Μαίρη Συνατσάκη: Ο Master Chef της μοίρας της

Η Αιγοκερίνα παρουσιάστρια του Master Chef δέχεται πολύ στενό... πλανητικό μαρκάρισμα, αυτήν την περίοδο

Μαίρη Συνατσάκη: Ο Master Chef της μοίρας της

Αιγόκερως με Σελήνη στο Ζυγό ξέρει πολύ καλά να εμφανίζει στους άλλους αυτό που θα ήθελαν να δουν, αποκρύπτοντας ενδεχομένως τις πιο «απόλυτες» πλευρές μιας Αφροδίτης στο Σκορπιό. Αυτό σίγουρα την βοηθά να διατηρεί το θετικό ισοζύγιο ψήφων στην γνώμη του κοινού, όπως φαίνεται και στο Love and Hate την διαδικτυακή δημοσκόπηση του gossip-tv.gr για τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της εγχώριας show biz.

Και βέβαια πολλά ακόμη μπορεί να κρύβονται πίσω από την δημόσια εικόνα της, αφού πέρα από την μυστικοπάθεια της συγκεκριμένης Αφροδίτης, είναι γνωστό πως ένας γενέθλιος Άρης στο Ζυγό βρίσκει το νόημα της ζωής διεκδικώντας και απαιτώντας, αφού πρώτα κτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης. Αρχικά δηλαδή είναι υποχωρητικός, μόλις όμως «δέσει» τις ισορροπίες του, αρχίζει να «φορτσάρει», δείχνοντας το «άλλο» του πρόσωπο.

Αυτήν την περίοδο πάντως, η Μαίρη Συνατσάκη δέχεται πολύ στενό... πλανητικό μαρκάρισμα, κάτι που αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας για κάθε εγχείρημα της, ενώ δεν αποκλείονται και τα ανεπιθύμητα απρόοπτα. Συγκεκριμένα, δέχεται την επιρροή του Ουρανού και του Πλούτωνα πάνω στον Ήλιο της, ενώ έχοντας τον Κρόνο της στον Σκορπιό, με την επιστροφή του πλανήτη στη γενέθλια θέση του, καλείται να πάρει κομβικές αποφάσεις για τη ζωή της.

Αν όμως το παρόν και το εγγύς μέλλον της δείχνουν να είναι «υπό πίεση» και οι εξελίξεις μπορεί να φέρουν τα πάνω, κάτω, σταδιακά η ζωή της θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο τις... φήμες που θέλουν μια Αιγοκερίνα να λάμπει δια μέσου των δεκαετιών!

Ο Δίας έχει αναλάβει το ρόλο του Master Chef της ζωής της κι εκεί κάπου μετά τα σαράντα και... κάτι, θα αρχίζει να μοιράζει αφειδώς τα δώρα του!

Διαβάστε επίσης:

Γενέθλια για τη Μαίρη Συνατσάκη! Πόσο χρονών γίνεται;


*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved