Γιάννης Ζουγανέλης: Προς την κορυφή με όχημα το σεξ!

Αν κανείς αναρωτιόταν με πιο τρόπο θα μπορούσε να «γεφυρωθεί» δημιουργικά η ενέργεια του Υδροχόου και του Σκορπιού, μια πολύ καλή απάντηση θα ήταν «Ψυχανάλυση + σεξουαλικότητα».

Γιάννης Ζουγανέλης: Προς την κορυφή με όχημα το σεξ!

Ο δείκτης δημοφιλίας του δεν ήταν ποτέ χαμηλός αλλά αυτήν την περίοδο «παίρνει τα πάνω του». Αυτό καταδεικνύεται και στο Love and Hate, την διαδικτυακή ψηφοφορία του gossip-tv.gr για τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

Και βέβαια όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, που στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι παρά η επιτυχημένη διαδρομή του Γιάννη Ζουγανέλη σε ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών δρώμενων, ξεκινώντας από τα πιο πρόσφατα.

Αν κανείς αναρωτιόταν με πιο τρόπο θα μπορούσε να «γεφυρωθεί» δημιουργικά η ενέργεια του Υδροχόου και του Σκορπιού, μια πολύ καλή απάντηση θα ήταν «Ψυχανάλυση + σεξουαλικότητα». Όπερ και... έγινε!

Η διερεύνηση της σεξουαλικότητας με επίκεντρο μάλιστα τα συμπλέγματα και τα ταμπού που όλοι λίγο-πολύ έχουμε, είναι το αντικείμενο της διαδραστικής θεατρικής παράστασης στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, σε συνέχεια του ήδη καταξιωμένου ρόλου του ως Δρ Λεονάρδου.

Και λέμε διαδραστική γιατί σε αυτήν πρωταγωνιστές δεν είναι μόνον οι ηθοποιοί αλλά και το κοινό που καλείται να ψηφίσει σχετικά με την τύχη των «ασθενών». Ουσιαστικά πρόκειται για το sequel της επί διετία sold out «θεραπείας του ζεύγους Νικολαΐδη» και πίσω από την επιτυχία κρύβεται σίγουρα η ενεργειακή συμβατότητα του ρόλου του Γιάννη Ζουγανέλη με τον γενέθλιο χάρτη του.

«Ο κύριος και η κυρία Παπαχαραλάμπους περνούν σεξουαλική κρίση μέσα στην οικονομική κρίση και o πιο φημισμένος ψυχοσεξολόγος της Ελλάδας αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα τους, βάζοντάς τους σε ένα group therapy, στο οποίο... συμμετέχει και το κοινό! Θεατές και ηθοποιοί γίνονται μία ομάδα ψυχοθεραπείας υπό τη διεύθυνση του αλλόκοτου γιατρού, ο οποίος επιδιώκει να καθοδηγήσει άπαντες στη σεξουαλική ευτυχία.»

Το έργο που υπογράφει η Δήμητρα Παπαδοπούλου, θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο -τον μήνα του Σκορπιού- στο θέατρο Χώρα με πρωταγωνιστές τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τη Τζόυς Ευείδη ως «ζεύγος Παπαχαραλάμπους» και τον Γιάννη Ζουγανέλη ως πρωτοποριακό ψυχοσεξοθεραπευτή.

Βλέποντας τον γενέθλιο χάρτη του Γιάννη Ζουγανέλη, η αίσθηση που αποκομίζει κανείς είναι ότι ο πλανήτης που «ευθύνεται» για το ιδιαίτερο στυλ και το ανατρεπτικό-χιουμοριστικό στυλάκι του, που καλλιέργησε την δεκαετία του 80 στο «Αχ Μαρία», είναι ο Ερμής. Όχι βέβαια γιατί είναι στον Αιγόκερω αλλά επειδή σχηματίζει ένα τ-τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα.

Όσον αφορά τα μελλούμενα, μέσα στην επόμενη τριετία, με τον Κρόνο να «εποπτεύει» από το Σκορπιό είναι βέβαιο πως ο Γιάννης Ζουγανέλης θα κληθεί να δουλέψει σκληρά και συχνά κάτω από αντίξοες συνθήκες, ώστε να υλοποιήσει κάτι «μεγάλο» που ήδη έχει στο μυαλό του. Κι έτσι δεν αποκλείεται να τον δούμε σε ρόλους που δεν μας έχει συνηθίσει ή ακόμη να αναλαμβάνει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για κοινωνικά θέματα.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved