Το άστρο του Χρήστου Χολίδη

Ο αθλητισμός του έμαθε να αγωνίζεται και να πειθαρχεί

Το άστρο του Χρήστου Χολίδη

Καρκίνος, με τον Ήλιο του να βρίσκεται περίπου στην 9η μοίρα του ζωδίου και απόλυτα εκτεθειμένο στις σεισμικές δονήσεις του Ουρανού και του Πλούτωνα, φαίνεται πως ζει σε... άλλο κόσμο!

Γιατί σε πείσμα των «βαρβάρων» του ζωδιακού, αυτός πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, με τα πλατινένια άλμπουμ να πέφτουν βροχή, έχοντας πάντα δίπλα του μια από τις ωραιότερες αλλά και πιο «ξηγημένες» γυναίκες της showbiz, τη Δούκισσα Νομικού.

Βέβαια, όπως τουλάχιστον καταγράφεται στο Love and Hate, τη διαδικτυακή δημοσκόπηση του gossip-tv.gr για τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της εγχώριας σκηνής, όλα αυτά σε κάποιους αρέσουν και σε κάποιους άλλους... ζηλιάρηδες όχι, αφού το ισοζύγιο θετικών και αρνητικών ψήφων είναι περίπου στο μηδέν.

Ίσως, το κοινό θα προτιμούσε να είναι πιο... κατατρεγμένος, όπως κι αν έχει όμως, ο ίδιος φαίνεται να απολαμβάνει τη δόξα του, ύστερα από -είναι αλήθεια- μια σκληρή δουλειά σε πολλά μέτωπα.

Ο αθλητισμός του έμαθε να αγωνίζεται και να πειθαρχεί, «πατώντας» βέβαια σε ένα γενέθλιο Κρόνο στην Παρθένο, ο οποίος είθισται να εξαντλεί τα όρια της εργασιομανίας!

Τελικά, με τον Ποσειδώνα στον Τοξότη να σχηματίζει δυναμικές όψεις με μια πλειάδα πλανητών, τον κέρδισε το τραγούδι, χωρίς όμως να χάσει ούτε το μέτρο, ούτε τη σύνεση του.

Το αστρολογικό ερώτημα είναι βέβαια πως αυτήν την περίοδο τα καταφέρνει και «επιβιώνει» με τους δύο «κακούς» πάνω από το κεφάλι του κι εδώ είναι μια καλή ευκαιρία να θυμίσουμε πως οι διελεύσεις δεν είναι μια ερμηνευτική πανάκεια ή τουλάχιστον θα πρέπει να εξετάζονται μαζί με τις προόδους.

Και για του λόγου το αληθές, ο προοδευμένος Ήλιος του Χρήστου Χολίδη βρίσκεται ακριβώς επάνω στον γενέθλιο Δία του στον Λέοντα, σηματοδοτώντας μια περίοδο επιτυχίας αναγνώρισης και ανάπτυξης. Για την ώρα ο Δίας είναι το άστρο του και με δεδομένο το ότι η επιρροή του πλανήτη θα διατηρηθεί για κάποιους μήνες ακόμη, μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια του.

Από εκεί και ύστερα βέβαια, μέσα στο 2013, ο αξιοζήλευτος Χρήστος Χολίδης θα... αρκεστεί στην παρέα του Ουρανού και του Πλούτωνα, βιώνοντας κι εκείνος τις αλλαγές και τις ανατροπές που επαγγέλλονται οι δύο πλανήτες. Κάποιες από αυτές θα είναι επιθυμητές, ενώ κάποιες άλλες δυσάρεστες, σε κάθε περίπτωση όμως θα σημάνουν έναν νέο κύκλο ζωής και δραστηριοτήτων.


*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved