Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 3/1

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία, όταν γίνονται πράξη.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 3/1

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

aries

Μπορεί να νιώθετε ότι η τωρινή σας πραγματικότητα είναι πολύ βαρετή και αρκετά κοπιαστική. Όμως θα βρείτε εσείς άκρη γιατί είσαστε πολύ δραστήριοι και επικοινωνιακοί από εδώ και πέρα. Οι φίλοι θα είναι το επίκεντρο αυτή την περίοδο και θα δαπανήσετε μεγάλη ενέργεια για αυτούς γιατί θα έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε περισσότερα πράγματα και να είσαστε λιγότερο μοναχικοί.


ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Παρόλο που ξεκινάει μια περίοδος για σας που μπορεί οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να σας ζορίσουν υπερβολικά και τα νεύρα σας να είναι έντονα, σήμερα θα δείτε ότι τα πράγματα ρέουν πολύ πιο εύκολα και θα βρείτε ανακούφιση μέσα σε ένα κομμάτι της καθημερινότητά σας ή μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Ένα άτομο από το εξωτερικό και πιθανόν Τοξότης να σας δώσει τέτοια αισιοδοξία που να αλλάξει την διάθεσή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Σίγουρα χρειάζεστε να είστε ψύχραιμοι αυτές τις ημέρες γιατί από την μια μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να είστε περισσότερο δημιουργικοί αλλά και ομαδικοί αλλά οι υποχρεώσεις είτε οι οικογενειακές είτε οι επαγγελματικές και αυτές που οφείλετε προς τρίτους να σας ζορίσουν αλλά τουλάχιστον ξεκαθαρίζει το τοπίο και μπορεί να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Θα ασχοληθείτε αρκετά με τα θέματα των άλλων και η ενέργειά σας θα κατευθυνθεί στον σύντροφό σας ή στενό συνεργάτη και θα νιώσετε την χαρά του μοιράσματος αλλά και τις φιλοδοξίες σας να μπορούν κάποια άτομα να σας τις εκπληρώσουν. Ο Αιγόκερως θα είναι σημαντικός για σας γιατί μαζί του θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να ολοκληρωθείτε σε κάποια θέματα. Πολύ καλή επαφή με έναν Παρθένο και με Τοξότη με τον οποίο όμως δεν επικοινωνείτε τόσο εύκολα.


ΛΕΩΝ

leo

Έντονες οικονομικές δοσοληψίες που μπορεί να αφορούν ακόμα και ένα ακίνητο. Είσαστε σε φάση που θέλετε να κάνετε πράγματα για τα οποία νιώθετε υπεύθυνοι και μερικοί από εσάς και υπόλογοι. Ίσως να το παρακάνετε γιατί όταν σας στριμώχνουν άτομα από το περιβάλλον σας και κυρίως από το οικογενειακό, επειδή νιώθετε άσχημα, μπορεί να χαλάσετε την ερωτική σας σχέση έναντι των υποχρεώσεων και αυτό μετά να σας κοστίσει τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Γίνεστε αρκετά αναλυτικοί και δυνατοί. Έχετε αποφασίσει να βάλετε τα πράγματα σε ένα καλούπι και αυτό σας κάνει καλό γιατί θα προχωρήσετε και θα νιώσετε πολύ γεμάτοι και ασφαλείς. Η ερωτική σχέση με έναν Αιγόκερω μπορεί να σας δημιουργεί την ανάγκη να είσαστε πολύ σωστοί και τυπικοί μαζί του αλλά ίσως να μην γεμίζεστε συναισθηματικά. Πάντως κάνετε ανοίγματα και κυρίως στην δουλειά σας γιατί είσαστε στην φάση που θέλετε να τα κάνετε όλα και κυρίως να αποκτήσετε μεγαλύτερη γνώση για να νιώθετε πιο ανταγωνιστικοί.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


ΖΥΓΟΣ

libra

Παρόλο που έχετε διάθεση να ξεκουραστείτε για λίγο, κάτι σας σπρώχνει να είστε δραστήριοι και ενεργοί. Ένα ταξίδι που μπορεί ήδη να είχατε προγραμματίσει θα σας κάνει καλό γιατί θα αναλάβετε μεγαλύτερη δραστηριότητα και κυρίως σε θέματα διδασκαλίας και γενικά οτιδήποτε αφορά γνώση. Επειδή από εδώ και πέρα και για ένα μεγάλο διάστημα θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία σε θέματα οικογενειακά και θέματα οργάνωσης, αυτό θα σας ενοχλήσει αλλά είναι αναγκαίο. Ο Αιγόκερως θα παίξει ρόλο στην ζωή σας αλλά θα σας ζορίσει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Όλες σας οι επιδιώξεις είναι να οργανώσετε καλύτερα τις οικονομικές σας ανάγκες αλλά και γενικά να πειθαρχήσετε πάνω σε τέτοιου είδους θέματα. Σίγουρα θα πρυτανεύσει η λογική και αυτό θα σας βγει σε καλό, παρόλο που είστε αρκετά ξεσηκωμένοι και σε κάποια πράγματα υπερβολικοί. Γενικά, είστε συντηρητικοί και με το εαυτό σας αλλά και με τους άλλους αλλά τις τελευταίες ημέρες κάτι αλλάζει μέσα σας και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε τρέλες. Για αυτό μπορεί να ανοιχτείτε ξαφνικά ακόμα και σε άτομα που δεν τα γνωρίζετε πολύ καλά και ίσως και το πρόσωπο να είναι Υδροχόος.


ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Υπάρχει ανάγκη να είστε προσεκτικοί και μαζεμένοι και αυτό σας δημιουργεί διάθεση να λογικευτείτε και να γίνετε πολύ πρακτικοί και αυτό δεν σας αρέσει καθόλου. Ειδικά αν υπάρχει εκεί κάποιο πρόσωπο που το γνωρίζατε από παλιά και σας προσγειώνει, αυτό σας εμποδίζει την δημιουργικότητά σας, κυρίως αν είναι Παρθένος. Από την άλλη, η Αφροδίτη που συνεχίζει να είναι πάνω σας σάς δίνει την εύνοια που έχετε ανάγκη και στα οικονομικά αλλά και στα ερωτικά θέματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Μια πολύ καλή ημέρα για σας, αφού θα βάλετε πολλά πράγματα σε μια τάξη και αυτό θα σας ευχαριστήσει και θα σας δώσει επιπρόσθετη ασφάλεια και σιγουριά. Υπάρχει περίπτωση σε μερικούς από εσάς η προσωπική σας σχέση να μην είναι τόσο ξεκάθαρη όσο πιστεύατε και αυτό να δημιουργεί μέσα σας αμφιβολίες για τα συναισθήματα του προσώπου. Σήμερα, θα ξεκαθαρίσετε τουλάχιστον μέσα σας και με την βοήθεια ενός άλλου πιθανόν συγγενικού προσώπου του άλλου ατόμου που σας ενδιαφέρει από μια συζήτηση που θα γίνει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ο Άρης στο ζώδιό σας θα αρχίσει σιγά σιγά να σας δίνει μεγαλύτερη δύναμη και διάθεση για δράση. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες έχετε και εύνοια αλλά και κρατήματα, κυρίως με θέματα που αφορούν στο παρελθόν ή κάποιες πεποιθήσεις θα σας βασανίσουν και αυτό μπορεί να μην σας αφήσει να κάνετε τις κινήσεις που πρέπει. Αν σχετίζεστε με ένα μεγαλύτερο άτομο ή ένα Σκορπιό, θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να ζορίζεστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους αλλά ίσως είναι αναγκαίο γιατί με αυτόν τον τρόπο μπαίνουν όρια.


ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Ασχολείστε περισσότερο με τις υποθέσεις των άλλων αλλά σε συνεργασία με πρόσωπα που είναι πολύ κοντά σας θα καταφέρετε να κάνετε πολλά πράγματα που παλιά σας ήταν δύσκολα. Η καριέρα σας απαιτεί περισσότερο οργάνωση και θα τα καταφέρετε, αφού θα προσπαθήσετε να υλοποιήσετε προτάσεις που έχουν δομή και όραμα. Βέβαια, θα υπάρχει μια τάση από την πλευρά σας να αποσυρθείτε γιατί νιώθετε ότι σας είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved