Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 9/1

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία, όταν γίνονται πράξη.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 9/1

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

aries

Νιώθετε μεγαλύτερη αισιοδοξία και θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις προς τρίτους. Η ζωή σας γενικά έχει αρκετά περιοριστεί σαν να σας αναγκάζει να ακολουθήσετε έναν δρόμο που χρειάζεται μεγαλύτερη πειθαρχία αλλά και ένα πιο δυνατό σύστημα αξιών. Είναι η εποχή που χωρίς να το καταλαβαίνετε γίνεστε πιο σοφοί και περισσότερο μετρημένοι και ακριβοδίκαιοι. Η βοήθεια από ένα Τοξότη, κυρίως σε ψυχικό επίπεδο, θα σας ενδυναμώσει, αφού θα μπορέσετε να συζητήσετε μαζί του και κάποια υπαρξιακά θέματα που σας απασχολούν. Ένα Λιοντάρι κινείται προς το μέρος σας αλλά είναι περισσότερο φιλικό παρά ερωτικό το ενδιαφέρον του. Έτσι τουλάχιστον φαίνεται. Να ξέρετε ότι μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν.


ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είστε αρκετά ξεσηκωμένοι και θέλετε την ελευθερία σας αλλά και την αυτοδυναμία σας σε ορισμένα πράγματα. Αυτό βέβαια μπορεί να σας φέρει σε κόντρα με κάποια άτομα αλλά τελικά θα νιώσετε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε και το δικό σας, χωρίς κάποιος να σας παρακωλύει. Μερικοί από εσάς θα έχετε τη δυνατότητα να εισπράξετε είτε από συνεργάτες είτε από την μεριά μια πολύ προσωπικής σχέσης χρήματα και θα μπορέσετε με αυτόν τον τρόπο να ξεμπλοκάρετε κάποιες υποθέσεις σας που έχουν αυτή την στιγμή κολλήσει. Πάντως καλό είναι να μην ανοίγεστε υπερβολικά γιατί μετά θα χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια. Η σχέση με έναν Καρκίνο, Παρθένο ή Αιγόκερω θα σας δώσει σημαντική βοήθεια αλλά και σταθερότητα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Νιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε πράγματα αλλά χρειάζεστε και τη βοήθεια των γύρω σας και κυρίως των ατόμων που είναι πολύ κοντά σας. Κατά μια άποψη αυτό αληθεύει γιατί αυτή την περίοδο είναι αναγκαίο να συνεργαστείτε για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Είναι η εποχή που θα ωριμάστε περισσότερο και θα κάνετε πράξη πολλά από αυτά που επαναλαμβάνετε συνεχώς και τελικά δεν κάνετε. Τώρα είναι η ευκαιρία σας και, αφού κατά μια έννοια ευνοείστε, να δείτε και την καλή πλευρά του θέματος. Ένας Αιγόκερως μπορεί να νιώθετε ότι σας ζορίζει αλλά ασκεί σημαντική επιρροή πάνω σας γιατί σας βάζει σε τάξη. Από το εξωτερικό θα λάβετε κάποια νέα τα οποία μπορεί να σας μην σας ευχαριστήσουν τόσο γιατί θα διαπιστώσετε ότι για να γίνουν πράγματα θέλει πιο συντονισμένη προσπάθεια από εσάς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Όπως βλέπετε αναγκαστικά μεγαλώνει η ανάγκη να κάνετε πράγματα με άλλα άτομα. Οι συνεργασίες είναι απαραίτητες με άτομα που έχουν στόχο και είναι περισσότερο τυπικά και συγκεντρωμένα σε όλα τα επίπεδα. Η ενέργειά σας μπορεί να νιώθετε ότι παραδίνεται στα χέρια των άλλων αλλά τελικά είναι για καλό σας, αν γίνει για ένα μικρό διάστημα. Μερικοί από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να δεσμευτείτε πιο σοβαρά και ίσως πάρετε ακόμα και απόφαση γάμου. Από την άλλη κυρίως εσείς που είστε ελεύθεροι, ένα κύμα εφηβείας που σας έχει κατακλύσει μπορεί να σας οδηγήσει να κάνετε μικρές τρέλες είτε στην εμφάνιση είτε σε συμπεριφορά, αφού θα αναζητήσετε νέες γνωριμίες με άτομα που έχουν περισσότερο προχωρημένες ιδέες και είναι ποιο ελεύθερα. Κυρίως ένας Υδροχόος θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον ή ένας Τοξότης.


ΛΕΩΝ

leo

Έχετε σοβαρέψει αρκετά αλλά κρατάτε την αισιοδοξία σας και θέλετε να είστε θετικοί με θέματα, κυρίως ερωτικά αλλά και επαγγελματικού ρίσκου. Παρόλο που μερικοί νιώθετε παγιδευμένοι από τις υποχρεώσεις και τα πολλά πρέπει, βρίσκετε την ευκαιρία να ξεφύγετε και να κάνετε τρέλες με την καλή έννοια. Μια έξτρα οικονομική βοήθεια που μπορεί να σας έρθει ξαφνικά θα είναι καλό να μην την σπαταλήσετε λόγω της γενναιοδωρίας που έχετε. Ο Αιγόκερως πάντα θα είναι δίπλα σας και θα σας θυμίζει τι πρέπει να κάνετε για να μπείτε μέσα στο σύστημα που εκ πεποιθήσεως ή από προσωπική δύναμη αποφεύγετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Νιώθετε ότι τα πάντα αλλάζουν γύρω σας και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες που έχετε αποφασίσει έτσι ξαφνικά να σπάσετε κάποια δεσμά και όρια και να απελευθερωθείτε από παρουσίες που σας φέρνουν καταπίεση ή δυστυχία. Θέλετε επιτέλους να νιώσετε χαρά και έντονα συναισθήματα. Όχι ότι η λογική θα σας εγκαταλείψει αλλά θα βρείτε τρόπο να λειτουργήσετε περισσότερο ερωτικά και συναισθηματικά αλλά πάλι βέβαια μέσα σε πλαίσιο. Ο Αιγόκερως καλά κρατεί στην ζωή σας και παρόλο που προσπαθείτε να αλλάξετε κάποια πράγματα μαζί του τελικά κερδίζει η δική του θέση. Πάντως, επειδή θα έχετε ανάγκη να ανοίξετε το σπίτι σας, μπορεί να γίνετε περισσότερο φιλικοί και φιλόξενοι ακόμα και σε φίλους των φίλων σας.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


ΖΥΓΟΣ

libra

Παρόλο που νιώθετε απογοήτευση για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας γιατί κάνετε έναν απολογισμό των πράξεών σας και δεν είστε καθόλου ευχαριστημένοι από αυτό που εισπράττετε από τους γύρω σας, τώρα αλλάζει το σκηνικό και είστε περισσότερο αισιόδοξοι και ανεβασμένοι. Καλό είναι να βάλετε και λίγο την θετική σας σκέψη και διάθεση να δουλέψει γιατί την βγάζετε τελείως απέξω από την ζωή σας και έχει σαν αποτέλεσμα να μελαγχολείτε. Ένα ταξίδι ή μια επαφή με ένα άτομο που έχει γνώσεις σάς ανεβάζει το ηθικό. Η επιτυχία ενός επαγγελματικού διαβήματος σας ενθαρρύνει, κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Εσείς που είστε γεννημένοι από 1 έως 3 Νοεμβρίου αυτή την στιγμή έχετε την επιρροή του Κρόνου και νιώθετε κάπως πιεσμένοι από όλα τα θέματα που υπάρχουν γύρω σας. Αλλά τουλάχιστον οργανώνετε καλύτερα τη ζωή σας μέσα από πειθαρχία και ένα γενικό συμμάζεμα. Τα οικονομικά σας και κυρίως οι επιθυμίες σας που μπορεί να είναι έντονες και ίσως υπεραυξημένες θα σας προβληματίσουν και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε θέματα εξόδων γιατί μπορεί να υπερεκτιμήσετε πράγματα και καταστάσεις. Ένα ταξίδι που μπορεί να προκύψει επαγγελματικό θα σας δώσει κάποια καλά αποτελέσματα και η επαφή με έναν Αιγόκερω θα σας βγάλει από κάποιες αβαρίες.


ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ενδυναμώνετε αρκετά, αφού παίρνετε περισσότερο δυναμικές αποφάσεις και θα δράσετε άμεσα. Η ελευθερία και η γνώση είναι ένα σημαντικό σας κομμάτι το οποίο δεν πρέπει να το ξεχνάτε, αντίθετα χρειάζεται να το ενδυναμώνετε καθημερινά. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα κάνετε μια πολύ καλή συμφωνία σε οικονομικό επίπεδο η οποία θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν κέρδος. Μπορεί να αφορά και το κλείσιμο ενός ακινήτου ή μια δουλειά που θα έχει πρωτοτυπία. Η ερωτική σας ζωή γενικά είναι σε καλή φάση και προσπαθείτε ακόμα να ανοίξετε περισσότερο την καρδιά σας με αγάπη και δόσιμο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Η Αφροδίτη μπαίνει από σήμερα στο ζώδιό σας και όπως βλέπετε μεγαλώνει η δράση των πλανητών στον Αιγόκερω και από τρείς επιρροές τώρα γίνονται τέσσερις. Σίγουρα η Αφροδίτη θα κάνει πολλές διορθωτικές κινήσεις και θα βοηθήσει να θεραπεύεστε ένα τραύμα σας το οποίο σας ταλαιπωρεί. Η ομορφιά σας και γενικά η εξωτερική βελτίωση θα είναι ένα κομμάτι που θα ασχοληθείτε σαν πρώτη φάση και γενικά θα κάνετε πολλά πράγματα που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε κάποιες σχέσεις που δεν ήταν και πολύ καλές. Η βοήθεια ενός Τοξότη συνεχίζει να υπάρχει στην ζωή σας και να σας δίνει αισιοδοξία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και αρχές του δευτέρου νιώθετε αρκετά πιεσμένοι αλλά και αυστηροί. Γενικά, θα βάλετε όρια προς όλες τις κατευθύνσεις. Καλύτερο είναι να περάσετε σε μεγαλύτερη αυτοπειθαρχία παρά να προβάλετε τα θέματά σας πάνω στους άλλους θα είναι περισσότερο εποικοδομητικό. Επειδή θα υπάρξει μία αισιόδοξη προοπτική απέναντι σε θέματα καριέρας και πιθανά ανοίγματα και με το εξωτερικό, θα χρειαστεί να μεθοδεύσετε τα βήματά σας για να έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ένας Δίδυμος είναι κοντά σας αλλά εσείς ακόμα δεν έχετε αντιληφτεί την θετική επιρροή δίπλα σας. Ο Σκορπιός παραμένει ο δάσκαλός σας και καλό είναι να ακούτε και κάποια πράγματα που σας λέει. Καλύτερη επαφή με ένα Λιοντάρι.


ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Θα κάνετε τα ανοίγματά σας και από εκεί θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα για την μελλοντική σας πρόοδο. Γενικά είστε αισιόδοξοι και ίσως και λίγο υπερβολικοί. Πάντως θα σοβαρέψετε ξαφνικά και κυρίως στον ερωτικό τομέα γιατί εκεί θα έχετε διάθεση να αράξετε και να είστε πιο μαζεμένοι. Η εποχή του επιφανειακού φλερτ θα περάσει και θα γίνετε πιο μεθοδικοί και οργανωμένοι. Η φιλία ενός ατόμου ή μιας ομάδας ατόμων θα αποδειχτεί για σας πολύ ωφέλιμη και εποικοδομητική. Η ζωή σας θα καλυτερεύσει, αν οργανώσετε περισσότερο τους στόχους σας και αναλάβετε κάποιες ευθύνες που άθελά σας τις ρίχνετε στους άλλους. Ακολουθείστε την διαίσθησή σας και θα βγείτε κερδισμένοι, αρκεί να καθαρίσετε μέσα σας από αρνητικές σκέψεις για να είστε πιο ξεκάθαροι και δυνατοί.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved