Δυσκολεύεστε να κάνετε οικογένεια ή έχετε προβλήματα με τα παιδιά σας; Ενεργοποιήστε τον Άγγελο Ρηχαήλ

Αν θέλετε να θεραπεύσετε τις οικογενειακές σχέσεις, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Ρηχαήλ.

Δυσκολεύεστε να κάνετε οικογένεια ή έχετε προβλήματα με τα παιδιά σας; Ενεργοποιήστε τον Άγγελο Ρηχαήλ

Αφιερωμένο στον γιό μου Γιάννη που έφυγε ξαφνικά από την ζωή μου.

Δεν υπάρχει άνθρωπος πάνω στον πλανήτη που να μην έχει παιδευτεί έστω και λίγο από την οικογένεια του η αν όχι από την πολύ κοντινή του οικογένεια αλλά από συγγενείς και πιο μακρινές επαφές. Είτε για κληρονομικούς λόγους, είτε για λόγους επιβολής και εξουσίας, είτε για ζήλεια και αντιπαλότητα αλλά και για άλλους πολλού λόγους. Οι διαβαθμίσεις είναι τεράστιες από την ποιο χειρότερη μέχρι και την πιο ανάλαφρη. Δεν παύει όμως να μας πονάνε είτε σε μικρό η σε μεγάλο επίπεδο. Η οικογένεια είναι ο πρωταρχικός πυρήνας που έχει να κάνει με την ισορροπία του κάθε ανθρώπινου όντος. Αν υπάρχει σωστή εστία δηλαδή οικογένεια το άτομο είναι αρκετά ισορροπημένο και μέσα του νιώθει ασφάλεια. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε μέσα μας ασφάλεια και σιγουριά. Όλα τα προβλήματα μας ξεκινάνε και τελειώνουν εκεί. Αυτή την περίοδο που διανύουμε οι αρχές και οι αξίες της οικογένειας έχουν διαταραχτεί. Τα θεμέλια τρίζουν και όλο και ποιο πολλά παιδιά μεγαλώνουν μέσα σε μονογονεϊκή οικογένεια και αυτό σίγουρα δημιουργεί τριγμούς για την ανθρώπινη υπόσταση και προσωπικότητα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει προσπάθεια από ιδιοφυείς και ευαίσθητους ανθρώπους κυρίως ψυχολόγους, πνευματικούς, γονείς οι οποίοι προσπαθούν να αλλάξουν τα κακώς κείμενα και να υπάρχει μεγαλύτερη επικοινωνία. Βέβαια η οικογένεια αντιπροσωπεύει το μικρό μοντέλο και η κοινωνία το μεγάλο. Εκεί θα ήθελε μεγαλύτερη βέβαια προσπάθεια για την αλλαγή. Αν ακολουθούσαμε όμως την φιλοσοφία του Πλάτωνα για την ιδανική πολιτεία σίγουρα θα υπήρχε μεγαλύτερη ισορροπία, δικαιοσύνη και ευτυχία στον πλανήτη Γή. Πάντως θεραπεύοντας την οικογένεια μπορεί να θεραπευτεί και κατά ένα μέρος και η κοινωνία αλλά ισχύει και το αντίστροφο. Υγιής κοινωνία, καλύτερες και πιο αληθινές σχέσεις μέσα στην οικογένεια.

Ο Άγγελος Ρηχαήλ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 4 έως 8 Οκτωβρίου.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που βοηθάει και θεραπεύει τις οικογενειακές σχέσεις.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Είστε οι άνθρωποι που έχετε μεγάλη δύναμη, μπορείτε να δώσετε αγάπη και προστασία στους γύρω σας, αγαπάτε την αρμονία την ομορφιά και την δικαιοσύνη, είστε γενικά φιλάνθρωποι και συντρέχετε τους αδύναμους. Όμως όταν περνάτε την δύσκολη φάση και αρχίσετε να μην είστε σίγουροι για τον εαυτόν σας και μπαλαντζάρετε με το κάθε τι πάνω στην φάση αυτή μπορεί να χαλάσετε την οικογένεια σας και να σταματήσετε για δικούς σας λόγους που σίγουρα θα βρείτε και την δικαιολογία από τις εξωτερικές καταστάσεις. Οπότε θα νιώσετε έντονο πεσιμισμό, απελπισία, παραίτηση και τάση για αυτοκαταστροφή. Στην φάση αυτή μπορεί να διαλύσετε την οικογένεια σας χωρίς να το καταλάβετε γιατί θα νιώθετε ότι δεν αντέχετε από όλα αυτά. Όταν επικαλείστε τον Αρχάγγελο Ρηχαήλ θα σας χαρίζει ορθολογισμό, ευγνωμοσύνη για τα ήδη υπάρχοντα γιατί μερικές φορές χάνετε την κρίση σας στα καλά που παίρνεται και σκοτεινιάζει το τοπίο μέσα σας. Επειδή όλοι επιθυμούμαι οικογενειακή αρμονία και κυρίως όλοι θέλουμε να είμαστε καλοί γονείς αλλά και παιδιά για τους γονείς μας. Ο Άγγελος Ρηχαήλ βοηθάει και δίνει έμπνευση για το πώς θα λυθούν όλα αυτά το προβλήματα. Για αυτό αν είσαστε γονείς που έχετε τσακωμούς με τα παιδιά σας, ή με τον σύντροφό σας ενεργοποιήσετε την συγκεκριμένη Αγγελική δύναμη. Η φροντίδα και η γαλήνη είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί η αξία και οι αρχές της οικογένειας.

Αγαπημένε μου Ρηχαήλ,

Είμαι ένα παιδί σου και εγώ που προσπαθώ να φέρω την γαλήνη και την ηρεμία μέσα στην ψυχή μου για να μπορώ να την μοιράσω απλόχερα στους δικούς μου ανθρώπους. Σε παρακαλώ βοήθησε με να έχω δύναμη και να μην λυγίζω κάτω από τα βάρη και τις ευθύνες της οικογένειας μου. Είμαι παιδί της ομορφιάς και της αγάπης και όταν την χάνω νιώθω ότι δεν έχω αναπνοή. Επειδή επιθυμώ να έχω μια πολύ καλή και ήρεμη οικογένεια που να με τροφοδοτεί σιγουριά, σταθερότητα και ασφάλεια και είσαι ο μόνος που μπορείς να με μάθεις να αγαπώ αληθινά και μέσα από την καρδιά μου, τους γονείς μου, τα αδέλφια μου και τα παιδιά μου.

(Για όσους δεν έχουν δική τους οικογένεια και θέλουν να αποκτήσουν) μπορείτε να προσθέσετε στην προσευχή: Βοήθησε με Άγγελε Ρηχαήλ να μην έχω εγωισμό και ιδιότροπη ανάγκη για αγάπη. Επίσης να μην φοβάμαι τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες και να έχω ζεστή καρδιά και εσωτερική αρμονία, ώστε να μπορέσω και εγώ να αποκτήσω δική μου οικογένεια λουσμένη στο φώς και την αγάπη).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved