Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 15/1

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία, όταν γίνονται πράξη.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 15/1

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

aries

Είστε έτοιμοι να απομονωθείτε ή να υποχωρήσετε στις απαιτήσεις ενός Αιγόκερω ή ενός προσώπου που είναι μέσα στην οικογένειά σας. Μπορεί να σκεφτείτε ότι θέλετε να πάτε με τα νερά των άλλων για να έχετε επιτυχία ή να μείνετε κλεισμένοι στον εαυτό σας με στόχο να ξεκουραστείτε και να αλλάξετε περιβάλλον. Τα προβλήματα ενός φίλου ή ενός πολύ δικούς σας ατόμου μπορεί να γίνουν δικά σας γιατί θα σας πιάσουν οι μεγάλες σας ευαισθησίες. Με τον Ζυγό θα έρθετε κοντά αλλά μέσω ενός προβλήματος. Η ζωή σας σάς φαίνετε λίγο δύσκολη αλλά τώρα κτίζετε το μέλλον σας.


ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Το ενδιαφέρον σας για φίλους και για ομάδες θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο της σημερινής ημέρας. Επειδή θα ανοίξετε περισσότερο τις κεραίες σας και θα είσαστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι, τελικά μπορεί να πετύχετε κάτι πολύ καλό από εκεί που δεν το περιμένατε. Πιθανή εύνοια στο εξωτερικό ή σε επίπεδο ανώτερων σπουδών θα είναι ακόμα ένα σκαλοπάτι που θα σας δώσει σιγουριά και εμπιστοσύνη. Αν έχετε νομικά θέματα, θα λυθούν πιο εύκολα από ό, τι περιμένατε. Μπορεί βέβαια να είστε ανταγωνιστικοί ή να θέλετε παραπάνω ελευθερία από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στην δουλειά σας ή γενικά στην καριέρα σας αλλά αν το χειριστείτε με εξυπνάδα και σύνεση, θα γυρίσει υπέρ σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Σήμερα καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις τουλάχιστον σε σημαντικά θέματα γιατί μάλλον θα παρασυρθείτε και θα χάσετε την κρίση σας που είναι τόσο σημαντική για σας. Σίγουρα θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες και κυρίως αν σχετίζεστε με Παρθένο, Τοξότη ή Ιχθύ θα μπερδευτείτε αρκετά από κάποιες συμπεριφορές που θα είναι πολύ ρευστές. Είναι αναγκαίο όμως να δράσετε και να κάνετε πράγματα και να μην περιπέσετε στην αυτολύπηση γιατί αν είσαστε αρκετά συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας θα στηρίξετε με μεγαλύτερη διάθεση ένα πρόβλημα που αφορά μια συνεργασία ή οικονομικές συναλλαγές με τρίτους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Μια πολύ καλή ημέρα για σας αφού θα κινηθείτε με ισχυρή διαίσθηση η οποία σας γαληνεύει πάνω στους διάφορους προβληματισμούς που έχετε και σας καθοδηγεί σωστά για μια συνεργασία ή μια σχέση που έχετε εκεί δώσει όλη σας την προσοχή. Είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για σας όλο αυτό το διάστημα και κάνετε κινήσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Για αυτό να είστε πολύ συνειδητοί με αυτά που σκέφτεστε ή συζητάτε γιατί ακόμα και κάτι μικρό θα σας ωφελήσει. Η επιρροή ενός Αιγόκερω θα είναι πολύ δυνατή και μπορεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.


ΛΕΩΝ

leo

Θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας και κυρίως μέσα στον χώρο της καθημερινότητας σας και ίσως γίνουν λάθη από δική σας χαλαρότητα. Από την άλλη θα γίνετε περισσότερο συμπονετικοί και ευάλωτοι στις αδυναμίες ενός ατόμου που θα σας παρασύρει και θα σας απομακρύνει από την δική σας πραγματικότητα. Ο Ιχθύς είναι πολύ κοντά σας και ίσως η ευαισθησία του να σας αλλάξει κάποιες αποφάσεις. Από την άλλη κάποια πράγματα που δεν σας αρέσουν καθόλου και σας ζορίζουν θα πάρουν μια καλύτερη τροπή και θα έχετε μια επαγγελματική ευκαιρία την οποία χρειάζεται να την εκμεταλλευτείτε άμεσα και γρήγορα. Καλό είναι να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας στους τρίτους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Συναισθητικά θα επηρεαστείτε άμεσα από την στενή σας σχέση ή από ένα συνεργάτη σας που είναι πολύ σημαντικός για σας. Επιτέλους οι συνθήκες γίνονται πολύ καλύτερες και κυρίως στο θέμα της προσωπικής σας σχέσης. Μπορεί να πάρετε απόφαση από κοινού να συζήσετε ή να παντρευτείτε και να νοικοκυρευτείτε Ο Αιγόκερως είναι ένα σημαντικό πρόσωπο για σας παρόλο που κρατάτε αποστάσεις μαζί του. Ο Υδροχόος είναι κάτι καινούργιο για σας αλλά έχει άμεση επιρροή στον ψυχισμό σας. Το ρίσκο πάντως σας πηγαίνει και μπορεί να κερδίσετε χρήματα ή να κλείσετε μια καλή δουλειά.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


ΖΥΓΟΣ

libra

Νιώθετε ότι κάτι αλλάζει και εσείς θα πρέπει να έχετε μεγαλύτερη υπομονή για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί και κυρίως με την οικογένεια ή με κοινωνικά θέματα. Μπορεί πάντως να έρθετε πολύ κοντά με έναν Ιχθύ και να σας βγει το δημιουργικό σας στοιχείο. Από την άλλη καλό είναι να είσαστε περισσότερο ρεαλιστές γιατί θα σας φάνε οι ευαισθησίες. Όμως παρόλο τις διάφορες τρέχουσες δυσκολίες δεν χάνετε την ενέργειά σας και αυτό είναι καλό γιατί ότι έχετε μπορείτε και γυρίζετε υπέρ σας οτιδήποτε σας ενοχλεί.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Είστε πολύ δραστήριοι παρόλο που συναντάτε δυσκολίες και διάφορα εμπόδια. Εσείς δουλεύετε και δεν χάνετε τις ελπίδες σας γιατί βλέπετε ότι υπάρχει ανταπόκριση σε αυτό που κάνετε. Νιώθετε όμως μέσα σας μια γαλήνη και αυτό σας βοηθάει να σκεφτείτε και να πράξετε με μεγαλύτερη κυριαρχία. Η επιρροή ενός Ιχθύ σας κάνει καλό και γενικά σήμερα θα έχετε ανάγκη να είσαστε με άτομα που σας ηρεμούν και δεν σας δημιουργούν εντάσεις. Επαφές για επαγγελματικούς λόγους ή ακόμα και ταξίδι θα σας βοηθήσουν να μεγαλώσετε ή να επεκτείνετε τα θέματα δουλειάς σας ή σπουδών. Ένας Δίδυμος που είναι από τα παλιά στην ζωή σας είναι κοντά σας αλλά η κατάσταση δεν προχωράει. Χρειάζεται υπομονή αν αληθινά νιώθετε ότι τον έχετε ανάγκη.


ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Η ευαισθησία και ίσως η σκέψη ότι είστε αδύναμοι ή ευάλωτοι μπορεί να σας μπερδέψει και να μην πάρετε αποφάσεις που είναι απαραίτητες τουλάχιστον για σήμερα. Κυρίως στο θέμα ενός σπιτιού που σας απασχολεί. Αλλά επειδή έχετε υψηλού επιπέδου προστασία στο τέλος πέφτετε στα μαλακά. Τα οικονομικά σας σάς υποχρεώνουν να φερθείτε με μεγαλύτερη συγκράτηση και υπευθυνότητα αλλά τελικά επειδή θα έχετε μια εύνοια κάτι καλό θα γίνει και θα ξεπληρώσετε εύκολα κάποιους λογαριασμούς σας. Ο Ιχθύς είναι πολύ κοντά σας αλλά χρειάζεται τουλάχιστον εσείς να είστε ξεκάθαροι μαζί του.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Νιώθετε πολύ καλά αφού θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή πολλά από τα σχέδια σας και να νιώσετε άνετα ακόμα και σε μια δύσκολη κατάσταση που σας απασχολεί. Τουλάχιστον για σήμερα καλό είναι να μην κάνετε ξεκαθαρίσματα αλλά βασιστείτε στο συναίσθημά σας το οποίο θα σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Η επαφή που μπορεί να γίνει με έναν Παρθένο μπορεί να γίνει καλύτερη αν βγει προς τα έξω το ευαίσθητο πρόσωπο σας και όχι το τυπικό. Η τέχνη και γενικά οτιδήποτε σας αναπτύσσει το συναίσθημα σάς κάνει πολύ καλό και γίνεστε πιο ολοκληρωμένοι σαν προσωπικότητες. Οικονομική εύνοια ή βοήθεια θα σας κάνει πολύ καλό.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αυτή την φορά θα μιλήσετε με συναισθηματικό ένστικτο. Δεν είναι εύκολο για σας αλλά τουλάχιστον όταν κάτι το θέλετε πάρα πολύ στο τέλος το μαθαίνετε. Μπορεί οι απαιτήσεις των γύρω σας να ζητούν απόλυτη ανταπόκρισή σας και εσείς μερικές φορές να μην μπορείτε και φαίνεστε ψυχροί η αποστασιοποιημένοι. Τώρα όμως θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων αλλά και θα έχετε και μια επιτυχία σε κάποια θέματα που αφορούν τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες ή μια δουλειά που θα γίνει μαζί με άλλους. Αν πάτε να συζητήσετε για οικονομικά θέματα να προσέξετε γιατί μπορεί να μην γνωρίζετε όλη την πραγματικότητα. Με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό θα έρθετε πιο κοντά και σίγουρα θα ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του.


ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είναι η ημέρα σας αρκεί να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να κάνετε αυτό που θέλετε στο εδώ και τώρα. Σίγουρα μερικοί από εσάς θα λάβετε κάποιο καλό νέο που αφορά δουλειά ή κάτι που είχατε δουλέψει πάρα πολύ και τώρα θα ανταμειφθείτε. Καλό είναι να είσαστε έτοιμοι να κάνετε αυτή την θετική στροφή και να μην αδρανήσετε από δικές σας λάθος εκτιμήσεις. Ένας Δίδυμος που σας ενδιαφέρει θα χρειαστεί να κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια αυτή την περίοδο για να είστε μαζί και καλό είναι να μην αφήνετε κενά με την συμπεριφορά σας.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved