Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 16/1

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία, όταν γίνονται πράξη.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 16/1

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

aries

Είστε παραδομένοι σε συναισθηματικούς δαιδάλους και αυτό σας μπερδεύει πάρα πολύ αλλά ευτυχώς δεν θα παραμείνει για πολύ γιατί αποκτάτε και πάλι την δική σας δύναμη και δεν θα μπερδεύεστε με συναισθηματικές αδυναμίες και εξαρτήσεις. Βέβαια όταν κρατάτε σε χαμηλούς τόνους τα πράγματα μπορείτε να έλκετε άτομα που μερικές φορές είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε μαζί τους λόγω της διαφοράς που έχετε σαν χαρακτήρες. Γενικά όμως επειδή είστε γεννημένοι αρχηγοί και πάλι θα ανασηκωθείτε και θα κάνετε νέα σχέδια και παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να φανούν κάπως ακραίες, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, και να χαλάσετε μια σταθερή κατάσταση που έχετε προετοιμάσει εδώ και καιρό κυρίως στην καριέρα σας και στην προσωπική σας σχέση.


ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Παρόλο που είστε ήρεμοι, όλο και κάτι εμφανίζετε στον ορίζοντα είτε από το παρελθόν σας είτε από τις τρέχουσες καταστάσεις που σας βγάζουν έξω από τα ρούχα σας. Για αυτό αν χρειαστεί να γίνετε πιο προοδευτικοί σε τρέχουσες επαγγελματικές καταστάσεις, καλό είναι να μην το αρνηθείτε και να γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί και συζητήσιμοι. Σίγουρα ο δυναμισμός σας θα βοηθήσει ώστε να ξεκολλήσετε από κάποια πράγματα τα οποία σας πηγαίνουν πίσω και κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Η εύνοια πάντως σε θέματα νομικά, εξωτερικού ή σπουδών συνεχίζεται.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είστε ακόμα μπερδεμένοι και μπορεί να μην μετακινήστε από μια θέση που δείχνει πόσο ευαίσθητοι είστε. Ευτυχώς όμως μέσα στην διάρκεια της ημέρας θα ανταποκριθείτε πιο δυναμικά και δραστικά και θα ξεκαθαρίσει τουλάχιστον μέσα σας όλη η κατάσταση που σας έχει κάνει αδρανείς, κυρίως με τα θέματα ενός φίλου ή μια ερωτικής σχέσης που σας έχει μπερδέψει. Η αλήθεια θα λάμψει και με αυτόν τον τρόπο οι αποφάσεις που θα πάρετε δεν θα έχουν τουλάχιστον ενοχές ή φόβο ότι έχετε κάνει λάθη. Γενικά χρειάζεται όμως να είστε πολύ συγκρατημένοι και σωστοί και να κρατάτε τους τύπους και να ακολουθείτε την κοινή λογική.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είστε γενικά σε φάση που θέλετε να κάνετε αλλαγές και δεν ξέρετε με ποιο τρόπο θα τις κάνετε για αυτό έχετε ξεκινήσει και δίνετε την ενέργειά σας στα πιο δικά σας πρόσωπα με στόχο να έλθετε πιο κοντά τους αλλά και να κάνετε και μια νέα αρχή. Επειδή όμως θα τεθεί θέμα αρχηγίας και θα θέλετε υποσυνείδητα να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας, μπορεί να κάνετε ένα ξαφνικό μπαμ και να συμπαρασύρετε στο ξέσπασμά σας πολλά πράγματα. Από αυτή την κίνηση που θα είναι πολύ παρορμητική θα βγει η αλήθεια στην επιφάνεια και κυρίως σε ένα επαγγελματικό θέμα που σας αφορά άμεσα. Μπορεί προς στιγμή να περάσετε κρίση με έναν Αιγόκερω ή Ζυγό και κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Με έναν Κριό μπορεί να νιώσετε κεραυνοβολημένοι.


ΛΕΩΝ

leo

Επειδή αρκετά χάσατε χρόνο με το να μην ξεκαθαρίζετε μια κατάσταση, λόγω συναισθηματικών αδυναμιών, τώρα θα αλλάξετε στάση και θα αντιμετωπίσετε με μεγάλη δυναμικότητα αλλά και σωρεία πρωτοβουλιών κάποια θέματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο ή ένα ηλικιωμένο πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσετε μεγαλύτερη σιγουριά για τις κινήσεις σας και θα νιώσετε ότι έχετε μια εσωτερική καθοδήγηση η οποία είναι ευεργετική για σας. Με τον Υδροχόο θα έρθετε πιο κοντά γιατί με τον τρόπο σας θα το κάνετε να σας βοηθήσει αλλά και να πάρει θέση υπέρ σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είστε έτοιμοι να κάνετε μπαμ και να λειτουργήσετε τελείως διαφορετικά από αυτό που μέχρι τώρα έχετε μάθει να δείχνετε. Βασικά, βαθιά κάτι έχει αλλάξει και αναζητάτε την ελευθερία σας. Για αυτό μερικοί από εσάς γίνεστε πρωτοπόροι και μεγάλοι μαχητές της αλήθειας. Σίγουρα ένα πρόσωπο μέσα στον χώρο της δουλειάς σας ή από το κοντινό σας περιβάλλον σας βοηθάει να κάνετε την ανατροπή. Επειδή θα μάθετε κάποια πράγματα τα οποία θα σας ξεμπλοκάρουν ακόμα και από ένα κομμάτι του παρελθόντος σας θα ανακουφιστείτε γιατί θα νιώσετε ότι κάτι άσχημο φεύγει από πάνω σας. Ο Κριός είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να σας επηρεάσει. Να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να πληγώσετε έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


ΖΥΓΟΣ

libra

Μια σχέση είτε προσωπική, είτε συνεργασίας θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την οπτική γωνία και θα σας δώσει νέα προοπτική που έχει μεν μέσα της την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα αλλά έχει και την επιτυχία. Σε αυτό μπορεί να παίξει ρόλο ένας Αιγόκερως. Καλό είναι βέβαια να αποφύγετε να παραμένετε αδρανείς σε θέματα εργασιακά γιατί εκεί χρειάζεται δημιουργία αλλά και μια δόση εμπιστοσύνης. Ο Ιχθύς είναι επίσης σημαντικό πρόσωπο για σας αφού σας κάνει περισσότερο συμπονετικούς και ευαίσθητους στις ανάγκες των άλλων.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Έχετε γαληνέψει αρκετά και από αυτό έρχεται τελικά η επιτυχία σας. Όλα δεν είναι τόσο σκοτεινά και βλέπετε ότι μπαίνει χαραμάδα φωτός ακόμα και σε υποθέσεις που ήταν τελείως κλειστές. Εμπιστευτείτε λοιπόν, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, και θα έχετε άμεσα αποτελέσματα ακόμα και σήμερα. Επίσης όσοι είναι να δώσετε εξετάσεις ή να κριθείτε για μια γραπτή σας εργασία ή επίσης να πάτε ένα ταξίδι επαγγελματικό θα έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αρκεί να πιστέψετε στις δικές σας δυνάμεις και στον μαγνητισμό που διαθέτετε στους γύρω σας. Οικονομικά, θα έχετε ένα άνοιγμα ή μια επιτυχία στην οποία μπορεί να βοηθήσει και ένας Αιγόκερως.


ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Οικονομικά κάνετε κινήσεις οι οποίες θα σας βγάλουν από πραγματικά αδιέξοδα. Σίγουρα σας κινεί η λογική αυτή την περίοδο και όχι κάτι που είναι βασισμένο σε σαθρή βάση. Η σιγουριά σας πάντως σε ένα θέμα προσωπικό σας δίνει το προβάδισμα και την ευκαιρία να δείξετε ποιοί πραγματικά είστε και να κάνετε αλλαγές εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Πάντως βλέπετε μια μικρή βελτίωση και αυτό σας αναπτερώνει το ηθικό. Ένα ταξίδι ή μια πληροφορία που αφορά μια νέα δουλειά η ένα πρωτοποριακό σχέδιο θα σας δώσει κίνητρα να προχωρήσετε κάτι πολύ καινούργιο το οποίο είναι πολύ καλό για σας. Η επαφή με έναν Υδροχόο μπορεί να είναι πολύ φιλική στην αρχή αλλά μετά θα προχωρήσετε σε πιο ερωτική βάση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Κάτι πολύ βαθύ και ανανεωτικό σας έχει πιάσει και θέλετε να κάνετε πράγματα που θα αλλάξουν το μέλλον σας. Άλλοι μπορεί να το κάνετε ασυνείδητα και άλλοι συνειδητά. Αλλά το σίγουρο είναι πως ό, τι κάνετε τώρα θα είναι πιο ξεκάθαρο και θα είστε εσείς πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σας σάς ευνοεί σε όλα τα επίπεδα γιατί γίνεστε πιο συγχωρητικοί και περισσότερο ανοικτοί σε όλες τις προκλήσεις που παρουσιάζονται. Μια επιτυχία σε ένα θέμα ακινήτου που βρίσκετε ίσως κοντά σε νερό θα σας δώσει ασφάλεια αλλά και θα σας βοηθήσει να στηριχτείτε περισσότερο στις δυνάμεις σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχετε την δύναμη να έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα που σχετίζεστε και αυτό το κάνετε γιατί οι κεραίες σας σήμερα είναι περισσότερο αισθαντικές παρά λογικές. Μπορεί να επικοινωνήσετε ευκολότερα με έναν Καρκίνο, Παρθένο ή Σκορπιό και γενικά θα κάνετε ένα άνοιγμα προς πράγματα και καταστάσεις που ίσως πριν να μην είχατε σκεφτεί ότι μπορεί να υπάρχουν. Ο Άρης στο ζώδιο σας σάς δίνει διάθεση για πρωτοβουλίες αλλά και για ηγετικές καταστάσεις όπου εκεί μπορεί να αποφασίσετε να δράσετε για μια ομάδα. Η επαφή με έναν Αιγόκερω που κρατάει όμως τις αποστάσεις θα σας διδάξει το μάθημα της αυτοσυγκράτησης και της ωριμότητας.


ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Προσπαθείτε να κρατήσετε όλη σας την ευαισθησία και συγχρόνως να κάνετε κινήσεις που να σας παρέχουν επιτυχία και κοινωνική αποδοχή. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και μπορεί να πετύχετε εύκολα μια καλή συμφωνία. Το να είστε απομονωμένοι από φίλους και δεν έχετε διάθεση να μοιραστείτε αυτό δεν σημαίνει ότι είστε μόνοι. Αντίθετα μπορεί να κάνετε επαφή με ένα Λιοντάρι με τέτοιο τρόπο που θα φανεί ότι είναι πολύ μοιραίο άτομο στην ζωή σας και δεν θα πρέπει να αρνείστε την επαφή αυτή. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε επιτυχία σε ερωτικό επίπεδο αλλά και στην καριέρα σας.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved