Βασιλική Τσιρογιάννη: Ένα στέμμα που αλλάζει τη ζωή της

H Τοξoτίνα με τον Άρη στους Ιχθύες κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2012

Βασιλική Τσιρογιάννη: Ένα στέμμα που αλλάζει τη ζωή της

Όχι δεν είναι υπερβολή, ούτε είμαστε από αυτούς που πιστεύουν πως ένας τίτλος Σταρ Ελλάς γίνεται αυτομάτως και το διαβατήριο της επιτυχίας. Όμως στην περίπτωση της Βασιλικής Τσιρογιάννη, η σύνοδος του προοδευμένου Πλούτωνα με τον Ήλιο της στο Ηλιακό τόξο είναι μια σαφής ένδειξη πως μετά την στέψη της τίποτα πια δεν θα είναι ίδιο στη ζωή της.

Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

miss-greece

Τοξότης, με τον Άρη στους Ιχθύες να δηλώνει το αγωνιστικό παρόν (κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο της) και να είναι ο βασικός υπαίτιος της αθλητικής ιδιότητας της, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και στο «παρκέ» της πασαρέλας.

Διαθέτοντας έναν πηγαίο ερωτισμό (η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τρίγωνο με τον Άρη, το... λένε αυτό), δυναμισμό αλλά και όση ωριμότητα μπορεί να διαθέτει στην ηλικία της (ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο), κατέκτησε τους κριτές, το κοινό και το πολυπόθητο στέμμα, έχοντας ως ακαταμάχητο όπλα το Δία και τη Δήμητρα, δύο πλανήτες που «συνωμότησαν» ώστε να ανέβει στην πρώτη θέση του βάθρου. Κι αυτοί είναι που μαζί με τη γενέθλια Σελήνη της στο Ζυγό -που είναι «μανούλα» στο να κερδίζει το κοινό- της δίνουν το οκ και για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Ας ευχηθούμε να κατακτήσει και το ψηλότερο σκαλί του κόσμου, αφού είναι αλήθεια πως μπορεί να το κατορθώσει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved