Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 17/1

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία, όταν γίνονται πράξη.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 17/1
versace_728x90_new

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

aries

Είστε σε πολύ δραστήρια και δυναμική φάση και με την φόρα που έχετε πάρει μπορεί να διαταράξετε κάποιες ισορροπίες που ήδη έχετε φτιάξει με έναν Αιγόκερω, με μια κοινωνική ομάδα ή μια επαγγελματική συνεργασία οποία σας υποστηρίζει και εσείς επειδή μπορεί να και έχετε κουραστεί θα κάνετε ίσως και ένα μπαμ για να αποφύγετε την καταπίεση και να ξαναβρείτε και πάλι τον εαυτόν σας. Πάντως γενικά είναι η ημέρα που χρειάζεται να προσέξετε οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Από την άλλη θα έχετε μια ευκαιρία σε οικονομικό επίπεδο η οποία είχε δημιουργηθεί πριν καιρό και τώρα μπορεί να επανέρθει με καλύτερους όρους.


ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είστε σε φάση που θέλετε να απομονωθείτε χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα κάτσετε στα αυγά σας. Αντίθετα είναι αναγκαίο να επισημάνετε κάποια πράγματα τα οποία μπορεί να είναι ακραία και κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο με έναν Ζυγό. Επειδή συμβαίνουν διάφορα απρόοπτα αυτή την περίοδο στην ζωή σας και δεν μπορείτε να τα ελέγξετε σήμερα θα δείτε ότι η διάθεση και η δυναμική σας θα είναι πολύ διαφορετική από άλλες ημέρες οπότε οτιδήποτε και να δημιουργηθεί θα έχετε την ευχέρεια αλλά και την εμπιστοσύνη ακόμα και να ξεκινήσετε κάτι πολύ καινούργιο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Θέλετε να δώσετε προτεραιότητα σε πράγματα που σας δημιουργούν χαρά και δράση. Θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα κάνουν καλό σε μια φιλική σχέση που έχετε. Επίσης αν ασχοληθείτε με θέματα πρωτότυπα και πρωτοποριακά θα πετύχετε κάτι πολύ καλό. Αρκεί να μην αδρανείτε και κυρίως αν συνεργάζεστε με έναν Ιχθύ, είναι η ημέρα που θα τα βάλετε όλα κάτω και θα δείτε τελικά τι μπορεί να σας προσφέρει και τι όχι, τουλάχιστον από αυτά που σας έχει υποσχεθεί. Η σχέση με έναν Υδροχόο σας ευχαριστεί γιατί ταιριάζετε αρκετά αλλά χρειάζεται να κρατήσετε την φιλία σας πάνω από όλα για να μπορέσει να σας εμπιστευτεί.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Σήμερα είναι η ημέρα που θα πρέπει να προσέξετε, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και αν σχετίζεστε με Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε δράση που θα σας δημιουργήσει έντονη παρόρμηση αλλά και έκρηξη. Καλό είναι να μην μαλώνετε για ψύλλου πήδημα. Μπορεί να μην είστε σίγουροι για τα συναισθήματα των γύρω σας και να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αρχηγικές εμφανίσεις με στόχο να επιβληθείτε. Εκεί πάνω μπορεί να γίνουν λάθη σε συνεργασίες ή να υπερεκτιμήσετε κάποιες επαγγελματικές προτάσεις.


ΛΕΩΝ

leo

Θα σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα εφ όλης της ύλης. Επειδή μπορεί να έχετε κάποια σοβαρή προσέγγιση για μια συνεργασία καλό είναι να κρατήσετε την πυγμή σας και την δυναμικότητά σας και να μην μειώσετε καθόλου τις απαιτήσεις σας γιατί θα περάσετε αυτό που πραγματικά είστε. Μερικοί από εσάς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο σχεδόν θα χαρίσετε την ενέργειά σας και ίσως να παραχωρήσετε κάποια προσωπικά προνόμια σας με στόχο να μην βγείτε έξω από την ομάδα. Ο Σκορπιός θα σας προβληματίσει και κυρίως αν σχετίζεστε μαζί του ερωτικά ή είναι ηλικιωμένο άτομο και χρειάζεται την συνεχή φροντίδα σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες που θα σας δώσουν την χαρά την πρωτιάς για αυτό εμπιστευτείτε το καινούργιο στην ζωή σας και κυρίως αν χρειαστεί να κάνετε ένα νέο είδος συνεργασίας που θα σας βγάλει από την καθημερινότητά σας η οποία σας φαίνεται πολύ βαρετή και ανούσια. Ο Κριός σας φέρνει το μήνυμα της πρωτοπορίας. Επειδή θα θελήσετε να κάνετε ένα καθαρό ξεκίνημα και μια νέα αρχή σε όλα τα θέματα που αφορούν υποχρεώσεις προς τρίτους θα αλλάξετε τους όρους αλλά και τον τρόπο που επιθυμείτε να εισπράξετε από τους άλλους γιατί θα γίνετε πιο σαφείς και περισσότερο ακριβείς με τις ανάγκες σας και τις υποχρεώσεις σας. Οι μάσκες θα πέσουν και ενώ μπορεί να σας ενοχλεί γιατί είστε ορθολογιστές στο πίσω μέρος του μυαλού σας κρατάτε ψευδαισθήσεις που σημαίνει ότι και εσείς κτίζετε κάστρα στην άμμο κατά καιρούς και ίσως τώρα θα δείτε πιο έντονα την πραγματικότητα που σας αφορά.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


ΖΥΓΟΣ

libra

Θα πάρετε φόρα και θα κάνετε την μικρή επανάστασή σας. Κυρίως θα πάρετε τα ηνία μιας υπόθεσης την οποία την είχατε αφήσει για πολύ καιρό και είναι αναγκαίο τώρα να ξεκαθαρίσετε διάφορα πράγματα. Αν σχετίζεστε με Κριό ή Αιγόκερω θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να συγκρουστείτε και να βγουν στην επιφάνεια πράγματα που σας έχουν εδώ και καιρό δεσμεύσει. Η αυτονομία θα είναι το ζητούμενο αυτής της ημέρας και θα πρέπει να πάρετε σε κάποια θέματα σοβαρές πρωτοβουλίες. Επειδή με την αδυναμία σας μπορεί να έχετε αδικήσει ένα πρόσωπο, καλό είναι να πάρετε το κουράγιο και την δύναμη και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους ακόμα και σε κάποιους που αποφεύγετε να δυσαρεστήσετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Μια ξαφνική γνωριμία με έναν Κριό θα σας βγάλει στην επιφάνεια έναν δυναμισμό και μια δημιουργικότητα και αυτό θα σας τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Αρκεί να πάρετε απόφαση ότι θέλετε να αλλάξετε την ζωή σας και τα κακώς κείμενα με τελείως άλλη τακτική και τότε θα κάνετε κάτι καινούργιο και τελείως πρωτοποριακό. Μπορεί μερικοί από εσάς να νιώθετε εγκλωβισμό και κυρίως με θέματα που αφορούν την οικογένεια. Δεχτείτε το καινούργιο που θα σας έρθει σαν πρόκληση γιατί είναι κάτι που θα σας βγάλει από προσωπικά και επαγγελματικά αδιέξοδα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Μια καινούργια αρχή και συγκεκριμένα το να ξεκαθαρίσετε μέσα στο σπίτι σας ακόμα και πράγματα που δεν είναι χρήσιμα θα σας κάνει καλό γιατί θα ξαλαφρώσετε και θα πετάξετε από πάνω σας βάρη του παρελθόντος. Επίσης η ξαφνική μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι θα σας ενθουσιάσει, παρόλο που στην αρχή θα ζοριστείτε. Η από κοινού απόφαση με έναν Κριό θα σας ενεργοποιήσει και επειδή δεν θα φοβάστε, θα γίνετε πιο μάχιμοι και περισσότερο δυνατοί. Τα οικονομικά σας είναι αυτά που σας απασχολούν και θα πρέπει να δεσμευτείτε ότι θα είστε τυπικοί και σταθεροί σε πληρωμές γιατί μπορεί να κάνετε κάποιες παρορμητικές κινήσεις και θα πρέπει να είστε σίγουροι για το μέλλον σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είστε σε φάση αλλαγών και θα χρειαστεί να πάρετε δυναμικές αποφάσεις για να ξεκολλήσετε από τα τετριμμένα και τα κοινά. Σίγουρα ο δυναμισμός και η πιθανή έκρηξη μπορεί να μην είναι ο καλύτερος τρόπος για να σας σεβαστεί κάποιος αλλά μπορεί να τα πείτε έξω από τα δόντια και τελικά να σας υπολογίσουν αλλιώς. Η αλήθεια μερικές φορές πονάει και ίσως αυτό να γίνει στην σχέση σας με έναν Κριό αλλά είναι αναγκαίο για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Μερικές φορές με το γάντι δεν γίνεται τίποτα. Αρκεί να είστε προσεκτικοί με ποιόν θα τα βάλετε και τι θα πείτε και κυρίως αν αφορά συγγενική σας σχέση. Επίσης η οδήγησή σας να είναι προσεκτική γιατί μπορεί να είστε εκνευρισμένοι και να γίνουν λάθη.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είστε σε πολύ δυναμική φάση και μπορεί να μην υπολογίσετε κάποια πράγματα τα οποία μέχρι τώρα σας ενοχλούν. Ίσως να τα βάλετε και με τους θεσμούς της οικογένειας ή με μια κοινωνική ομάδα που μέχρι τώρα μπορεί να την αποδεχόσαστε γιατί πήγαινε με τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες. Μπορεί να αψηφήσετε την γνώμη ενός ατόμου που έχει κύρος ή παίζει σημαντικό ρόλο σε ένα επαγγελματικό σας θέμα και να αναλάβετε εσείς τα ηνία της κατάστασης γιατί μπορεί να νιώσετε ότι δεν εμπιστεύεστε κανέναν παρά μόνο την γνώμη σας. Μια κρυφή σχέση που αφορά έναν Καρκίνο μπορεί να σας απασχολήσει αλλά να είστε προσεκτικοί γιατί χρειάζεται να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες και αν δεν γίνει, μπορεί να πληγώσετε άτομα με ευαισθησίες. Μια νέα οικονομική πρωτοποριακή πρόταση αν την ακολουθήσετε πιστά θα σας φέρει χρήματα.


ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Τα λέτε έξω από τα δόντια και αυτό σας κάνει καλό. Γενικά θα είστε πιο ξεκάθαροι με τις οικονομικές σας απαιτήσεις αλλά και με τα έξοδα σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να παραμείνετε στον στόχο σας και όχι μόνο. Δηλαδή μπορεί να δημιουργήσετε και κάτι νέο με μια συνεργασία που ίσως γίνει με έναν Ζυγό. Η επαφή με έναν Δίδυμο θα είναι καλύτερη γιατί εσείς θα είστε πιο ξεκάθαροι και θα ξέρετε τι ακριβώς θέλετε από αυτή την σχέση. Η βοήθεια που θα πάρετε από έναν Αιγόκερω στο επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να κινδυνέψει να διαταραχτεί, αν εσείς είστε πολύ παρορμητικοί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved