Η Καλομοίρα μαμά: Τι «άστρο» έχουν τα δίδυμα;

Και τα δύο Τοξοτάκια έχουν Ωροσκόπο στους Διδύμους και Σελήνη στον Αιγόκερω.

Η Καλομοίρα μαμά: Τι «άστρο» έχουν τα δίδυμα;

Να ζήσουν και να ευτυχήσουν! Πρόωρα γέννησε η Καλομοίρα και ας δούμε τι προέκυψε από αυτήν την συμπαντική «συνομωσία».

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές και έγκυρες πληροφορίες, το χαρμόσυνο γεγονός συνέβη την Παρασκευή περίπου λίγο πριν τις 23:00 ώρα Ελλάδος, δηλαδή 16:00 ώρα Νέας Υόρκης και τα δύο Τοξοτάκια έχουν Ωροσκόπο στους Διδύμους και Σελήνη στον Αιγόκερω.

Έξυπνα και «μπαγάσικα», από τη μια, έχουν όμως και μια προσεκτική Σελήνη να τους... θυμίζει τα καθήκοντα τους!

Τα Καλομοιράκια έχουν ακόμη τη Δήμητρα στον 1ο οίκο και την σύνοδο Ποσειδώνα-Χείρωνα στον 10ο, κάτι που σημαίνει ότι πρώτον τη διασημότητα την έχουν εξασφαλισμένη και δεύτερον ότι η καλή νεράιδα που παρίστατο στη γέννηση τους, τα προορίζει για μια μεγάλη καλλιτεχνική καριέρα.

Ακόμη, ο δυναμικός Χείρωνας θα τα κάνει να αγαπήσουν τις ρίζες τους και αναμένεται να προωθήσουν τον Ελληνικό πολιτισμό, όπου κι αν βρίσκονται.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιες «σκιές» στον χάρτη τους, ιδιαίτερα σε σχέση με την προσωπική τους ζωή, που με τον Κρόνο στον 5ο οίκο και μια σύνοδο Σελήνης-Άρη στον 8ο οίκο, αναμένεται να είναι κάπως... στριμωγμένη.

Από τη μια πλευρά θα έχουν τη μαμά τους ως Κέρβερο να τα μπολιάζει με τις πατροπαράδοτες αξίες και να ελέγχει τη συμπεριφορά τους ποντάροντας σε ανασφάλειες και ενοχές, ενώ από την άλλη θα έχουν κάποιες «ασυγκράτητες» ερωτικές επιθυμίες. Σύγκρουση εν όψει δηλαδή και αν συνυπολογίσουμε και την Αφροδίτη στο Σκορπιό, να δούμε πως θα τα φέρει βόλτα η Καλομοίρα, όταν μεγαλώσουν!

Γερά να είναι πάντως, κι όλα τα άλλα βρίσκονται...

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved