H διπλωματία σώζει γι’ αυτό ενεργοποιείστε τον Άγγελο Χααμιάχ

Η συναισθηματική νοημοσύνη, δηλαδή το να μπορείς να σχετίζεσαι με τους άλλους, είναι η τέχνη της ζωής.

H διπλωματία σώζει γι’ αυτό ενεργοποιείστε τον Άγγελο Χααμιάχ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.

Στις δύσκολες ημέρες που ζούμε, ένα από τα δυνατά εργαλεία που μπορεί να έχουμε στα χέρια μας είναι οι επικοινωνιακές δεξιότητες. Πολλές έρευνες σε πανεπιστήμια και σε διάφορους οργανισμούς έχουν αποδείξει ότι αυτό τελικά που βοηθάει τους ανθρώπους να πάνε μπροστά και να επιβιώσουν, δεν είναι μόνο το μυαλό και ο υψηλός δείκτης νοημοσύνης αλλά κυρίως ο δείκτης συναισθηματικής νοημοσύνης.

Ο δείκτης της συναισθηματικής νοημοσύνης αφορά στην ευφυΐα του ατόμου να σχετίζεται με τους άλλους, δηλαδή να μπορεί να αναπτύσσει με ευκολία σχέσεις και επαφές. Οι γνωστοί ψυχολόγοι Adler, Young, Rogers, έλεγαν ότι το άτομο είναι κοινωνικό όν και όποιος δεν σχετίζεται καλά με τους άλλους δεν μπορεί να επιβιώσει. Άρα το να μπορείς να σχετίζεσαι με τους άλλους είναι η τέχνη της ζωής.

O Thomas Gordon μαθητής του Rogers και του Maslow τιμήθηκε με ανώτερα βραβεία από την ένωση Αμερικάνων Ψυχολόγων για το έργο του. Και προτάθηκε δυο φορές για το Νόμπελ. Η εργασία του ήταν πάνω στην αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ γονέων και παιδιών. Το μυστικό και αυτή της θεωρίας είναι οι επικοινωνιακές δεξιότητες που μπορείς να αποκτήσεις από την εκπαίδευση αυτού του μοντέλου, το οποίο σε μαθαίνει να αποφεύγεις τις συγκρούσεις με τους άλλους κάνοντας την λεγόμενη ενεργητική ακρόαση.

Οι δημοκρατικές σχέσεις πάντα περιέχουν μέσα τους διπλωματία και ευγένεια, γιατί εμπεριέχουν μέσα τους υγεία, ευημερία. Όλες οι επικοινωνιακές δεξιότητες είναι αναγκαίες για την παγκόσμια ειρήνη. Για αυτό είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή του Άγγελου Χααμιάχ.

Ο Άγγελος Χααμιάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από τις 29/9 έως 3/10.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που βοηθάει τον άνθρωπο να έχει πίστη και λατρεία σε αυτό που κάνει.

Όσοι έχουν γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχουν τις εξής αγγελικές ιδιότητες:

Είναι οι άνθρωποι που κερδίζουν τους άλλους με την γλυκύτητά τους, την ηρεμία τους, την ειλικρίνεια και την έντονη διπλωματία τους σε συμπεριφορά και τρόπους. Γενικά οι ιδιότητες αυτές σας βοηθούνε να έχετε καλύτερη επαφή με τους άλλους ανθρώπους και μπορεί άνετα να ασχοληθείτε με τις δημόσιες σχέσεις. Αυτό που μερικές φορές μπορεί να πάθετε είναι ότι μπορεί να απομακρυνθείτε από τα πνευματικά θέματα και να βλέπετε την ζωή μόνο μέσα από υλικά πλαίσια ή να έχετε πολύ γήινες και υλιστικές πεποιθήσεις. Αυτό σίγουρα στην πορεία σάς κάνει να ξεχνάτε την ψυχική σας υπόσταση και χάνετε τη δύναμή σας. Όταν απομακρύνεστε από την αλήθεια, χάνετε τον εαυτό σας και μαζί με αυτόν και την πίστη σας. Γενικά στρέφεστε σε όλα τα απαγορευμένα και τα άσχημα που δεν σας κάνουν καλό και μπορεί και να απομακρύνουν τον φύλακα Άγγελό σας. Για αυτό ο Άγγελος Χααμιάχ σας βοηθάει να ξαναβρείτε τις αρχές σας και να γεμίσετε και πάλι με πίστη και δύναμη.

Ο Άγγελος αυτός εκφράζει το πρόσωπο του Θεού που προσφέρει ελπίδα πάνω στην Γη. Επίσης, αν έχετε απομακρυνθεί από την εκκλησία και έχετε ανάγκη να επιστρέψετε, ο Άγγελος αυτός σας βοηθάει να ξαναγυρίσετε και πάλι στο δρόμο. Αν σας ενδιαφέρει επίσης η τελετουργία ή τα μυστήρια, μπορείτε να ασχοληθείτε για να έχετε την σύνδεση με το Θεϊκό σας κομμάτι.

Μεγάλε Άγγελε Χααμιάχ,

Βοήθησέ με να έρθω κοντά στους ανθρώπους με τη γλυκύτητα, την διάθεση για επικοινωνία και συγχώρεση. Έρχομαι κοντά σου γιατί είμαι σίγουρος ότι θα με φωτίσεις να γίνω πιο διπλωμάτης και ανοικτός στην ανθρώπινη επικοινωνία. Στήριξέ με για να έχω την δύναμη της πίστης και να μην αμφισβητώ το Θεϊκό μου κομμάτι εντός μου. Είμαι σίγουρος ότι με την αγάπη σου θα μεγαλώσω την πίστη μου στο καλό και θα πετύχω μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις για να βοηθήσω και εγώ να φέρω την ειρήνη και την χαρά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved