Adam Lanza: Ένας θύτης-θύμα των εκλείψεων

Ο Adam Lanza (γεν 22/4/1992) είναι Ταύρος με Σελήνη στον Αιγόκερω και Άρη στους Ιχθύες, κάτι που συνάδει με τις περιγραφές που τον θέλουν ένα γενικά ήσυχο παιδί.

Adam Lanza: Ένας θύτης-θύμα των εκλείψεων

Η τραγωδία στο δημοτικό σχολείο του Sandy Hooks στο Newtown του Connecticut είναι ανείπωτη. Είκοσι παιδιά και έξι εκπαιδευτικοί έχασαν τη ζωή τους ύστερα από την εν ψυχρώ δολοφονία τους από τον 20χρονο Adam Lanza, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αφού εισέβαλε στο κτίριο πρέπει να έριξε πάνω από εκατό σφαίρες κατά των ανυπεράσπιστων θυμάτων του. Ο δράστης μετά την πράξη του αυτοκτόνησε, αφήνοντας πίσω του πολλά αναπάντητα «γιατί».

Το μακελειό συνέβη στις 9:35 πμ τοπική ώρα και στον χάρτη του συμβάντος το Μεσουράνημα «δείχνει» την 21η-22η μοίρα του Σκορπιού, μια περιοχή στην οποία συνέβη και η πρόσφατη Ηλιακή έκλειψη του Νοεμβρίου.

sandy_hook

Στις 22 και 06' του Σκορπιού όμως βρίσκεται και ο γενέθλιος Πλούτωνας του Lanza, κάτι που αναμφίβολα παραπέμπει στην διέγερση της σκοτεινής πλευράς του πλανήτη από την Ηλιακή έκλειψη.

Και αυτό το πρώτο «κτύπημα» στο γενέθλιο χάρτη του Lanza, το διαδέχθηκε ένα ακόμη, αυτή τη φορά στην Σεληνιακή έκλειψη που ακολούθησε: Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα «έπιασε» πιθανότατα τη γενέθλια Σελήνη του, οδηγώντας τον ψυχισμό του στα άκρα.

Εδώ οφείλω να θυμίσω πως για όσο διάστημα οι εκλείψεις συνέβαιναν στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, είχαμε επανειλημμένα κρούσματα βίαιων ξεσπασμάτων από εκπροσώπους τουλάχιστον του Τοξότη και τώρα που οι εκλείψεις άλλαξαν μετερίζι φαίνεται πως παίρνουν σειρά οι Ταύροι, μπορεί και οι Σκορπιοί.

Ας δούμε όμως συνολικά το χάρτη του Adam Lanza, με την επισήμανση πως αφού δεν έχουμε ακριβή ώρα γέννησης, ως ώρα έχει χρησιμοποιηθεί η 12η μεσημβρινή.

adam_lanza

Ο Adam Lanza (γεν 22/4/1992) είναι Ταύρος με Σελήνη στον Αιγόκερω και Άρη στους Ιχθύες, κάτι που συνάδει με τις περιγραφές που τον θέλουν ένα γενικά ήσυχο παιδί. Ο Άρης του βέβαια συμμετέχει σε ένα πλέγμα όψεων με αργούς πλανήτες κι εδώ ίσως να βρίσκεται ένα από τα κλειδιά της τραγωδίας.

Συγκεκριμένα ο Άρης σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα και δύο εξάγωνα με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω, όψεις που τυπικά κατατάσσονται στις «αρμονικές» αλλά στην πράξη μπορεί να εκδηλωθούν παντοιοτρόπως, αφού ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με έναν Άρη που δεν εκφράζει την ενέργεια του με μεγάλη συχνότητα αλλά με μεγάλη πυκνότητα. «Μαζεύει» δηλαδή ενέργεια, που την βγάζει σε «πακέτο».

Και δεν φαίνεται τυχαίο το ότι στην τρέχουσα Ηλιακή επιστροφή του Lanza ο Άρης (στην Παρθένο) κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Έχουμε δηλαδή μια επανάληψη γενέθλιων όψεων, που με τη συνδρομή των εκλείψεων αλλά και των ενδείξεων στις προόδους, οδήγησαν εκεί που οδήγησαν.

Μάλιστα, σε μια ακόμη πιο επίκαιρη πλανητική ρελάνς, η όψη Άρη-Ποσειδώνα υπήρχε ως «κρυφή» (ένα τετράγωνο) στην Ηλιακή έκλειψη του Νοεμβρίου, ενώ στην Σεληνιακή είχαμε μια σύνοδο Άρη-Πλούτωνα.

Ίσως τα στοιχεία να ήταν περισσότερο διαφωτιστικά αν είχαμε στη διάθεση μας την ώρα γέννησης του και την ακριβή θέση της Σελήνης του Lanza, η οποία πιθανότατα έχει μια άμεση και ουσιαστική εμπλοκή στην τραγωδία της Παρασκευής (έχει «επάνω« της το τρέχον τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα).

Η αλήθεια είναι ότι χωρίς ακριβή στοιχεία, μόνον για «αποχρώσες ενδείξεις» μπορούμε να μιλάμε αλλά με δεδομένη την αφετηρία της τραγωδίας (ο Adam Lanza δολοφόνησε πρώτα τη μητέρα του στο σπίτι τους), η Σελήνη του ως δείκτης της μητέρας φαίνεται να είναι το δεύτερο κλειδί της τραγωδίας.

Ένας ακόμη δείκτης που έπαιξε ρόλο ήταν ο γενέθλιος Ερμής του Adam Lanza, αφού εκτός από την σύνοδο του με τον διελαύνοντα Ουρανό, αυτήν την περίοδο έχει μια ακόμη σύνοδο με τον προοδευμένο Άρη (στο secondary). Αυτός ο συνδυασμός επιρροών υποδηλώνει ακραίες νοητικές πιέσεις και υπέρβαση των ατομικών ή των συλλογικών ηθικών κανόνων.

Συνοψίζοντας και παρακάμπτοντας τεχνικές λεπτομέρειες που σίγουρα θα κουράσουν, θεωρώ πως οι εκλείψεις, και τρεις από τους γενέθλιους δείκτες του Adam Lanza (η Σελήνη, ο Πλούτωνας και ο Άρης), έφεραν τον νεαρό δολοφόνο εκτός εαυτού. Για μια πληρέστερη προσέγγιση, θα έπρεπε να είχαμε στη διάθεση μας την οικοθεσία του δράστη, ο οποίος σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες υπέφερε από ένα είδος αυτισμού και το πιθανότερο είναι να έχει ένα φορτωμένο ή διαταραγμένο 12ο οίκο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved