Λιάνα Κανέλη: Αστρική κρίση πανικού!

Τα κλάματα έβαλε η Ιχθύς Λιάνα Κανέλη όταν έπεσε θύμα μιας τηλεοπτικής φάρσας από το επιτελείο της εκπομπής «Συντέλεια» του ΣΚΑΪ.

Λιάνα Κανέλη: Αστρική κρίση πανικού!

Ένα ζευγάρι γάντια του μποξ και μια Ελληνική σημαία περιβάλλουσα έναν «φουσκωτό», στάθηκαν αφορμή κι αιτία για την διακοπή της συνέντευξής της στην Πόπη Τσαπανίδου, αφού της θύμισαν δυσάρεστα το σχετικά πρόσφατο επεισόδιο στο πλατό του ΑΝΤ1 με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Στη συνέχεια η βουλευτής του ΚΚΕ επανήλθε και εξήγησε πως «η βία δεν σηκώνει αστεία» αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ήταν αυτό που μπορεί να... ενέπνευσε τους δημοσιογράφους, ώστε να την στοχοποιήσουν σε μια φάρσα, που εξελίχθηκε μάλλον σε γκάφα.

Αστρολογικά, αυτές τις ημέρες η κατάσταση στους ουρανούς δεν είναι και η πιο ισορροπημένη, αφού έχουν αναλάβει δράση πολλοί από τους ουράνιους πρωταγωνιστές, τους πλανήτες δηλαδή, με τον καθένα από αυτούς να θέλει να περάσει το δικό του. Και όποτε συμβαίνει ένα ανάλογο conflict, ο συντονισμός προθέσεων και αποτελέσματος φαντάζει κομματάκι δύσκολος. Παράλληλα όμως υπάρχει και μια λεπτομέρεια για την οποία έχουμε «προειδοποιήσει» στο «Αστρολογικό δελτίο» της περασμένης Δευτέρας:

«Ο Ερμής και η Αφροδίτη, μέσα στην αντάρα και το σεισμό δείχνουν να ζουν στον κόσμο τους, αποζητώντας το γιαουρτάκι ή τη σοκολάτα που θα κάνει τα λυπημένα πρόσωπα τους να χαμογελάσουν.»

Κάπου εδώ βρίσκεται η γενεσιουργός τάση για την «χαριτωμενιά» των συντελεστών της «Συντέλειας», οι οποίοι όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπολόγισαν τον ξενοδόχο, δηλαδή τον Κρόνο.

Ο γενικός κανόνας είναι πως με καθεστώς συνόδου Ήλιου-Κρόνου, προέχουν οι καθώς πρέπει κανόνες και όχι οι πλάκες, που αρμόζουν περισσότερο στον Δία ή τον Ουρανό. Και με την συγκεκριμένη όψη να δεσπόζει στο «ταμπλό» της ημέρας, το προσδοκώμενο χαμόγελο έγινε τελικά αμηχανία, ελπίζουμε όχι και τιμωρία.

Όσον αφορά τις άμεσες επιρροές στον γενέθλιο χάρτη της Λιάνας Κανέλη, φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές είναι τρεις (Άρης, Δίας και Ερμής) με τον τελευταίο να αναλαμβάνει το ρόλο του... πυροκροτητή.

Ως διελαύνων ενεργοποίησε την γενέθλια αντίθεση Άρη-Δία, μιας όψης που σχηματίζεται και αυτές τις ημέρες στους ουρανούς και φημίζεται μεταξύ άλλων για τις αναταραχές που επιφέρει. Εξ άλλου στο άρθρο του astrology.gr με θέμα τις αναμενόμενες επιπτώσεις αυτής της αντίθεσης (Τα ζώδια σε αναμμένα κάρβουνα) είχαμε τονίσει την ευπάθεια σε αυτήν των Ιχθύων, του ζωδίου δηλαδή της κ Κανέλη.

Μόνο που οφείλουμε να τονίσουμε πως ο Ερμής «πέρασε» πάνω από αυτήν την αντίθεση στην αστρική της εκδοχή, ορίζοντας ένα πλαίσιο «τετελεσμένου» γεγονότος. Στην 26η μοίρα του Σκορπιού βρίσκεται ο γενέθλιος αστρικός Άρης της κ Κανέλη, η οποία βέβαια την πέρασε την λαχτάρα της αλλά από την άλλη πλευρά αφού της έμελλε να την πάθει, καλύτερα που συνέβη ως φάρσα και όχι ως τραγωδία...

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Διαβάστε επίσης:

-Βίντεο: Ξέσπασε σε κλάματα η Κανέλλη λόγω φάρσας με την Χρυσή Αυγή!

-Η απάντηση του παρουσιαστή της «Συντέλειας»: «Εάν ξέραμε ότι θα την ενοχλούσε τόσο πολύ την Κανέλλη, δεν θα κάναμε την πλάκα»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved