Demy: Ζαλισμένη από έρωτα

Η Λιονταρίνα Demy είναι γεννημένη για να λάμπει!

Demy: Ζαλισμένη από έρωτα

Είναι μόλις 21 ετών αλλά πολλοί είναι εκείνοι που ήδη θαυμάζουν την πορεία της κι όχι άδικα. Φέτος συνεργάζεται με την Άννα Βίσση, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και το πρώτο άλμπουμ με τα τραγούδια της.

Δίκαιο ή άδικο, κάποιοι άνθρωποι έχουν γεννηθεί με «άστρο» και σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η Demy, κατά κόσμον Δήμητρα Παπαδέα, που εδώ και 1-2 χρόνια περίπου έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Με μια φράση, η Demy είναι γεννημένη για να λάμπει!

Η ανοδική πορεία της αποτυπώνεται και στο Love and Hate, τη διαδικτυακή δημοσκόπηση του gossip-tv.gr για τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της εγχώριας show biz, όπου για μια ακόμη φορά -και σίγουρα όχι τελευταία- μπήκε στο top 5 της σχετικής λίστας.

Ας δούμε όμως κάποια από τα βασικά αστρολογικά δεδομένα της.

Με τη Σελήνη της στον Αιγόκερω να είναι εχέγγυο επαγγελματισμού αλλά και μια ισχυρή ένδειξη ιδιαίτερων αναζητήσεων, που αναδεικνύουν τη Λέαινα Demy σε ένα σπάνιο και ξεχωριστό είδος (κάνει σύνοδο με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα), διαθέτει επιπλέον το... υπερόπλο της συνόδου του Δία με τον Ήλιο της! Κι έτσι οι καλλιτεχνικές και συνάμα πρωτοποριακές αναζητήσεις της βρίσκουν τον καλύτερο συνεργάτη.

Ικανή λοιπόν αλλά και τυχερή, δεν θα πάψει ποτέ να έχει την αναγκαία υποστήριξη στη ζωή της και το μόνο που της απομένει είναι το να «σεβαστεί» την καλοτυχία της και να μην την σπαταλήσει σε ανούσιες επιδείξεις ή σκάνδαλα.

Όσο για την αισθηματική της ζωή, με την Αφροδίτη στην Παρθένο -σε σύνοδο κι αυτή με το Δία- ξέρει πως να επωφελείται από μια σχέση «αλιεύοντας» τα πιο χρήσιμα στοιχεία της, ανεξάρτητα αν αυτήν την περίοδο μοιάζει «ζαλισμένη» από την δραστική επιρροή του Ποσειδώνα. Και σύμφωνα τουλάχιστον με την αστρολογική εμπειρία, μια σχέση κάτω από το πέπλο του πλανήτη της φαντασίας είναι ευτυχέστατη, μέχρι να... ξυπνήσει το θύμα!

Για την σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη αλλά και για την προσωπικότητα του πρώτου Master Chef, μπορείτε να ακούσετε εδώ και να διαβάσετε εδώ.


*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved