Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 8/1

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία, όταν γίνονται πράξη.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 8/1

ΚΡΙΟΣ

aries

Οικονομική βοήθεια και στήριξη θα έχετε από ένα συνεργάτη και αυτό θα σας δώσει ώθηση για να ξεμπερδέψετε κάποιες υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους. Από την άλλη, υπάρχει απαίτηση από το κοντινό σας περιβάλλον να είσαστε πιο οργανωμένοι και πειθαρχημένοι ή να δώσετε μεγαλύτερη σημασία σε θέματα οικογενειακά. Όλα αυτά σας πονοκεφαλιάζουν αλλά συγχρόνως σας δείχνουν και μια άλλη πλευρά της ζωής που εσείς συνήθως αρνείστε να δείτε. Ο Αιγόκερως είναι κοντά σας αλλά με απαιτήσεις ιδιαίτερες και ίσως αυτή την εποχή σας βάλει και τους κανόνες του.


ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θέλετε να απελευθερωθείτε για λίγο από την καθημερινότητα και να κάνετε πιο ελεύθερες κινήσεις. Νιώθετε ότι όταν είσαστε μέσα στα καλούπια, λειτουργείτε καλύτερα αλλά μερικές φορές χρειάζεται και να ξεδίνετε για να αναπνέετε και λίγο. Μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο είναι αναγκαίο να ακολουθήσετε την ιδέα της ομάδας αυτή την στιγμή παρά τις ατομικές σας και αυτό μπορεί να σας δυσκολεύει αλλά θα υπάρχει σύμπνοια που είναι αναγκαία. Ο Τοξότης μπορεί να είναι ο μεγάλος σας δάσκαλος και ένας Υδροχόος ο αναμορφωτής σας για αυτό να μάθετε να δέχεστε και ανθρώπους με διαφορετικότητα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Πιέζεστε γιατί πρέπει να κάνετε αλλαγές οι οποίες δεν σας αρέσουν καθόλου. Αναγκαστικά θα βρείτε λύσεις που θα έχουν λογική και τεράστια πειθαρχία στην εκτέλεσή τους για να μπορέσετε τελικά να επιβιώσετε σε οποιαδήποτε κατάσταση που τώρα σας παρουσιάζεται. Γενικά η ζωή κατά εποχές μας προτρέπει να πάρουμε διάφορα μαθήματα. Τώρα το μάθημα της πειθαρχίας είναι απαραίτητο για να προχωρήσετε μπροστά και για να τα βγάλετε πέρα. Το εξωτερικό μπορεί να σας δελεάσει ή κάποιες σπουδές που όμως είναι σαν επέκταση της εδώ κατάστασής σας. Ο Τοξότης είναι αυτός που σας δίνει ιδέες και φώς αλλά ο Αιγόκερως σας βάζει στην θέση σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Γενικά νιώθετε καλά γιατί έχετε έρθει πιο κοντά και με δικούς σας ανθρώπους αλλά και νιώθετε ότι δεν είστε και πολύ εξαρτημένοι από την γνώμη των άλλων. Ίσως να ωριμάζετε περισσότερο και να έχετε ανάγκη να μην είστε τόσο πολύ εξαρτημένοι συναισθηματικά από τους άλλους. Μερικές φορές εσείς οι Καρκίνοι επειδή είστε πολύ ευαίσθητοι μένετε μεγάλα παιδιά και χρειάζεστε άτομα γύρω σας να σας φροντίζουν. Τώρα όμως σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να ανακαλύψετε μέσα σας κρυμμένες δυνάμεις μέσω μεγαλύτερων υπευθυνοτήτων που θα πάρετε και αυτό τελικά θα σας κάνει πολύ καλό. Ο Υδροχόος παίζει έναν σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο.


ΛΕΩΝ

leo

Έρχεστε και πάλι κοντά με ένα αγαπημένο άτομο γιατί είχατε απομακρυνθεί για λίγο λόγω κάποιων άσχημων συναισθημάτων που μπορεί να νιώθατε και σχετίζονταν με το παρελθόν. Πάντως επειδή μπορεί να νιώθετε έντονο ανταγωνισμό με τους γύρω σας ίσως να μην είστε δίκαιοι με κάποια άτομα και να δημιουργούνται προστριβές. Ευτυχώς όμως θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι τουλάχιστον σήμερα και έτσι θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα θέματά σας και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η σημερινή σας έξοδο μπορεί να σας φέρει μια νέα γνωριμία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ανακαλύπτετε σιγά-σιγά κομμάτια ξεχασμένα δικά σας και αυτό σας δημιουργεί τη διάθεση να προχωρήσετε παραπέρα κάποιες υποθέσεις σας που τις είχατε αφήσει μισές. Η ερωτική εύνοια που έχετε θα σας φέρει πιο κοντά με άτομα που ίσως να είχατε απομακρυνθεί από δικές σας κινήσεις και αυτό θα σας δώσει μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Παρόλα αυτά συνεχίζετε να είστε συγκρατημένοι και να βάζετε όρια και λογική και αυτό από την μια σας κάνει καλό για να μαζέψετε κάποια πράγματα που σας ενοχλούν απέναντι στους άλλους και από την άλλη ίσως να αναζητάτε την δύναμη ή την κοινωνική αναγνώριση μέσα από μια σχέση. Η επιρροή ενός χαρούμενου Τοξότη θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική πάνω σας.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


ΖΥΓΟΣ

libra

Νιώθετε κάπως περίεργα, επειδή υπάρχουν οικονομικά θέματα που ίσως να βγουν από το παρελθόν και να σας εμποδίσουν σε κάτι που θέλετε τώρα να κάνετε. Όσο και να το αποφεύγετε, καλύτερα είναι να το αντιμετωπίσετε. Έχετε δύναμη να αντεπεξέλθετε, αρκεί να είσαστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να μην φοβάστε ότι θα εκτεθείτε. Θέματα οικογενειακά μπορεί να λυθούν αλλά ίσως όχι με τον τρόπο που για σας είναι ο καλύτερος αλλά με τον τρόπο που επιβάλλει η κοινή λογική.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Είσαστε πολύ δυνατοί και αντιμετωπίζετε κάποια θέματά σας με ιδιαίτερο τρόπο. Μπορεί μέσα στο σπίτι σας να νιώθετε πίεση και να σας την προκαλεί ένας Λέων ή ένας Υδροχόος αλλά αν κινηθείτε περισσότερο φιλικά και όχι ανταγωνιστικά, θα υπάρχουν λύσεις. Η βοήθεια ενός Δίδυμου που ίσως να γνωρίζεστε και από το παρελθόν ή να είναι τωρινός σας συνεργάτης θα σας δώσει μια ώθηση στο να λύσετε διάφορες υποθέσεις σας άμεσα. Η γνώση πάντως που θα σας καλυτερεύσει την ήδη υπάρχουσα επαγγελματική σας θέση μπορεί να κρίνετε ότι είναι απαραίτητη.


ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Για λίγο θέλετε να απομονωθείτε -αλλά όχι για πολύ- γιατί έχετε αποφασίσει με τον ερχομό της νέας χρονιάς να αφήσετε πίσω σας όλα εκείνα που σας ενοχλούν και να προχωρήσετε μπροστά πιο δυνατοί και συνειδητοί. Άρα θα περνάτε στιγμές που θα πηγαίνετε πίσω αλλά και θα προχωράτε μπροστά πιο εύκολα από παλιά. Οι γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες μπορείτε να απολαύσετε και εσείς την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Πάντως είναι η εποχή που περνάτε τους φίλους από το μικροσκόπιο και αυτό ίσως για λίγο να σας κάνει αρκετά αυστηρούς.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Θέλετε να κάνετε κινήσεις μέσα στον χώρο της δουλειάς σας και νιώθετε ότι δεσμεύεστε κάπως από τις υπάρχουσες συνθήκες. Καλό είναι να πιστέψετε περισσότερο και στις δικές σας δυνάμεις και να μην εξαρτάστε από τους γύρω σας γιατί αυτό δεν σας κάνει καλό. Οι τρείς πλανήτες που είναι αυτή την στιγμή στον Αιγόκερω σας ενδυναμώνουν και υπάρχει και μεγάλη πίεση για να έχετε νέες ιδέες που θα σας αποδεσμεύσουν από τις παλιές οι οποίες τελικά θα σας φανούν παρωχημένες. Η σχέση με έναν Κριό σας ενδυναμώνει ιδιαίτερα αλλά σας βγάζει στην επιφάνεια και μια τάση για να κάνετε αλλαγές ακόμα και ανατρεπτικές που παλιά ούτε καν τις φανταζόσαστε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ο Άρης είναι στο ζώδιό σας και ίσως να νιώθετε ότι αλλάζετε κάποια πράγματα αλλά μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε κολλήσει τόσο πολύ που να κάνετε βήματα για να αλλάξετε τα πράγματα. Σίγουρα οι αλλαγές σας ενοχλούν γιατί είστε ένα ζώδιο που ανήκει στον σταθερό σταυρό αλλά καλό είναι να μην κρατάτε σε αυτό το επίπεδο την ζωή σας. Οτιδήποτε δεν σας αρέσει, να το κόψετε γιατί μόνο τότε θα δημιουργηθεί η ανάγκη για να ξεκινήσετε σε ένα ολοκαίνουργιο πεδίο. Φίλοι και ιδέες πιο φιλόδοξες σάς κάνουν να σκέφτεστε το επόμενο βήμα σας. Η επιρροή ενός Τοξότη θα είναι πολύ θετική. Ο Καρκίνος υπάρχει στην ζωή σας αλλά είσαστε κάπως απόμακροι μαζί του.


ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Ανανεώνεστε μέσα από πράγματα που σας δίνουν νέα ώθηση στην ζωή σας, κυρίως γνώσεις αλλά και θρησκευτική πίστη. Γενικά κουβαλάτε μέσα σας τις λύσεις των προβλημάτων σας αλλά χρειάζεται να δημιουργήσετε καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας για να μπορέσετε να τις δείτε άμεσα και γρήγορα. Οποιαδήποτε πάντως νέα γνώση σας βοηθάει να δημιουργήσετε νέες καταστάσεις που θα είναι καλύτερες για σας. Η βοήθεια ή η στήριξη από το περιβάλλον της δουλειάς σας είναι πολύ θετική, ώστε εσείς να προχωρήσετε σε νέα πράγματα. Το Λιοντάρι είναι πιο κοντά σας αλλά εσείς μερικές φορές με την συμπεριφορά σας μπερδεύετε τους πάντες.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved