Πώς θα περάσετε τις δύο πρώτες μέρες του Χρόνου;

Πετάξτε την μελαγχολία από πάνω σας και γεμίστε τα κενά σας με φως και αληθινή παρουσία

Πώς θα περάσετε τις δύο πρώτες μέρες του Χρόνου;

ΚΡΙΟΣ

aries

Υποδέχεστε με μεγάλη μεγαλοπρέπεια και γενναιοδωρία συναισθημάτων τη νέα χρονιά. Έτοιμοι να ξεκινήσετε ακόμα και μια νέα ζωή, θα απαλλαγείτε πιο εύκολα από τις ενοχές και τις παλιές αντιλήψεις. Σίγουρα θα χρειαστεί να δουλέψει αρκετά η λογική σας και η παρόρμησή σας θα μπει για ένα διάστημα σε καλούπι αλλά είναι αναγκαίο για να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας και την καθημερινότητά σας. Από αυτό μόνο καλά πράγματα θα έχετε να εισπράξετε. Πάντως, οι πιο τολμηροί θα κάνετε την επανάστασή σας και δεν θα σταματήσετε πουθενά, προκειμένου να βρείτε το δίκιο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είστε επίμονοι σε κάποια θέματα και μπορεί να χρειαστεί η δυναμική παρέμβαση ενός τρίτου ατόμου για να ξεδιαλύνετε κάποια ζητήματα σχέσεων. Εσείς όμως υποδέχεστε τον νέο χρόνο, κάνοντας σχέδια για την ανέλιξή σας και αυτό σας δίνει έντονη δημιουργικότητα αλλά και διάθεση να φανείτε και να κλέψετε τις εντυπώσεις. Ίσως να δουλέψετε παραπάνω για να εισπράξετε το μπράβο ή ίσως να καθυστερήσει να έρθει. Αλλά, μόλις γίνει αναγνώριση, θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε και επιτυχία.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ενθουσιώδεις και με πολλές προτάσεις από τρίτους, θα ξεκινήσετε την νέα χρονιά με αισιόδοξο μάτι αλλά αρκετά προβληματισμένοι για κάποια σχέδια ή φιλοδοξίες που αφορούν το μέλλον σας. Επειδή όμως είστε διατεθειμένοι να μην χάσετε την ευκαιρία να φύγει από τα χέρια σας, την φετινή χρονιά θα γίνετε πιο δυναμικοί και ίσως και περισσότερο δραστήριοι γιατί θα δοκιμάσετε να γίνουν οι ιδέες σας πράξεις ακόμα και αναγκαστικά, λόγω των τρεχουσών αναγκών. Θέματα κληρονομικά ή οικονομικά και διαχείριση τρίτων θα σας απασχολήσουν και θα ανοιχτεί κάτι πολύ καλό, αν επιμείνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Επειδή ίσως επιθυμήσετε να ξεκουραστείτε και να μείνετε ακόμα και με τον εαυτό, εάν δεν μπορείτε να το κάνετε λόγω των ημερών, θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που θέλετε αλλά τουλάχιστον θα είστε μέσα σε πολύ δικά σας άτομα και θα πέσετε στα μαλακά. Η Τετάρτη θα είναι η ημέρα που θα νιώσετε πολύ καλά γιατί θα γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλετε και θα έρθετε πολύ κοντά με έναν Παρθένο αλλά και θα κερδίσετε κάτι που θα σας ικανοποιήσει. Οπότε, ξεκινάτε καλά την νέα σας χρονιά, αφού οι προοπτικές σας μεγαλώνουν και μαζί και οι συνεργασίες σας αλλά και οι σχέσεις σας που πλαταίνουν.

ΛΕΩΝ

leo

Θα νιώσετε δύναμη και μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό σας και η πρώτη ημέρα του χρόνου θα ξεκινήσει πολύ καλά για σας. Η νέα χρονιά μπαίνει πολύ δυναμικά αλλά και με ένταση που για σας θα είναι πολύ εποικοδομητική γιατί μπορεί να νιώθετε μεν ότι δίνετε την δύναμή σας στους άλλους αλλά τελικά θα ενεργοποιηθείτε πάρα πολύ και θα αντιληφθείτε και κάποια πράγματα, πέρα από τα συνηθισμένα, αφού η αντίληψή σας θα αμβλυνθεί. Θα λύσετε πάντως με ευκολία κάποια θέματα σπιτιού και οικονομικά που σας απασχολούν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Παρόλο που έχετε την ανάγκη να βρίσκεστε και μερικές φορές μόνοι, θα μπείτε μέσα στο πλαίσιο της οικογένειας ή κάποιων φίλων. Από την άλλη η ερωτική σας διάθεση μπορεί να είναι κρυμμένη αλλά μέσα σας υπάρχει άλλη κατάσταση. Και δεν είναι μόνο για ένα πρόσωπο αλλά για την ίδια την ζωή. Γιατί κάνετε τον απολογισμό σας και βλέπετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλατε ακριβώς και τώρα έχετε ανάγκη να ζήσετε και να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Η δεύτερη ημέρα του χρόνου θα ξεκινήσει για σας με έναν πολύ δυναμικό τρόπο, αφού κάθε φορά ανακαλύπτετε νέα πράγματα για σας και αυτό σας δίνει κάποιες νέες προϋποθέσεις για να ξεκινήσετε την χρονιά σας.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

libra

Η χρονιά θα ξεκινήσει καλά για σας, αφού θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε πράγματα τα οποία σας αρέσουν και σας δημιουργούν χαρούμενη διάθεση. Οι φίλοι και γενικά η αποδοχή από ένα μεγάλο κοινό θα σας κάνει ευτυχείς. Θα διευθετηθούν πιο εύκολα οι οικογενειακές υποχρεώσεις και κυρίως, από την Τετάρτη και μετά, θα σταματήσει η ένταση που μπορεί να νιώθατε και τελικά μπαίνετε σε ένα καλό πλαίσιο και αυτό σας κάνει περισσότερο οργανωμένους και δυνατούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Έχετε την ανάγκη επιβεβαίωσης αλλά και αναγνώρισης κάποιων πραγμάτων που έχετε ήδη κάνει. Αυτό ζορίζει γιατί υπάρχει απαίτηση από την πλευρά σας αλλά τελικά θα καταφέρετε να τα βάλετε τα πράγματα όπως εσείς επιθυμείτε και θα πάρετε απόφαση ότι η καινούργια χρονιά μπορεί να ξεκινήσει με καλύτερες προϋποθέσεις, αρκεί να το θέλετε και θα το πετύχετε. Την Τετάρτη θα έχετε μια καλή ευκαιρία να χειριστείτε με μεγάλη εξυπνάδα και πρακτικότητα όλες τις υποθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Διατηρείτε την αισιοδοξία σας και την εσωτερική σας δύναμη. Η τάξη βέβαια είναι απαραίτητη για να κάνετε πράγματα που θα σας δώσουν την χαμένη αυτοπεποίθησή σας. Χρειάζεται από την πλευρά σας περισσότερο οργάνωση και πειθαρχία και η χρονιά θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές. Η δύναμή σας προέρχεται από την ισχυρή πίστη σας ότι όλα θα πάνε καλά γιατί έχετε υψηλού επιπέδου προστασία. Κρατηθείτε και μπορεί να δείτε και ξαφνικά θαύματα. Η λογική πάντως μπορεί να σας ζορίζει αλλά σας βοηθάει να έχετε την τελική επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Σίγουρα θα σας βγει η ανάγκη να φανείτε παραπάνω και ίσως να βάλετε και την ατομική σας σφραγίδα σε κάποια θέματα που είχατε αγνοήσει ή τα είχατε αφήσει στους άλλους. Η αυτονομία σας είναι απαραίτητη και αυτό θα σας δώσει την ευκολία να δημιουργήσετε πράγματα που τα έχετε ονειρευτεί εδώ και πολύ καιρό. Ο διαφορετικός τρόπος σκέψης θα σας βγάλει από την πεπατημένη αλλά θα σας ανοίξει τους ορίζοντες. Η Τετάρτη θα είναι μια πολύ καλή ημέρα όπου θα έχετε ένα πολύ καλό νέο. Ο Ερμής που μπήκε στο ζώδιό σας θα σας δώσει ιδέες και κίνητρα για να κινηθείτε με την άνεσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Η χρονιά ξεκινάει με τον Άρη στο ζώδιό σας και αυτό σας δίνει το προβάδισμα σε πολλά πράγματα. Αναγκαστικά θα γίνετε πιο ενεργητικοί και δυναμικοί και αυτό θα βοηθήσει τους λιγότερο τολμηρούς Υδροχόους να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που θέλετε εσείς και κυρίως σε μια προσωπική σχέση. Η διάθεση της προσφοράς και της βοήθειας θα σας φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που ίσως να είχατε παραμελήσει ή να είχατε απομακρυνθεί. Καλό είναι με την νέα χρονιά να αντιληφθείτε περισσότερο τις ανάγκες του σώματός σας για αποτοξίνωση ή από καθαρισμό σε όλα τα επίπεδα γιατί με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε πολύ πιο δυνατοί.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Η σταθερότητα των συναισθημάτων σας θα βοηθήσει τους γύρω σας, οπότε κατά συνέπεια και εσάς. Η διάθεσή σας γενικά θα είναι πολύ καλή, αφού βλέπετε ότι τα πράγματα μπαίνουν σιγά σιγά στην θέση τους και, επειδή έχετε πολλές πρακτικές υποθέσεις που σας κουράζουν, θα δείτε ότι καταρχάς θα ταξινομήσετε τις σκέψεις σας, οπότε μπαίνοντας η νέα χρονιά θα είστε λιγότερο χαοτικοί και χαμένοι μέσα σε χιλιάδες λεπτομέρειες και παραμέτρους. Αυτό θα είναι το πρώτο σας ξεκίνημα και άμα κάνετε μια καλή αρχή, θα είστε περισσότερο ευχαριστημένοι.

************************

Διαβάστε επίσης:

Η επιρροή του Χειμερινού Ηλιοστασίου στα 12 ζώδια

************************

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Όλες τις προβλέψεις του astrology.gr είναι μαζεμένες εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved