Kristen Stewart - Robert Pattinson: Πραγματικός έρωτας ή διαφημιστικό τρικ;

Πολλά έχουν ακουστεί για την σχέση αυτού του ζευγαριού

Παπασταύρου Λίντα
Kristen Stewart - Robert Pattinson: Πραγματικός έρωτας ή διαφημιστικό τρικ;

Αυτή τη στιγμή είναι από τα πιο διάσημα ζευγάρια του πλανήτη. Η Κρίστεν είναι Κριός και ο Ρόμπερτ Ταύρος. Πολλά έχουν ακουστεί για την σχέση αυτού του ζευγαριού. Πολλοί αναρωτιούνται αν είναι αληθινή σχέση ή είναι ένα ακόμη ένα διαφημιστικό κόλπο κάποιου πολύ επιτήδειου χολυγουντιανού ατζέντη γιατί έχει θεωρήσει ότι είναι αναγκαίο να είναι μαζί σαν ζευγάρι για να δέσει περισσότερο η ερωτική τους ιστορία που διαδραματίζεται σε όλες τις ταινίες που έχουν γυρίσει μαζί. Σίγουρα πάντως η προώθηση της δουλειάς τους απαιτούσε να δημιουργηθεί μια έντονη σχέση είτε στα αλήθεια είτε στα ψέματα.

bella_pattinson_kentriki1

Εκ πρώτης όψεως ένας Κριός με ένα Ταύρο σίγουρα δεν έχουν και πολύ μεγάλη αστρολογική σχέση μεταξύ τους. Αλλά υπάρχουν και τα δευτερεύοντα στοιχεία που μπορεί να δέσουν μια ερωτική ιστορία. Η Κρίστεν Στιούαρτ είναι πολύ δυναμική που αρκετές φορές θέλει να περνάει πάντα το δικό της. Επειδή έχει μεγάλη φιλοδοξία σαν άτομο θα μπορούσε να κάνει πάρα πολλά πράγματα, προκειμένου να πετύχει και να εκτοξευτεί η καριέρα της πολύ ψηλά. Σίγουρα το ταλέντο της αλλά και η τύχη της είναι δεδομένη και για αυτό μπόρεσε σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα κι έγινε γνωστή. Το ερωτικό της ταμπεραμέντο είναι εκρηκτικό και μερικές φορές ιδιόρρυθμο. Θα προτιμούσε δηλαδή να έχει τον άνδρα που σχετίζεται να είναι πάνω από όλα καλοί φίλοι και μετά τα υπόλοιπα. Για αυτό μπορεί να δικαιολογούνται πολλά πράγματα τα οποία δεν εξηγούνται εύκολα προς τους τρίτους.

bella_pattinson1

Από την άλλη ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι ένας Ταύρος αρκετά συναισθηματικός, αφού η Σελήνη στον Καρκίνο δείχνει την ευαισθησία του αλλά και την μεγάλη αισθαντικότητά του, αφού συνοδεύεται με μια όψη αντίθεσης από τον Ποσειδώνα. Γενικά τα άτομα που έχουν μεγάλη δημοφιλία μέσω του κινηματογράφου είναι τα άτομα που έχουν όψεις με τον Ποσειδώνα με καίριους πλανήτες του ωροσκοπίου τους ή ακόμα και σε γωνιακούς οίκους όπως είναι και του Ρόμπερτ.

Επειδή όμως ο κυβερνήτης του Ταύρου είναι η Αφροδίτη στους Διδύμους εδώ δείχνει ότι μπορεί να είναι μέσα σε μια σχέση και από την άλλη να φλερτάρει στα κρυφά ή να έχει μόνιμη επικοινωνία με άλλα πρόσωπα. Σαν προσωπικότητα δεν είναι τόσο δυναμικός και αφήνεται ή εξαρτάται από τη σχέση που κάθε φορά είναι μαζί. Για αυτό μπορεί να λειτουργεί υπόγεια και να μην εκδηλώνεται ή να μη δείχνει τα αληθινά του συναισθήματα. Επίσης έχει αντιληφτεί πως πρέπει να διαχειρίζεται τα θέματα της καριέρας του.

bella_pattinson

Πάντως κατά την αστρολογική μου γνώμη αυτό το ζευγάρι δεν πρέπει τουλάχιστον αυτήν την στιγμή να είναι μαζί. Ίσως στην αρχή να υπήρξε μια έντονη έλξη για αυτό και έδεσαν στο έργο, αλλά στην πορεία η σχέση του ζευγαριού εξελίχτηκε σε πολύ καλή φιλία και έντονο μοίρασμα των κοινών επαγγελματικών τους εμπειριών. Για αυτό και ο Πάττινσον δέχτηκε τόσο εύκολα αυτή την απιστία της Κρίστιαν. Γιατί μεταξύ τους δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δείχνουν άλλο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Γιατί ναι μεν δεν είναι μαζί αλλά επειδή το σταρ σύστεμ τους θέλει έτσι (για να μην πούμε ότι σχεδόν τους το επιβάλλει) κι αυτοί κάνουν θυσίες, προκειμένου να διατηρήσουν την απαιτούμενη εικόνα.

Διαβάστε επίσης:

-Cine Astrology: Twilight Saga - Breaking Dawn Part 2


Cine Astrology: Twilight Saga - Breaking Dawn Part 2 Read more: https://www.astrology.gr/epikairotita/gegonota/item/36627-cine-astrology-twilight-saga-breaking-dawn-part-2#ixzz2cz8pfgiz

*Η δική σας σχέση έχει μέλλον; μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved