Ο κ Παπακωνσταντίνου ενώπιον του Κρόνου

Τι λέει η πλανητική... προανακριτική;

Ο κ Παπακωνσταντίνου ενώπιον του Κρόνου

Δεν έχουν περάσει ούτε τρεις μήνες από την ώρα που ο Κρόνος πάτησε το πόδι του στο Σκορπιό και ρίχτηκε με τα μούτρα στη... δουλειά, αρχίζοντας βέβαια με τους εκπροσώπους του ζωδίου. Ο ρόλος του ως γνωστόν είναι να εξετάζει τα πεπραγμένα του καθενός και είτε να τον δικαιώνει, είτε να τον τιμωρεί. Και σε αυτό ο κ Παπακωνσταντίνου δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Αν και ο ίδιος διατείνεται ότι είναι θύμα πλεκτάνης, οι χειρισμοί του στο θέμα της «λίστας Λαγκάρντ» επέσυραν την καταδίκη του από σύσσωμους σχεδόν τους πολιτικούς φορείς.

Μάλιστα, η διέλευση του Κρόνου από την γενέθλια σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα (στον 1ο οίκο) του πρώην υπουργού, σημαίνει την «ώρα της κρίσης» ειδικά γύρω από κρυφές ενέργειες και μυστικά.

Σίγουρα η δραστική συμμετοχή του Ποσειδώνα παραπέμπει ευθέως σε απάτες, εξαπατήσεις και πλεκτάνες, χωρίς όμως να απαντά από μόνη της στο ερώτημα, αν έχουμε να κάνουμε με θύτη ή θύμα. Συνήθως, αυτό κρίνεται από την δυναμική του Δία και του Κρόνου σε ένα χάρτη και στην περίπτωση του κ Παπακωνσταντίνου, έχουμε την... ατυχία να σχηματίζουν σύνοδο στο τέλος του Αιγόκερω (στα όρια 3ου και 4ου οίκου) και κατ' επέκταση, αφού είναι «μπερδεμένοι» μεταξύ τους, δεν μπορούμε να έχουμε μια καθαρή αξιολόγηση. Όλα «παίζονται» στην κόψη και το μόνο που μπορώ να ισχυριστώ με ασφάλεια είναι το ότι αν έχει γεννηθεί κοντά στις 6:00 το πρωί, η πλάστιγγα γέρνει εμφανώς προς το «θύτης».

Ας δούμε όμως τι άλλο έχουν να πουν οι ουρανοί για αυτό το θέμα, ξεκινώντας από το πόρισμα της... πλανητικής προανακριτικής!

Με τον Ουρανό να δεσπόζει στις προόδους, φαίνεται ότι όσο θα ξετυλίγεται το κουβάρι της «λίστας Λαγκάρντ» θα δούμε πολλά ακόμη και οι εκπλήξεις μπορεί να είναι το ίδιο δυνατές, τόσο για μας, όσο και για τον κ Παπακωνσταντίνου. Στα υπέρ του είναι μια απρόβλεπτη όσο και αποκαλυπτική παρέμβαση κορυφαίου παράγοντα ή απλά μια «βολική» αλλαγή πολιτικών συσχετισμών, ενώ στα κατά του μια πλήρης αποδόμηση του πολιτικού προφίλ που έκτισε τα προηγούμενα χρόνια. Ενώ δηλαδή φαίνεται να γλιτώνει τα (πολύ) χειρότερα, από την άλλη πλευρά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιβιώσει πολιτικά, ενώ δεν αποκλείεται διόλου να βρεθεί για ένα διάστημα πίσω από τα κάγκελα.

Ακόμη και σε νομικό επίπεδο, η υπόθεση θα έχει πολύ έντονα «γυρίσματα», γι' αυτό είναι καλό να μην βγουν πρόωρα ή βιαστικά συμπεράσματα.

Συνοπτικά, η αίσθηση μου είναι ότι αν ο πρώην υπουργός είναι πραγματικά ένοχος σε όσα του καταμαρτυρούν, τότε εξ αιτίας της καίριας εμπλοκής του Αιγόκερω στο χάρτη του, ενός ζωδίου που αναφέρεται άμεσα σε αξιωματούχους διοικητικών υπηρεσιών και ιδίως σε κυβερνητικά στελέχη, σίγουρα δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος κι αυτό είναι που θα τον «σώσει» τελικά.

Ας δούμε τώρα και κάποιες λεπτομέρειες για τους πιο ειδικούς στα αστρολογικά.

Ο κ Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε στις 30/10/1961, στην Αθήνα και σύμφωνα με αστρολογικούς κύκλους η ώρα γέννησης του είναι μεταξύ 6:00 και 7:00 το πρωί. Αυτό σημαίνει πως ο Ωροσκόπος του είναι είτε στο Ζυγό, είτε στο Σκορπιό και το Μεσουράνημα του είτε στον Καρκίνο, είτε στο Λέοντα, ωστόσο η αβεβαιότητα για την ακριβή θέση τους δεν επιτρέπει την ασφαλή χρήση τους ως δεικτών. Έχοντας όμως αυτήν την «περίπου» οικοθεσία, μπορούμε να αξιολογήσουμε τις εξελίξεις, με βάση όσες διελεύσεις είναι ασφαλείς ως προς τον οίκο που ενεργοποιούν -όπως για παράδειγμα τον διελαύνοντα Κρόνο στον 1ο- αλλά και τις πλανητικές ενδείξεις (όψεις) των προοδευτικών συστημάτων πρόβλεψης.

papakwnst_yiorg

Σε σχέση γενικότερα, με την πολιτική ιδιότητα και διαδρομή του, σημαντικό ρόλο φαίνεται να έχει παίξει η Δήμητρα στον Ταύρο και πιθανότατα τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου του, αφού απαντάται συχνά ως γωνιακή σε χάρτες πολιτικών.

Γιατί αν περνούσε αποκλειστικά από το χέρι του πλανήτη της φαντασίας, ο κ Παπακωνσταντίνου θα ήταν απλά ένας... ευγενής καλλιτέχνης!

Μάλιστα η αντίθεση της με τον Άρη, εκτός των άλλων πριμοδοτεί αντιδικίες κι εδώ έχουμε μια σοβαρή ένδειξη μιας επερχόμενης νομικής σύγκρουσης, η οποία αναμένεται να βρεθεί στο pic της σε ένα χρόνο περίπου. Υπεύθυνος και για αυτό είναι βέβαια ο Κρόνος, που αποτελεί ένας από τους κύριους μοχλούς πίεσης στη ζωή του πρώην υπουργού, τόσο για φέτος, όσο και για την επόμενη διετία.

Όσο για την καταλυτική επιρροή του Ουρανού, στην οποία αναφέρθηκα παραπάνω συνίσταται αφ' ενός στο τρίγωνο του με τον προοδευμένο Ήλιο και αφ' ετέρου στην σύνοδο του με τον γενέθλιο Ερμή στο Ηλιακό τόξο, έναν Ερμή που βρίσκεται πιθανότατα στο 12ο οίκο (μυστικά χώροι απομόνωσης κα), εξ ου και οι πιθανότητες για μια ξαφνική επιδείνωση στα θέματα του οίκου. Επόμενη εναλλακτική είναι μια κρίση νευρολογικού χαρακτήρα, που με τη σειρά της μπορεί να αναδειχθεί σε αστάθμητο παράγοντα Νο 1.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved