΝ

leo

Είστε στο επίκεντρο φίλων και γνωστών και αυτό σας δίνει χαρά και άνεση στην επικοινωνία. Έχετε πάντως την στήριξη από άτομα που σας πιστεύουν και αυτό είναι πολύ καλό για σας γιατί μπορεί να κερδίσετε μια δουλειά και μια σοβαρή συνεργασία. Γενικά αυτό το διάστημα νιώθετε ότι μερικές φορές δίνετε μεγαλύτερη σημασία στην κρίση των άλλων από ότι στην δική σας και αυτό σας ενοχλεί. Σήμερα θα διαπιστώσετε και τα καλά αυτής της κίνησής σας αφού θα βιώσετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα λόγω της κοινής προσπάθειας σας. Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο που είναι μέσα στον εργασιακό σας χώρο και μπορεί με τις μεθόδους του να σας προχωράει πολύ μπροστά. Γενικά η σκέψη σας χρειάζεται ανανέωση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ανοίγεστε πιο εύκολα σε κάποια άτομα που είναι κοντά σας και προσπαθείτε από κοινού να επικοινωνήσετε. Όσοι ασχολείστε με διδασκαλία ή θέματα εμπορίου θα ανοιχτείτε περισσότερο και θα έχετε την ευκολία να δουλέψετε σε πιο γρήγορους και εντατικούς ρυθμούς. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο απαιτείται εκ των συνθηκών περισσότερη ομαδική συνεργασία και ένα πνεύμα φιλικότητας. Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο που σας στηρίζει παρόλο που μερικές φορές δυσκολεύεστε μαζί του. Σήμερα είναι αναγκαίο να βάλετε στο μυαλό σας ότι η διατροφή σας χρειάζεται αλλαγή και καλυτέρευση.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


ΖΥΓΟΣ

libra

Θα αρχίσετε να νιώθετε καλά γιατί θα μπορείτε να πείτε αυτά που σας ενοχλούν πιο εύκολα και από την άλλη θα αντιμετωπίσετε θέματα νομικά και οικονομικά που σας απασχολούν. Σίγουρα θα υπάρχει εύνοια στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο και μπορεί να κλείσετε μια καλή δουλειά η συνεργασία από την οποία θα κερδίσετε και χρήματα. Επίσης οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα είστε περισσότερο δραστήριοι και δυναμικοί και κυρίως θα έχετε μεγαλύτερη ερωτική και δημιουργική τάση σε όλα τα πράγματα που ασχολείστε και κάνετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ανοίγεστε γενικά και αυτό σας βοηθάει να έρθετε πιο κοντά με άτομα που συνεργάζεστε στενά. Από την άλλη η βοήθεια από έναν Δίδυμο ή η αλλαγή στην συμπεριφορά του θα σας ανοίξει και εσάς ένα μεγαλύτερο περιθώριο επικοινωνίας. Γενικά είναι η εποχή που αλλάζετε και γίνεστε περισσότερο ανοικτοί προς όλους και όλα. Η γνώση σας βοηθάει να δείτε ξεκολλήσετε από κάποιες πεποιθήσεις παλιές και αναχρονιστικές και να γίνετε πιο ευέλικτοι και ανοικτοί. Μερικοί από εσάς μπορεί να πάρετε απόφαση να μεταφέρετε ένα κομμάτι της δουλειάς σας μέσα στον χώρο του σπιτιού σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ανοίγεστε και με άλλα άτομα και αυτό σας βοηθάει να κάνετε καλύτερες συνεργασίες και επαφές. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία ακόμα και να κερδίσετε χρήματα από μια πολύ πρωτότυπη ή ομαδική δουλειά. Μια ξαφνική απόφαση για μετακόμιση θα σας ενθουσιάσει . Μην αφήνετε όμως πίσω σας αδιευκρίνιστες συμπεριφορές γιατί θα χρειαστεί να είστε πιο ξεκάθαροι και σίγουροι για τα επόμενά σας βήματα. Ένα ταξίδι ή μια νέα γνώση θα σας κάνει καλό αφού θα σας ενεργοποιήσει θετικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Θα είστε πιο αυτόνομοι και γενικά θα πάρετε τα ηνία κάποιων υποθέσεων και κυρίως στον οικονομικό σας τομέα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συνεχίζει να δίνει την εύνοια και την γιατρειά κυρίως στους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Μια ξαφνική πληροφορία που χρειάζεται να μάθετε για να συμπληρωθεί το πάζλ ενός θέματος που σας απασχολεί μπορεί να σας στεναχωρήσει αλλά είναι αναγκαίο να μάθετε την αλήθεια. Η επιστροφή ενός Διδύμου είτε μέσω επικοινωνίας είτε μέσω προσωπικής επαφής θα σας δώσει την δυνατότητα να πείτε αυτά που σας βαραίνουν εδώ και καιρό.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Μια πολύ καλή ημέρα για σας αφού θα κλείσετε πιο εύκολα κάποιες υποθέσεις που σας απασχολούν και θα σας δοθεί η δυνατότητα να κερδίσετε κάποια πράγματα τα οποία τα περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Η υπόθεση ενός ακινήτου θα λήξει πολύ θετικά για σας. Το κέρδος από μια δουλειά θα είναι γρήγορο και εύκολο. Η σχέση με έναν Καρκίνο που σας ενδιαφέρει άμεσα μπορεί να μπει για λίγο στο περιθώριο ή εκ των πραγμάτων να μην υπάρχει εύκολο σημείο πρόσβασης. Η σχέση με ένα Λιοντάρι μπορεί να περνάει τριγμούς και δυσκολίες αλλά τουλάχιστον για σήμερα θα πείτε πράγματα που θα σας βοηθήσουν στην αμοιβαία κατανόηση.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είστε πιο ανοικτοί και εύκολοι στην επικοινωνία. Επειδή θα έχετε διάθεση να μιλήσετε παραπάνω από το κανονικό μπορεί να εκτεθείτε με αυτά που θα πείτε. Θα γίνετε πιο ανοικτοί στις επαφές και θα ανοίξετε το σπίτι σας με μεγαλύτερη χαρά σε φίλους και συγγενείς. Η θετική ώθηση που παίρνετε από έναν Αιγόκερω στα επαγγελματικά σας θέματα σας βοηθάει να κάνετε πιο γρήγορες κινήσεις. Γενικά έχετε στήριξη από την οικογένεια ή ακόμα και έναν Αιγόκερω. Ένα Λιοντάρι μπορεί να σας απασχολεί και με κάποιο τρόπο θα προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή μαζί του. Ο Δίδυμος είναι πιο κοντά σας αλλά χρειάζεται να είστε ξεκάθαροι και οι δύο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved