Άντα Λιβιτσάνου: Δάκρυα πίσω από τη λάμψη

Σύντομα θα την δούμε στο Fame, το ιστορικό μιούζικαλ που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σίγουρα έπεται συνέχεια.

Άντα Λιβιτσάνου: Δάκρυα πίσω από τη λάμψη

Γεννημένη στο μεταίχμιο Καρκίνου-Λέοντα, ανήμερα μιας Νέας Σελήνης του Ιουλίου, μπήκε στον χώρο της ηθοποιίας με το διαβατήριο που της έδωσε ο ενεργός Ποσειδώνας στον χάρτη της και φαίνεται πως είναι γεννημένη για... μεγάλα πράγματα!

Τουλάχιστον αυτό υπόσχεται ο «ευεργέτης» Δίας στο Λέοντα που σχηματίζει ένα υπέρλαμπρο «μεγάλο τρίγωνο» με τον Ποσειδώνα στον Τοξότη και την Δήμητρα στον Κριό. Και εκτός από την διαρκή υποστήριξη που παρέχει στην ευνοούμενη του, ο Δίας ως συνήθως δεν αρκείται σε έναν μόνο ρόλο. Το τραγούδι, η μόδα και ότι ακόμη προκύψει μελλοντικά είναι μέσα στα σχέδια του, δίνοντας τελικά στην Άντα Λιβιτσάνου τον τίτλο της multi artist.

Σύντομα θα την δούμε στο Fame, το ιστορικό μιούζικαλ που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σίγουρα έπεται συνέχεια.

Έχοντας λοιπόν ένα τόσο λαμπρό άστρο να την οδηγεί δεν είναι διόλου τυχαίο πλασάρισμα της στις πρώτες θέσεις στο Love and Hate, την διαδικτυακή ψηφοφορία του gossip-tv.gr, για τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

Θα λέγαμε μάλιστα ότι με τέτοιες αστρολογικές προδιαγραφές δεν θα αργήσει η στιγμή που θα... καπαρώσει για τα καλά την κορυφή.

Βέβαια, πίσω από την επαγγελματική επιτυχία, δεν κρύβεται απαραίτητα μια προσωπική ευτυχία. Και συναισθηματικά είναι βέβαιο πως η Άντα Λιβιτσάνου, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να τετραγωνίζεται με τον Πλούτωνα, έχει τόσο ιδιαίτερες απαιτήσεις, που αν... τις πάρει στα σοβαρά, είναι δύσκολο να καλυφθούν σε μια σχέση.

Η συγκεκριμένη όψη διασφαλίζει μεν το σεξ απήλ της, δείχνει ότι η ίδια θέλει να αγαπήσει βαθιά αλλά από την άλλη πλευρά την εκθέτει σε δοκιμασίες, αφού έλκει πρόσωπα και καταστάσεις των άκρων.

Η ίδια διαθέτει ένα μάλλον απόλυτο συναίσθημα, προσανατολισμένο στο «όλα ή τίποτα», με αποτέλεσμα να παίρνει πολύ βαριά κάθε θέμα που αφορά την προσωπική της ζωή και ιδιαίτερα ότι κρίνει ως αποτυχία. Ακόμη όμως κι αν απελευθερωθεί από τα δεσμά του απόλυτου, το πιθανότερο είναι να... το βρει μπροστά της με τη μορφή ενός παθολογικά ζηλιάρη συντρόφου.

Θεωρητικά βέβαια υπάρχει λύση που δεν είναι άλλη από το να αρκεστεί στο να τρυγά τα πλεονεκτήματα των ερωτικών vibes που εκπέμπει, χωρίς να μπαίνει στον κόπο να επιζητά κάτι πιο σοβαρό. Εδώ όμως αρχίζουν οι... ενστάσεις του Πλούτωνα, ο οποίος αν δεν «μαυρίσει» λίγο τη ζωή της κι αν δεν τη ρίξει «στα πατώματα», θα... σκάσει!

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved