Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Τι επιφυλάσσουν για σας τα άστρα από τις 18/1 έως και τις 20/1;

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;
versace_728x90_new

ΚΡΙΟΣ

aries

Αφού κάνετε το ξέσπασμά σας τουλάχιστον για σήμερα, από αύριο θα ηρεμήσουν τα πνεύματα και η μεγάλη πίεση θα σταματήσει σιγά σιγά. Αρκεί εσείς να είστε πιο προσγειωμένοι και ήρεμοι. Ο Σκορπιός έχει απαιτήσεις από εσάς τις οποίες θα προσπαθήσετε να τις ικανοποιήσετε όλες γιατί σας ενδιαφέρει έντονα και δεν θέλετε να απομακρυνθείτε από αυτόν. Από το Σαββατοκύριακο και μετά θα αρχίσετε να βλέπετε και πάλι φως στον ορίζοντα και κάποιες πληροφορίες από φίλους σας ή από άτομα που εμπιστεύεστε θα σας βοηθήσουν να βάλετε κάποια πράγματα στην θέση τους. Είναι πάντως εντυπωσιακό ότι εσείς οι ίδιοι μερικές φορές χαλάτε τα πράγματα με τις κυκλοθυμικές σας διαθέσεις. Για αυτό προσπαθήστε τώρα να γίνετε τουλάχιστον πιο σταθεροί και τυπικοί σε κάποια πράγματα που εσάς σας κουράζουν αλλά είναι αναγκαία. Καλό είναι ,αν έχετε χρόνο να πετάξετε πράγματα και να ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας πλάνα γιατί αυτό θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Γενικά νιώθετε ότι ξεφορτώνεστε από πάνω σας πράγματα τα οποία σας είχαν βαρύνει αλλά δεν είχατε και το θάρρος να τα πείτε. Για αυτό να είστε έτοιμοι να αναλάβετε και πάλι τις δυνάμεις σας αλλά και να είστε πιο κοντά στα θέλω σας και στις επιθυμίες σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί ναι μεν από το Σάββατο να είστε πιο δυνατοί και σίγουροι αλλά θα υπάρξουν καταστάσεις που ίσως να είναι πολύ αιφνίδιες για σας οι οποίες θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας και εδώ χρειάζεται να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και όσο μπορείτε να γίνετε πιο ευέλικτοι και διπλωμάτες. Με το να πάτε κόντρα δεν θα σας κάνει καθόλου καλό. Η εξυπνάδα σας εδώ θα είναι να συμφωνήσετε σε κάποια πράγματα και συγχρόνως να κάνετε προσπάθειες να δείτε και την υπόθεση από άλλη οπτική γωνία. Όσοι σχετίζεστε με Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο μπορεί να κοντραριστείτε ακόμα και για ασήμαντα θέματα. Το παρελθόν χρειάζεται να μείνει εκεί που είναι και αν τελικά δεν μπορείτε να το αποφύγετε να το διαχειριστείτε με αλλαγμένη διάθεση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Καλά κρατεί ο αγώνα σας. Προσπαθείτε να επιπλεύσετε και να βγείτε στην στεριά και παρόλο που έχετε κάνει μεγάλο αγώνα να επιβληθείτε σε καταστάσεις που είναι πέρα από εσάς και άλλοι τα έχετε καταφέρει ενώ άλλοι όχι. Κάνοντας τον απολογισμό της εβδομάδας μπορεί να νιώσετε ότι κυρίως σε κάποια θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας ή τον συναισθηματικό σας κομμάτι να είστε ανεπαρκείς ή πληγωμένοι και ίσως ένας Αιγόκερως να έχει βάλει το χεράκι του. Η επιστροφή ενός Σκορπιού στην ζωή σας δεν είναι σίγουρο τελικά τι ακριβώς θα σας φέρει και πάλι. Για αυτό μελετήστε το καλά πριν πληγωθείτε και πάλι. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να έρθετε πιο κοντά και από εκεί να βγουν συμπεράσματα που να μην σας αρέσουν. Ίσως να θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι για να αποφασίσετε. Πάντως αν σας βγει κούραση προσπαθήστε να ξεκουραστείτε για να είστε έτοιμοι για την εβδομάδα που έρχεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Σήμερα είναι η ημέρα που θα ξεσπάσετε γιατί είτε θα μάθετε ξαφνικές αλήθειες είτε εσείς από μέσα σας θα πάρετε αποφάσεις που αφορούν την δουλειά σας αλλά και το κοινωνικό σας στάτους. Η αρχηγική τάση που έχετε μπορεί να διοχετευτεί με άτσαλο τρόπο και ίσως συγκρουστείτε με άτομα που σας μπαίνουν εμπόδιο. Από το Σάββατο και μετά θα γαληνέψετε μέσα σας οπότε θα αλλάξουν και οι έντονοι ρυθμοί. Η λογική αλλά και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης θα βγουν στην επιφάνεια και θα έχετε μια πολύ καλή επαφή με ένα συγγενικό σας πρόσωπο ή ένα φίλο που παίζει τον ρόλο της οικογένειας σας. Ο Τοξότης μπορεί να σας επηρεάσει με τις προχωρημένες ιδέες του και ίσως να βρείτε ένα παραπάνω σημείο αναφοράς. Η δουλειά σας συνεχίζει να σας προβληματίζει γιατί υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά τελικά αν κάνετε υπομονή όλα θα γυρίσουν υπέρ σας.

ΛΕΩΝ

leo

Είστε έτοιμοι να διαλύσετε καταστάσεις που δεν σας κάνουν γιατί έχετε ανάγκη η αλήθεια να βγαίνει στην επιφάνεια. Σίγουρα θα έχετε υψηλού επιπέδου έμπνευση. Αυτό βέβαια χρειάζεται να το καλλιεργήσετε για να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα. Αλλά όσο πιο πολύ πλησιάζετε την καρδιά σας και την κρατάτε καθαρή από θυμό, πίκρα και οργή τόσο πιο εύκολα θα έχετε την άνωθεν καθοδήγηση. Ένα νομικό θέμα θα λήξει με επιτυχία γιατί θα μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Από το Σάββατο και μετά οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο σίγουρα από κάποιες υποθέσεις θα στριμωχθείτε αρκετά γιατί νομίζετε ότι δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα και θα νιώσετε εγκλωβισμό. Χρειάζεται να γίνετε πιο ευέλικτοι στον τρόπο που σκέφτεστε και να συμπεριφερθείτε πιο πρακτικά και ανάλαφρα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ηρεμείτε πλέον παρόλο που έχετε λάμψεις εκκεντρικότητας και αναρχίας. Η ελευθερία για σας πλέον θεωρείται πολύτιμο αγαθό και αλλάζετε πολλά από τα αρνητικά δεδομένα σας. Η σχέση με έναν Κριό είναι πολύ έντονη και ίσως να πείτε πράγματα που ούτε καν τα περιμένατε. Καλό είναι να αφήνετε και τον εαυτό σας που και που ελεύθερο. Το κυριότερο να μην κρίνετε τους άλλους αλλά να τους αποδέχεστε, οπότε με αυτόν τον τρόπο δεν θα είστε τόσο μόνοι και απόμακροι. Το Σαββατοκύριακο θα νιώσετε ότι γίνονται τα πράγματα όπως θέλετε και θα γεμίσετε με αυτοπεποίθηση αλλά και σιγουριά ότι αυτό που κάνετε είναι το καλύτερο για σας. Για αυτό μπορεί να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε. Σπουδές και επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται και μπορεί να συναντήσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν ή θα σας δώσουν μια σωστή πληροφορία πάνω στο θέμα που δουλεύετε. Η επαφή με έναν Αιγόκερω θα είναι πολύ καλή και θα νιώσετε μαζί του ασφάλεια και ηρεμία. Ο Τοξότης συνεχίζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο να σας επηρεάζει και να σας αλλάζει την οπτική σας γωνία. Τα οικονομικά σας πάντως θα βελτιωθούν.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

libra

Παρόλο που μπορεί να είστε σε ένταση και σε μια φάση μεγάλου ξεκαθαρίσματος και ίσως μερικοί να νιώθετε δυνατοί αλλά και άβολα συγχρόνως μέσα σας έχει γεννηθεί μια ελπίδα ότι θα τα καταφέρετε και αυτό σας ενεργοποιεί περισσότερο. Ο Κριός έχει παίξει σπουδαίο ρόλο είτε σαν συνεργάτης είτε σαν άτομο που σας επηρεάζει πολύ έντονα. Από το Σάββατο σε πολλά θέματα που σας στεναχωρούσαν θα επικρατήσει η λογική και θα αρχίσετε να βρίσκετε άκρη και με κάποια θέματα του σπιτιού σας ή οικογενειακά και ακόμα και ερωτικά. Η υπόθεση με έναν Καρκίνο ή έναν Αιγόκερω σας έχει βαρύνει αρκετά και τώρα προσπαθείτε να βρείτε τον δρόμο σας και πάλι. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα κάνετε μια καλή σκέψη η συμφωνία η οποία θα σας φέρει χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Είστε επιφορτισμένοι με πολλά πράγματα και αυτό σας φέρνει ένα είδους εκνευρισμού. Χρειάζεται όμως να είστε περισσότερο διαλλακτικοί και διπλωμάτες. Κυρίως από το Σάββατο και μετά όπου εκεί οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα νιώσετε ότι μπορεί να υπάρχει αδυναμία από το περιβάλλον σας να σας καταλάβουν ή θα υπάρξουν και πάλι κάποιες δυσκολίες του παρελθόντος που σας ζορίζουν και η επικοινωνία σας μπορεί να περιοριστεί. Ευτυχώς έχετε υποστήριξη από δικά σας άτομα και αυτό σας κάνει καλό. Η ερωτική ιστορία σας με έναν Κριό θα είναι πολύ έντονη. Από την άλλη ο Ταύρος μπορεί να νιώσετε ότι δεν σας προχωράει και πολύ και να χρειαστείτε αλλαγές αλλά γενικά έχετε μια ερωτική ταυτότητα και ένα σημείο αναφοράς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είναι μια περίεργη περίοδος για σας. Από την μια υπάρχει μια σταθερή κατάσταση που βέβαια αγωνίζεστε αρκετά για να την φέρετε εκεί που πρέπει και από την άλλη προσπαθείτε να κάνετε ένα άλμα με τα οικονομικά σας γιατί πολύ βαθιά μέσα σας θέλετε να αλλάξετε ακόμα και στάτους. Ίσως να είστε επηρεασμένοι από άλλα άτομα τα οποία αυτή την στιγμή δείχνουν να σας πιστεύουν και να σας στηρίζουν. Χρειάζεστε όμως να μην χάσετε τον εαυτό σας και να είστε δυνατοί αλλά και σίγουροι για αυτό που θα κάνετε. Ένα ξεκαθάρισμα που θα κάνετε κυρίως σε θέματα ενός ακινήτου θα σας δώσει την αφορμή να ξεφύγετε από μια κατάσταση η οποία σας ζορίζει αρκετά αλλά και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Ο Κριός σας βοηθάει όσο μπορεί. Από την άλλη από το Σάββατο και μετά θα νιώσετε πίεση σε θέματα των οικονομικών αλλά και συγχρόνως θα έχετε την στήριξη αλλά και την θετική ανταπόκριση από κάποιες δουλειές που θέλετε να κάνετε. Πάντως θα τα καταφέρετε τελικά γιατί επιβιώνετε παντός καιρού. Καλό είναι να κρατήσετε τις αποστάσεις από Ταύρο και Λιοντάρι κυρίως το Σαββατοκύριακο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Μπορεί να είστε στην περίοδο των ξεκαθαρισμάτων και αυτό να σας έχει ενοχλήσει αρκετά αλλά συγχρόνως αν ξεπεράσετε το πρώτο σοκ, να διαπιστώσετε ότι επιστρέφει η δύναμή σας πανηγυρικά. Σίγουρα αν μιλήσετε θα ξελαφρώσετε και κυρίως με έναν Κριό ή με Ζυγό γιατί θα τα πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Αλλά να θυμάστε ότι δεν θα αργήσει να έρθει η δικαίωση, αφού θα στεφτείτε από επιτυχία και θα έχετε μια προσέγγιση του θέματος που σας ενδιαφέρει από το Σάββατο και μετά, κυρίως με Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό και Ιχθύ. Καλό είναι βέβαια να μην υπερβάλετε και να αντλήσετε από μέσα σας δυνάμεις οι οποίες θα σας βάλουν σε ένα άλλο δρόμο πιο προσωπικό για σας και περισσότερο δημιουργικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχετε πάρει φόρα και με τον Άρη στο ζώδιο σας κανένας δεν μπορεί να σας βγει μπροστά αφού εσείς όταν μπαίνετε στην δράση είστε πάρα πολύ δυνατοί. Ο Ερμής που μπαίνει στο ζώδιό σας από το Σάββατο κι αυτός θα σας ενισχύσει θετικά. Τουλάχιστον σήμερα θα κάνετε κάποια καλά βήματα και το πεδίο μπροστά σας θα ξεκαθαρίσει οπότε θα ξέρετε ακριβώς τι θα πρέπει να κάνετε. Κάποιες σκέψεις σας που τις κρατούσατε κρυμμένες για να μην αποκαλυφτείτε κυρίως σε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν άμεσα από το Σαββατοκύριακο και μετά θα τα πείτε όλα γιατί θα σκεφτείτε ότι χρειάζεται να λέγεται η αλήθεια όσο και να σοκάρει τον άλλον. Οι ιδέες σας θα γίνουν περισσότερο δημιουργικές αλλά και με μεγαλύτερη ελευθερία. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο παρόλο που θέλετε να είστε πρωτοπόροι μπορεί να κολλήσετε σε θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν και να διαπιστώσετε και πάλι εμπόδια και προβλήματα. Ίσως να χρειαστεί να είστε πιο συνεργάσιμοι και λιγότερο απόλυτοι. Ένα θέμα οικονομικό θα σας απασχολήσει αρκετά και κυρίως αν αφορά ένα ακίνητο ή ένα ηλικιωμένο πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Νιώθετε μια ελευθερία γιατί έχετε αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες και αυτό σας κάνει καλό. Κυρίως μπορεί να τα πείτε έξω από τα δόντια με έναν Ζυγό και αυτό να σας κάνει καλό. Από το Σάββατο και μετά θα έχετε μια μεγαλύτερη ισορροπία αλλά και καλύτερη διάθεση οπότε θα κερδίσετε και κάτι πολύ εύκολα. Γενικά θα ευνοηθείτε από άτομα και καταστάσεις και αυτό θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη χαρά και ισορροπία. Επειδή θα είστε πιο ανοικτοί σε όλα μπορεί να κάνετε και μια καινούργια γνωριμία με Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω. Με τον Δίδυμο υπάρχει ενδιαφέρον αλλά και πολύ μπέρδεμα για αυτό αν σας ενδιαφέρει τουλάχιστον εσείς φροντίστε όσο μπορείτε να είστε ανοικτοί μαζί του αλλά και επικοινωνιακοί γιατί η μεταξύ σας σχέση μπορεί να έχει μπλοκάρισμα σε αυτό το θέμα και όλα να μένουν κρυμμένα ή ανομολόγητα.

Διαβάστε επίσης:

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Όλες τις προβλέψεις του astrology.gr είναι μαζεμένες εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved