Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Τι επιφυλάσσουν για σας τα άστρα από τις 4/1 έως και τις 6/1;

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

aries

Αντικειμενικά υπάρχουν δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπίσετε και αφορά την οικογένειά σας αλλά και οποιαδήποτε κοινωνική υπόθεση που πρέπει να βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Θα έχετε όμως την άνεση αυτές τις ημέρες να το αντιμετωπίσετε πιο εύκολα, αφού θα έχετε και τη στήριξη και την βοήθεια άλλων. Ο Ζυγός είναι το άτομο με το οποίο θα ασχοληθείτε και θα χρειαστεί να παρέμβετε αρκετά δυναμικά για να βρείτε άκρη στο κοινό σας πρόβλημα. Γενικά όμως οτιδήποτε κάνετε θα λήξει αισίως και θα έχει θετικά αποτελέσματα. Η βοήθεια ενός Τοξότη θα είναι πολύτιμη για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Υπάρχει από τη μια ανάγκη να συμβιβαστείτε και να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες αλλά θα έχετε φόβο ότι θα χάσετε κάποιες ισχυρές ευκαιρίες που σχετίζονται και με τις φιλοδοξίες σας. Γενικά όμως νιώθετε καλά γιατί πατάτε γερά στα πόδια σας και κυρίως αν σχετίζεστε με Αιγόκερω ή με Ιχθύ. Γενικά πάντως έχετε ανάγκη να κτίσετε κάτι καινούργιο πάνω στα οικονομικά σας αλλά δυσκολεύεστε ίσως να προχωρήσετε παραπάνω γιατί υπάρχουν στοιχεία γύρω σας που σας εμποδίζουν να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές γιατί είστε κολλημένοι στα δικά σας πιστεύω. Τολμήστε να εμπιστευτείτε την διαφορετικότητα και θα δείτε ότι θα έχετε επιτυχία ακόμα και στα σημεία που φοβόσαστε.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Έχετε λάμψη αυτές τις ημέρες και κανένας δεν μπορεί να σας αντισταθεί, παρόλο που νιώθετε ότι η περίοδος αυτή είναι δύσκολη για σας. Οφείλετε κάποια πράγματα τα οποία χρειάζεται να τα δείτε με πιο ώριμο μάτι και αυτό ίσως να σας ζορίζει αλλά γενικά επειδή έχετε ένα άνοιγμα, τουλάχιστον θα απαλύνετε την πίεση που νιώθετε και θα απολαύσετε ένα όμορφο σαββατοκύριακο. Αν σχετίζεστε ή σας ενδιαφέρει ένας φευγάτος Υδροχόος θα έρθετε πιο κοντά και θα περάστε όμορφες στιγμές μεταξύ σας. Αν σας αρέσει το ερωτικό ρίσκο θα γίνετε πιο ριψοκίνδυνοι και μπορεί να τολμήσετε να κάνετε πρόταση ακόμα και σε ένα άτομο που φοβόσαστε την άρνησή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Θέματα ισορροπίας αλλά και διπλωματίας θα σας απασχολήσουν έντονα και θα χρειαστεί να γίνετε ακόμα πιο διαλλαχτικοί ακόμα και σε μικρές λεπτομέρειες. Η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο, αρκεί κάποια πράγματα που σας ταλαιπωρούν και έχουν να κάνουν με την ευαισθησία που αντιμετωπίζετε όλα τα πράγματα θα χρειαστεί να την φιλτράρετε και να πετάξετε άχρηστες συναισθηματικές πληροφορίες που δεν σας κάνουν καθόλου καλό. Αντίθετα σας βαραίνουν και δεν προχωράτε πουθενά. Γιατί μένετε προσκολλημένοι και ταλαιπωρείστε. Τώρα ήρθε η περίοδος που ακόμα και με πίεση ή με ξαφνικά γεγονότα θα αποτινάξετε από πάνω σας αυτά που σας κρατάνε κολλημένους και χωρίς εξέλιξη.

ΛΕΩΝ

leo

Παρόλο που υπάρχουν πολλές υποθέσεις και κυρίως της καθημερινότητας που σας απασχολούν και σας υποχρεώνουν να συμπεριφέρεστε αρκετά τυπικά, νιώθετε δυνατοί και ευλογημένοι γιατί έχετε την ευκολία να συμπεριφέρεστε με άνεση και να είστε πολύ ειλικρινείς και επικοινωνιακοί. Η σχέση με έναν Ζυγό θα εξελιχτεί αρκετά καλά. Το ερωτικό στοιχείο είναι τονισμένο αυτό το διάστημα και θα βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και μέσα σας αλλά και γύρω σας. Μπορεί να φανείτε αυστηροί και φειδωλοί ακόμα και με τον εαυτό σας αλλά τελικά θα ξεσηκωθείτε και με την επήρεια ενός Τοξότη θα κάνετε πολλές τρέλες, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Ένα μικρό τυχερό παιχνίδι άνετα μπορείτε να το παίξετε γιατί θα έχετε τύχη.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Επικοινωνείτε πιο εύκολα και με μεγαλύτερη άνεση με τους γύρω σας. Το αίσθημα της ελευθερίας που σας έχει γίνει πολύ πιεστικό γιατί ίσως να μην μπορείτε να το διαχειριστείτε εύκολα, τελικά σας κάνει να προχωρήσετε πιο εύκολα μπροστά από κάθε τι και να πάρετε αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές για το επόμενο διάστημα. Η επιρροή ενός Τοξότη είτε συναισθηματικά είτε ψυχικά σίγουρα σας αναστατώνει και σας βοηθάει στην διαμόρφωση μιας νέας πραγματικότητας που δεν πηγαίνει και πολύ με τα δικά σας δεδομένα αλλά σας δίνει στοιχεία εξέλιξης. Ο Αιγόκερως και ο Υδροχόος είναι άτομα που μπορεί να γνωρίσετε μέσα στις επόμενες ημέρες. Γενικά το ερωτικό παιχνίδι σας ευνοεί, αρκεί μετά να μην το μετανιώσετε.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

libra

Θα έχετε μια μεγάλη επιτυχία, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί θα έχετε εύνοια και θα μπορέσετε να πάρετε αυτό που θέλετε. Για να κρατήσετε όμως τις ισορροπίες θα χρειαστεί να ακούσετε και τη φωνή της λογικής και της εγκράτειας. Οι ελεύθεροι θα έχετε μια ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία και κυρίως με Δίδυμο, Τοξότη και Υδροχόο. Γενικά θα έχετε ευεξία και χαρά και θα είσαστε έτοιμοι να ανοιχτείτε και να αξιολογήσετε πιο εύκολα ακόμα και τις δυσκολίες σας που αυτό τον καιρό μπορεί ένας Αιγόκερως μπορεί να σας τις έχει φέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Θα εστιάσετε κυρίως σε θέματα οργάνωσης των οικονομικών σας και αυτό θα σας δημιουργήσει μια σιγουριά ότι μπορείτε να τα καταφέρετε στο μέλλον. Γενικά θα κάνετε αρκετά ανατρεπτικές κινήσεις σε κάποια θέματα και θα φανείτε πρωτοπόροι. Η διάθεσή σας να μείνετε για λίγο μόνοι μπορεί να ενοχλήσει το περιβάλλον σας γιατί θα σας ήθελαν κοντά τους. Αλλά εσείς έχετε ανάγκη να βρείτε τις ισορροπίες σας. Ένας Κριός θα σας κλείσει το μάτι και θα ρίξει φως σε κάποια πολύ προσωπικά σας θέματα. Γενικά υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού σας όπου θέλει να επαναστατήσει απέναντι σε κάποιες αρχές που σας δεσμεύουν και με αυτόν τον τρόπο θα αλλάξετε την ροή κάποιων πραγμάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σας θα δώσει ένα δώρο και κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Θα αφορά μια επαγγελματική υπόθεση ή μια προσωπική κατάκτηση. Επειδή γενικά έχετε αρχίσει και νιώθετε ότι χρειάζεστε να συγκεντρωθείτε σε ένα θέμα και να εστιαστείτε περισσότερο θα δείτε ότι ασυνείδητα κάνετε κινήσεις περισσότερο ώριμες και πιο υπεύθυνες. Πάντως το Σαββατοκύριακο χαλαρώστε και εκμεταλλευτείτε τις όμορφες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Θα υπάρξει ανάγκη να εξισορροπήσετε σε πολλά θέματα και θα είναι απαραίτητο να χειριστείτε κάποια θέματα με μεγάλη κομψότητα αλλά και διακριτικότητα. Ο Ζυγός θα είναι το επίκεντρο για μερικούς από εσάς και εκεί θα χρειαστείτε ειδική μαεστρία για να τα βρείτε. Γιατί οι υποχρεώσεις, τα πρέπει και οι ανάγκες μπορεί να είναι διαφορετικές και να υπάρχουν συγκρούσεις. Ένα ταξίδι ή μια δουλειά που σχετίζεται με το εξωτερικό θα σας δημιουργήσει επαγγελματικές ευθύνες. Επειδή θα έχετε πολλές ιδέες θα έχετε ανάγκη να υλοποιήσετε μερικές και θα είσαστε περισσότερο δραστήριοι αλλά και τολμηροί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ο Άρης στο ζώδιό σας σίγουρα σας ενεργοποιεί περισσότερο ακόμα και σε επίπεδο σωματικό. Επειδή έχετε έντονη ανάγκη να αναλάβετε σε κάποια πράγματα την αρχηγία, θα πιέσετε αρκετά τον εαυτό σας να παραμείνει σταθερός σε κάποιες απόψεις και ιδέες. Οι γεννημένοι πάντως το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κάποια καλά πράγματα είτε μέσω της δουλειάς του είτε μέσω μιας σχέσης. Ο προσωπικός σας μαγνητισμός θα αυξηθεί και μερικοί από εσάς θα γίνεται το επίκεντρο πολλών εξελίξεων.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Θα είστε ιδιαίτερα επιφορτισμένοι να επικοινωνήσετε για να μπορέσετε να κάνετε πράγματα που θα είναι πιο ωφέλιμα για σας. Αυτό από τη μια σας αρέσει αλλά συγχρόνως σας εμποδίζει να αντιληφθείτε την δύναμή σας γιατί δυσκολεύεστε, όταν ξεδιπλώνετε τον εαυτό σας σε τρίτους. Ο Ζυγός θα σας απασχολήσει αρκετά και σίγουρα, αν έχετε από κοινού ιδέες καλλιτεχνικές η δημιουργικές θα ενεργοποιηθείτε για να τις δουλέψετε μαζί. Η επιστροφή ενός Διδύμου ή η διαφοροποίησή σας απέναντι του θα σας δώσει την ευκαιρία να προχωρήσετε πιο εύκολα μαζί.

************************

Διαβάστε επίσης:

Η επιρροή του Χειμερινού Ηλιοστασίου στα 12 ζώδια

************************

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Όλες τις προβλέψεις του astrology.gr είναι μαζεμένες εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved