Αν θέλετε να ανεβείτε πνευματικά ενεργοποιήστε τον Άγγελο Χαχαχήλ

Ο θετικός οραματισμός για την ζωή μας αλλά και γενικά για την πορεία του πλανήτη είναι απαραίτητος για να αλλάξουμε τα πράγματα

Αν θέλετε να ανεβείτε πνευματικά ενεργοποιήστε τον Άγγελο Χαχαχήλ

Αφιερωμένο στον γιό μου Γιάννη που έφυγε ξαφνικά από την ζωή μου.

Στην σημερινή εποχή που ζούμε που όλα είναι γρήγορα και βασίζονται μόνο στην εξωτερική όψη και εμφάνιση για αυτό χάνετε η ουσία και ο άνθρωπος αρχίζει και γίνεται δυστυχής. Στην ουσία χάνετε το μήνυμα του Θεού και νιώθουμε μόνοι και αποκομμένοι και από εκεί προέρχονται όλες οι δυστυχίες μας και τελικά η πτώση της ψυχής μας. Καλό είναι να αναγνωρίσουμε την εσωτερική μας δύναμη και να μην την χάνουμε με εξωτερικές ψεύτικες αναζητήσεις. Για να γίνει αυτό όμως θα χρειαστεί να ενεργοποιηθείτε πνευματικά και να μην μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα. Έχετε έναν θησαυρό μέσα σας και μπορεί να τον παραμελείτε. Μην το ξεχνάτε ότι η δύναμή είναι δική σας και δεν ανήκει σε κανένα αρκεί να την αναγνωρίσετε. Ο Χριστός που είναι μέσα στον κάθε άνθρωπο και χρειάζεται να τον ανακαλύψουμε εμείς οι ίδιοι για να λυτρωθούμε. Για αυτό ο Άγγελος Χαχαχήλ είναι αυτός που θα σας ανεβάσει πνευματικά και είναι το πιο ουσιαστικό δώρο που θα πρέπει να κυνηγήσει στην κυριολεξία ο καθένας για τον εαυτόν του. Γιατί όταν ο άνθρωπος αποκοπεί και χάσει το νόημα τότε νιώθει μόνος και ανασφαλής. Η εμπιστοσύνη που χρειάζεται να κτίσουμε σαν άτομα είναι αναγκαία αλλά και μακρόχρονη και θέλει θυσίες για να ενωθούμε με τον Θεό και τον Αγγελικό κόσμο. Πάνω από όλα για να πάψουμε να βασανιζόμαστε θα χρειαστεί να μετανοήσουμε για τα λάθη μας και να γίνουμε πιο σωστοί και δίκαιοι. Για να αλλάξει η ζωή μας χρειάζεται μόνο εμείς ατομικά να προσπαθήσουμε και τότε όλα θα γίνουν διαφορετικά.

Ο Άγγελος Χαχαχήλ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Οκτωβρίου.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που σε βοηθά στην ένωση και αυξάνει την πνευματικότητα.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες :

Έχετε ένα ιδιαίτερο ταλέντο στο να αντιλαμβάνεστε τον πνευματικό κόσμο και κατά κάποιο τρόπο μπορεί και να γίνεται αγγελιοφόροι του Θεού αρκεί να το καλλιεργήσετε. Επειδή ο προορισμός σας είναι αρκετά δύσκολος και ειδικά στον κόσμο της ύλης που ζούμε αυτή την περίοδο πολλές φορές νιώθετε έντονα το βάρος της ηθικής και επειδή επιθυμείτε συνέχεια να είσαστε πολύ νομοταγείς και σωστοί μερικοί λυγίζετε από αυτό και μπορεί ακόμα και να αποστασιοποιηθείτε η να απαρνείστε τον Θείο κόσμο η και σε ακραία περίπτωση να είστε ασεβείς. Για αυτό μερικές φορές ασχολείστε μόνο με την παραψυχολογία η την μεταφυσική μόνο σαν γνώση και χωρίς να συμμετέχει το κομμάτι της πνευματικότητας. Όσοι έχετε πάντως ροπή προς το ιερατικό κλάδο η την ποιμαντική διδασκαλία καλό είναι να επικαλείστε τον Άγγελο Χαχαχήλ για βοήθεια.

Άγιε Χαχαχήλ

Άκουσα το κάλεσμά σου και ένοιωσα ότι θέλεις να με οδηγήσεις μακριά από το σκοτάδι. Για αυτό βοήθησέ με να δημιουργήσω έναν καλύτερο κόσμο και αξίωσέ με να δω αυτόν τον κόσμο προτού φύγω από την Γή. Βοήθησε με να προσφέρω την ειρήνη και την αγάπη χωρίς εγωισμούς και πάθος και αξίωσέ με να βλέπω και να ακολουθώ συνέχεια το φως του Ιησού Χριστού και των Αγγέλων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved