Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 10/1

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία, όταν γίνονται πράξη.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 10/1

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

aries

Είστε αποφασισμένοι να πετύχετε. Σας έχει πιάσει ο οίστρος της δημιουργίας και επιτέλους υπάρχει περίπτωση να λάβετε υπόψη σας και μερικούς παράγοντες είτε κοινωνικούς είτε πράγματα που σχετίζονται με την τάξη και την πειθαρχία και να κάνετε την μεγάλη στροφή. Πάντως θα πάρετε απόφαση και θα βάλετε φρένο σε ένα άτομο που δεν σας λέει την αλήθεια ή είναι διατεθειμένο να μην κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να είστε μαζί. Εσείς ίσως είναι από τις λίγες φορές που θα ζητήσετε πλήρη αποκατάσταση και ειδικά αν υπάρχει σχέση που είναι χωρίς όρια ή σχεδόν ανύπαρκτη από πρακτικής πλευράς και δεν υπάρχει συμμετοχή ενεργή στην ζωή σας. Πάντως αν επιμείνετε στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, θα δείτε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.


ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχετε εύνοια και τύχη που σας οδηγεί κάπου παραπάνω από τα συνηθισμένα και την τετριμμένη καθημερινότητα. Μπορεί τώρα να αναγνωριστεί η αξία σας και ίσως μερικοί από εσάς να αποφασίσετε ότι θέλετε να κατοχυρώσετε τίτλους σπουδών και όχι μόνο. Επειδή θα κάνετε γενικά επιτυχημένες κινήσεις θα έχετε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα κι αν έχετε νομικές υποθέσεις, να ξέρετε ότι θα λήξουν υπέρ σας. Η απόφαση να βελτιώσετε την ζωή σας στο εξωτερικό θα στεφτεί με επιτυχία αφού θα πάρετε μια βοήθεια έντονη και από άτομα η της οικογενείας σας η από ένα πρόσωπο που σας υποστηρίζει και σας σέβεται. Είναι καλό πάντως να ενδυναμώσετε την πίστη σας γιατί μέσα από αυτό γίνονται τα πάντα. Μπορεί να κάνετε γνωριμία με Αιγόκερω ή να ασχοληθείτε με έναν Υδροχόο που σας κοντράρει αρκετά αλλά υπάρχει μια μυστηριακή έλξη.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Θα αναγνωριστεί η αξία σας και ίσως να έχετε μια πολύ σημαντική πρόταση. Κυρίως όσοι ασχολείστε με ασφάλειες, χρηματιστήριο ή γενικά διαχειρίζεστε οικονομικά των άλλων. Συνεχίστε να οργανώνετε όσο μπορείτε περισσότερο τη ζωή σας γιατί θα έχετε άμεσα αποτελέσματα. Η επιτυχία ενός έργου θα εξαρτηθεί και από την δική σας συμμετοχή και κυρίως αν συνεργάζεστε με έναν Αιγόκερω. Πιθανή κληρονομιά ή είσπραξη χρημάτων από τρίτους. Η αφοσίωση ενός Υδροχόου θα σας συγκινήσει αλλά τίποτε δεν είναι σίγουρο ακόμα, οπότε ακολουθήστε το ένστικτό σας αλλά να μην διασπάστε από εδώ και από εκεί. Κρατήστε τις δικές σας ιδέες και απόψεις και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Αναζητάτε την επιτυχία μέσω συνεργατών ή στενών σχέσεων. Καλό είναι να βγείτε από το καβούκι σας και να κάνετε μαζί ή από κοινού με άτομα που έχετε κοινές ιδέες και τρόπο διαχείρισης των πραγμάτων. Η ζωή σας ανοίγεται διάπλατα και ίσως μέσα από μια κοινωνική επιτυχία να νιώσετε καλύτερα. Πάντως μπορεί να πάρετε απόφαση οριστικής δέσμευσης με ένα πρόσωπο που σας αντιπροσωπεύει πλήρως και από αυτή σας την απόφαση θα ευχαριστήσετε και το περιβάλλον σας. Προσπαθήστε όμως να μην μοιράζετε την ενέργεια σας από εδώ και από εκεί και αξιολογήστε καλύτερα τις υποθέσεις σας.


ΛΕΩΝ

leo

Η σχέση με έναν Υδροχόο σας απασχολεί ιδιαίτερα και μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε τριβές ή ανταγωνισμό. Μπορεί να αντιπροσωπεύει εν μέρει το άλλο σας μισό αλλά συναντάτε καθημερινά δυσκολίες από την απόμακρη στάση του. Εσείς θέλετε άτομα δίπλα σας που να σας φέρονται με πολύ αφοσίωση και αγάπη. Για να το πετύχετε αυτό αναγκαστικά θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και λιγότερο απόλυτοι. Η καθημερινότητά σας είναι κάπως δύσκολη και μπορεί να μην παίρνετε χαρά από αυτά που κάνετε αλλά τουλάχιστον κάνετε πράγματα που θα σας ωφελήσουν στο μέλλον. Η επιρροή ενός Αιγόκερω είναι άμεση και καταλυτική.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Το ερωτικό κάλεσμα είναι πολύ έντονο και ίσως να σας τραβάει κάτι πολύ βαθύ και καταλυτικό με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Πάντως αν κάνετε σχέσεις επιφανειακές και χωρίς ουσία μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε εκτεθειμένοι και ακάλυπτοι. Ο τρόπος που συνδέεστε αλλάζει και από την σφαίρα της λογικής θα περάσετε στην σφαίρα ενός μεγαλύτερου συναισθήματος που δεν έχει μόνο συγκράτηση αλλά και έντονη ευαισθησία. Το θέμα ενός παιδιού θα σας ενδιαφέρει άμεσα και μερικοί θα προχωρήσετε και σε πράξεις προκειμένου να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Πάντως είστε διατεθειμένοι να κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα με ένα άτομο και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό να σας ξελαφρώσει από τις τύψεις αλλά και να σας ξεμπλοκάρει από την ευθύνη και την υποχρέωση. Το ρίσκο σας ευνοεί και μπορεί να κερδίσετε χρήματα.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


ΖΥΓΟΣ

libra

Είσαστε σε φάση που θέλετε να πείτε αλήθειες και μπορεί να ξεφουρνίσετε πράγματα που μπορεί τελικά να εκτεθείτε. Γενικά έχει ξεκινήσει η προσωπική σας συγκρότηση και μπορεί να έχετε μελαγχολήσει γιατί δεν σας αρέσουν οι τόσες πολλές ευθύνες ή τα βάρη που σας προσάπτουν. Ένας Υδροχόος θα σας ενθουσιάσει και θα σας προσεγγίσει με την φιλική του συμπεριφορά. Ένα ταξιδάκι θα σας κάνει πολύ καλό και θα σας βγάλει από κάποια αδιέξοδα επαγγελματικά. Πάντως η ελπίδα σας δεν θα χαθεί και όσο παραμένετε αισιόδοξοι τόσο θα γίνονται μικρές αλλαγές.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Έχετε αναλάβει πολλά πράγματα και αυτό πιθανόν να σας κουράζει και κυρίως οι γεννημένοι από 1 έως 3 Νοεμβρίου. Έρχεστε βέβαια σε επαφή με μια πραγματικότητα δύσκολη αλλά τουλάχιστον είναι αληθινή. Από την άλλη εσείς οι ίδιοι γίνεστε υπερβολικά τελειομανείς και ψάχνετε να στριμώξετε τον εαυτό σας για να κάνει το πιο δύσκολο και το καλύτερο. Οπότε μην παραπονείστε για τίποτε, απλά παρατηρήστε τον εαυτό σας πως λειτουργεί. Γενικά τα οικονομικά σας σάς απασχολούν αλλά υπάρχουν και έντονες επιθυμίες ή φουσκωμένοι λογαριασμοί που θα πρέπει να ανταποκριθείτε άμεσα. Ίσως σας πιάσουν οι γενναιοδωρίες σας και κάνετε δώρα ή ακριβές αγορές. Ο Υδροχόος είναι το άτομο που συνεχίζει να σας ενδιαφέρει. Ένας Κριός δείχνει ξαφνικό ενδιαφέρον.


ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Συνεχίζετε να έχετε την αίσθηση της ελευθερίας και να κάνετε πράγματα λόγω αισιοδοξίας, αλλά αναγκαστικά οργανώνεστε και εκ των συνθηκών αναλαμβάνετε ευθύνες που μπορεί να σας βαραίνουν αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Όσοι ασχολείστε με θέματα πρωτοποριακά ή πρωτότυπα θα έχετε εύνοια σε οικονομικό επίπεδο. Θα έχετε την υποστήριξη ενός Λιονταριού ή ενός Υδροχόου. Πάντως θα πείτε κάποια πράγματα που σας βαραίνουν σε τρίτους και ίσως να ζητήσετε να γίνει ένα ξεκαθάρισμα με ένα πρόσωπο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Η Αφροδίτη που μπήκε στο ζώδιό σας από εχτές θα σας δώσει μια νέα προοπτική των πραγμάτων που θα είναι για σας πολύ καλύτερη. Η καρδιά σας μπορεί να γίνει περισσότερο επιεικής και θα περάσετε σε μια άλλη σφαίρα πιο εξελιγμένη. Μπορεί μερικοί από εσάς θα πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν μόνο την ατομικότητά σας και ίσως να αξιολογήσετε τον εαυτό σας πολύ καλύτερα από παλιά. Ο Καρκίνος ή ο Παρθένος θα σας απασχολήσει ερωτικά και μπορεί να ετοιμάζεστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για μια σχέση. Υπάρχει περίπτωση να έχετε αποκαλύψεις από έναν Κριό και αυτό ίσως να σας αναστατώσει αλλά θα μάθετε αλήθειες που είναι αναγκαίες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Τα πράγματα σοβαρεύουν για σας και μέσα από αυτό θα αλλάξετε κάποια πράγματα ως προς τις ιδέες σας ή τις απόψεις που έχετε για ορισμένες ομάδες ή άτομα που είναι πολύ διαφορετικά από εσάς ή είναι μέσα στα πράγματα. Θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί γιατί οι επαγγελματικές σας ανάγκες ίσως απαιτούν αλλαγές. Η σχέση με έναν Καρκίνο εξελίσσεται και ίσως και εσείς να βάλετε το χεράκι σας για να γίνουν τα πράγματα πιο γρήγορα. Μερικοί από εσάς θα απομονωθείτε για λίγο γιατί μπορεί να έχετε υποχρεώσεις σε συγγενικά άτομα ή να θέλετε εσείς οι ίδιοι να μείνετε για λίγο μόνοι.


ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Η κατάσταση η γενική γύρω σας βελτιώνεται αρκετά και εσείς νιώθετε ότι ανήκετε κάπου περισσότερο από ποτέ. Μην αφήνετε πάντως τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Μεγαλώστε τις προσπάθειές σας για να έχετε άμεσα αποτελέσματα και οικονομικά αλλά και στην δουλεία σας. Πάντως υπάρχει και μια δόση υπερβολής στην ζωή σας και κυρίως αν σχετίζεστε με ένα Δίδυμο το έχετε πάρει πολύ σοβαρά το μεταξύ σας πρόβλημα και με αυτόν τον τρόπο δεν βοηθάτε. Τώρα που είναι η ευκαιρία να του βάλετε φρένο τώρα να το κάνετε για να καταλάβει και αυτός τι ακριβώς θέλει από εσάς. Εσείς πάντως προσπαθείτε να κάνετε καινούργιες επαφές και αυτό το αποδεικνύεται καθημερινά με τον τρόπο που κινείστε.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved