Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 14/1

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία, όταν γίνονται πράξη.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 14/1

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

aries

Είσαστε γενικά φιλικοί με άτομα και καταστάσεις και μπορεί να κάνετε και νέα πράγματα ανοίγοντας πόρτες σε πρωτοποριακές επενδύσεις. Η κοινωνική σας κατάσταση αλλά και η επαγγελματική απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ότι κάνετε χρειάζεται να είναι τουλάχιστον τυπικά κατοχυρωμένο. Αναζητώντας βέβαια την πρακτικότητα και την λογική η οποία θα σας βγάλει από αδιέξοδα. Κάποιες ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο που ήταν σταματημένες τώρα μπορεί να επανέρθουν και να σας αλλάξουν τα δεδομένα.


ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ενώ υπάρχει μια σταθερή κατάσταση στην ζωή σας κινδυνεύετε από ανατροπή των δεδομένων σας επειδή βγαίνουν νέες υποχρεώσεις μη αναμενόμενες. Όμως θα τα καταφέρετε αρκεί να μην πάθετε πανικό και θυμώσετε με πράγματα και καταστάσεις. Από το απόγευμα και μετά θα νιώσετε πολύ καλύτερα και θα έχετε την υποστήριξη ατόμων που θα σας δώσουν και πάλι την αυτοπεποίθηση αλλά και την τύχη η οποία θα ανοίξει και θα κυλήσουν όλα πιο εύκολα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ενώ είσαστε προσανατολισμένοι σωστά στον επαγγελματικό σας χώρο και επικοινωνείτε εύκολα τα συναισθήματά σας μπορεί να σας παρασύρουν και να κάνετε λάθη και κυρίως να μην έχετε σωστή κρίση. Μπορεί να γίνουν λάθη και να μην το καταλάβετε άμεσα για αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί. Κυρίως αν συνεργάζεστε με Ιχθύ. Θα μπείτε σε βαθιά νερά μέσα στον τομέα των συνεργασιών και πιθανόν να έχετε την υποστήριξη κάποιων δυνατών ατόμων. Ο Δίας που παραμένει να είναι στο ζώδιο σας σας δίνει το άνοιγμα που χρειάζεστε για να εξελιχθείτε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχετε την υποστήριξη των άλλων και αυτό σας δίνει δύναμη γιατί σας βγαίνουν στην επιφάνεια οι φιλοδοξίες σας αλλά και το όραμά σας που πρέπει επιτέλους να το κάνετε πραγματικότητα. Μια σημαντική συνεργασία μπορεί να σας οδηγήσει σε επιτυχία αρκεί να μην χάσετε τον στόχο σας και συναισθηματικά να μην είστε εξαρτημένοι. Σίγουρα θα έχετε μια επιτυχία και μπορεί η ημέρα σας να ξεκινήσει στην αρχή κάπως δύσκολα αλλά κυλώντας η ημέρα θα αρχίσουν τα πράγματα να γυρνάνε προς το μέρος σας και να έχετε καλά αποτελέσματα μη αναμενόμενα κυρίως στον χώρο της δουλειάς σας.


ΛΕΩΝ

leo

Είσαστε έτοιμοι να κάνετε συμβιβασμούς και αναγκαστικά παρόλο που νιώθετε άβολα να συμφωνήσετε με τους γύρω σας. Καλό είναι να μην δαπανάτε την ενέργειά σας από εδώ και από εκεί και συγκεντρωθείτε στον δικό σας στόχο. Θέματα συνεργασίας, πληρωμές προς τρίτους και γενικά ασφάλειες η ακόμα και ένα θέμα κληρονομιάς μπορεί να βγει ξαφνικά στην επιφάνεια και να χρειαστεί εσείς να επιστρατεύεστε την απόλυτη λογική σας για να μην γίνουν λάθη. Η επιρροή ενός Ιχθύ θα είναι σημαντική για σας αλλά και πάλι χρειάζεται να διατηρήσετε την δική σας ατομικότητα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Συνεχίζετε να είσαστε πολύ δημιουργικοί και κάνετε κινήσεις για να διασφαλίσετε το μέλλον σας με τον καλύτερο τρόπο. Παρόλο αυτά είστε συγκρατημένοι και η λογική διέπει πολύ την ζωή σας αυτή την περίοδο. Όμως σιγά σιγά τουλάχιστον για σήμερα θα γεμίσετε με έντονα συναισθήματα που θα γλυκάνουν την ψυχή σας και θα σας κάνουν περισσότερο συναισθηματικούς και λιγότερο κριτικούς και συγχωρητικούς. Από αυτό θα νιώσετε καλύτερα και περισσότερο κοντά με τον αληθινό σας εαυτό και θα κάνετε καλύτερη σχέση με συνεργάτες η με ένα πρόσωπο που σας αφορά άμεσα.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


ΖΥΓΟΣ

libra

Έχετε έντονη δημιουργική και ερωτική διάθεση κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Αναγκαστικά θα κάνετε βέβαια τους συμβιβασμούς σας σε συγκεκριμένες σχέσεις και κυρίως αυτές που εκπροσωπούν τις κοινωνικές ανάγκες. Η επαφή με έναν Αιγόκερω θα είναι πολύ έντονη και η επιρροή του πάνω σας μπορεί να σας ζορίζει γιατί θα υπάρχει υποχρέωση αλλά σας βάζει σε ένα πλαίσιο που σας κάνει καλό. Πιθανόν να ξεκινήσετε μαθήματα η να κάνετε μια επαφή πάνω σε ένα ταξίδι που θα είναι πολύ καλό για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Συνεχίζετε να κάνετε τον απολογισμό σας και να νιώθετε μια μικρή μελαγχολία η οποία διαδέχεται την αισιοδοξία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και αρκετά φιλικοί με άτομα που θέλουν να λειτουργήσετε ομαδικά η πιο ανοικτά σε σχέση με την προσωπικότητά σας. Κυρίως με Λιοντάρι η Υδροχόο. Η ζωή σας γενικά έχει μπει σε μια καλή βάση και αυτό σας βοηθάει να δημιουργείτε και να κάνετε πολύ περισσότερο πράγματα. Οικονομικά μπορεί να υπάρχουν περικοπές η σύμπτυξη εσόδων αλλά τελικά τα καταφέρνετε γιατί είστε δημιουργικοί αυτή την περίοδο και μπορεί να ανοίξετε νέες πόρτες. Από το απόγευμα και μετά θα χαλαρώσετε περισσότερο και θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είσαστε πολύ δημιουργικοί και έχετε αποφασίσει να λειτουργήσετε ομαδικά και με μεγάλη διάθεση φιλικότητας. Τα οικονομικά σας και γενικά ο τρόπος που λειτουργείτε θα αλλάξει γιατί θα κάνετε εσείς οι ίδιοι περικοπές και σε επιθυμίες και θα είσαστε πιο λιτοί και μαζεμένοι για να πετύχετε τον στόχο σας. Σίγουρα έχετε διάφορα έξοδα και όλο και κάτι βγαίνει από εκεί που δεν το περιμένατε αλλά τελικά θα τα καταφέρετε ακόμα και στα πολύ δύσκολα. Από την Δευτέρα το απόγευμα θα γίνεται περισσότερο συγχωρητικοί και εύκαμπτοι ακόμα και εκεί που είχατε πολλές αντιστάσεις. Προσέξτε τις ψευδαισθήσεις και τα ξεγελάσματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Έχετε ανάγκη να βρείτε την ανεξαρτησία σας και την αυτονομία σας και ίσως να έχετε κάπως περίεργη συμπεριφορά. Από το απόγευμα και μετά θα είσαστε πιο συναισθηματικοί και ευαισθητοποιημένοι στις ανάγκες τις δικές σας αλλά και στις ευαισθησίες των άλλων. Θα κερδίσετε χρήματα και θα είσαστε πιο κοντά με έναν Παρθένο η Ιχθύ. Προσπαθείτε να κρατήσετε τις σωστές αποστάσεις και την ποιότητα στην ζωή σας γιατί έχετε ανάγκη από το μέτρο και το σωστό. Μερικοί έχετε ίσως αυτή την περίοδο υπερβολικές φιλοδοξίες για να πετύχετε και να έχετε την κοινωνική έγκριση και ίσως κάνετε πολλές κινήσεις για την επίτευξη του στόχου σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ο Άρης και η Σελήνη στο ζώδιο σας σας κάνει να κινηθείτε πιο δυναμικά και ανεξάρτητα και ίσως σηκώσετε και μπαιράκι σε άτομα και καταστάσεις που σας καταπιέζουν η σας φορτίζουν. Πάντως έχετε ανάγκη την ησυχία σας και μερικοί από εσάς θα είσαστε αρκετά αποστασιοποιημένοι και ίσως αμίλητοι. Δεν θέλετε να ανακοινώνετε τα πάντα σε όλους και κρατάτε αποστάσεις κυρίως από άτομα που είσαστε στον ίδιο χώρο εργασίας. Από το απόγευμα και μετά θα γίνεται πιο συναισθηματικοί και εύκολοι στην προσέγγιση και μπορεί να επικοινωνήσετε καλύτερα με Καρκίνο, Παρθένο και Ιχθύ κυρίως αν συνεργάζεστε πάνω σε ένα κοινό οικονομικό σχέδιο.


ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Παραμένετε για λίγο απομονωμένοι. Η απασχόλησή σας με άτομα που έχουν ανάγκη την βοήθεια σας θα σας παρακινήσουν να κάνετε πράγματα αλλά που δεν θα θέλατε να το μάθουν οι άλλοι γύρω σας. Από το απόγευμα και μετά θα αλλάξει το σκηνικό και θα νιώσετε περισσότερο δυνατοί και ο εαυτός σας. Θα πετύχετε πολλά πράγματα αρκεί να είσαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας και στις δικές σας επιθυμίες και όχι στων άλλων. Θα πληρώσετε υποχρεώσεις και λογ. πιο άνετα και θα πάρετε βοήθεια από άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved