«Παλικάρι» η Μόνικα, πάλευε πέντε ώρες με τα κύματα

Η ζωή την έστεψε μουσικό και τραγουδίστρια, η Διδυμίνα όμως, όταν χρειάστηκε να αγωνιστεί για την επιβίωσή της, απέδειξε πως είναι και μια δεινή κολυμβήτρια.

«Παλικάρι» η Μόνικα, πάλευε πέντε ώρες με τα κύματα

Με τον Άρη στους Διδύμους να σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον Τοξότη ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που εν δυνάμει απειλούνται από κινδύνους στις μετακινήσεις και τα ταξίδια τους. Όμως μαζί με το πρόβλημα υπάρχει πάντα και η λύση του, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο ίδιος ο Άρης. Αγωνιστικός αλλά και «καπάτσος», με δύναμη στα χέρια ή τα άκρα γενικότερα, έχει τον τρόπο να αντιμετωπίζει κάθε «στραβή».

«Χέρια κουπιά» είχε η Μόνικα κι αυτό της έσωσε τη ζωή.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Η περιπέτεια της ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο όταν ύστερα από μια έκρηξη στο φουσκωτό που επέβαινε μαζί με τον σύντροφο και την παρέα τους, η Μόνικα βρέθηκε στη θάλασσα ανοικτά της Σερίφου και τελικά ύστερα από ένα αγωνιώδες διάστημα όπου θεωρήθηκε αγνοούμενη, κατάφερε να φτάσει κολυμπώντας στην Τζιά, όπου την περισυνέλεξε μαζί με τον σύντροφο της ένας ντόπιος ψαράς.

Αν και δεν έχουμε στην διάθεση μας την ώρα που γεννήθηκε η Μόνικα (26/5/1985), ώστε να αξιολογήσουμε και τον ρόλο του Ποσειδώνα, ο οποίος γενικά εμπλέκεται στα ναυάγια, για όλα αυτά που συνέβησαν «ευθύνονται» ο Άρης και ο Κρόνος.

Ακριβώς το Σάββατο, ο διελαύνων Άρης πέρασε πάνω από τον γενέθλιο Κρόνο της στην 24η μοίρα του Σκορπιού, δίνοντας το στίγμα μιας σκληρής δοκιμασίας, μιας μάχης «ζωής και θανάτου». Τον συγκεκριμένο Κρόνο είχε «δείξει» και η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, αφού το Μεσουράνημα της ήταν στην 24η μοίρα του Ταύρου, ακριβώς απέναντι του. Ωστόσο η πρωταρχική αιτία πίσω από το συμβάν ήταν η αντίθεση του προοδευμένου Κρόνου με τον γενέθλιο Άρη (στο Ηλιακό τόξο).

Κι εδώ μπορεί κανείς να δει την ενότητα-ακολουθία των αστρολογικών ενδείξεων με πρωταγωνιστές τους ίδιους πλανήτες. Η «μεγάλη» ένδειξη (αυτή του Ηλιακού τόξου) ενεργοποιήθηκε από μια Νέα Σελήνη και μια διέλευση.

Τέλος καλό όλα καλά για τη Μόνικα, που απέδειξε πως είναι «παλικάρι». Βέβαια, καλού κακού ας είναι πιο προσεκτική με τους τίτλους στις δουλειές της, αφού το σύμπαν... ακούει! Exit (Έξοδος) ήταν ο τελευταίος με ένα εκ των τραγουδιών μάλιστα να τιτλοφορείται Away from my Land και παρ' ολίγον να εκπληρωθεί στο ακέραιο...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved